Heeft u een auto in te ruilen?

U bent ook voornemens om uw nieuwe auto uit Duitsland te gaan importeren. Uw enige struikelblok is dat de import bedrijven meestal geen auto inruilen. Vaak is dit een probleem bij het aanschaffen van uw nieuwe auto uit Duitsland. U blijft zitten met uw huidige auto.


Optie 1 is dat wij direct uw auto inruilen. (Lees onderstaande aandachtig!)

Hierdoor krijgt u direct geld voor uw inruilauto waardoor het bij te betalen bedrag op de importauto substantieel lager zal zijn. U zult dan met de auto bij ons langs moeten komen waarna wij na een inspectie direct een bod zullen uitbrengen op uw auto. Direct duidelijkheid dus! 

Houdt u er wel rekening mee dat wij geen internetprijzen kunnen bieden als inruilwaarde. Wij moeten tenslotte iets kunnen verdienen aan de inruilauto. Vuistregel is om de goedkoopste soortgelijke auto op Marktplaats en/of Gaspedaal te zoeken er hier dan 20% vanaf te trekken. Dit zal ongeveer het inruilbedrag zijn dat wij u bieden. Wij vragen u dit van te voren te onderzoeken om zo geen verkeerde verwachtingen te scheppen.


Hoe werkt het inruilen van uw huidige auto?

Op het moment dat u besluit om een auto door ons te laten importeren uit Duitsland gaan we kijken wat uw huidige auto op kan brengen. We spreken een realistische prijs af zodat uw auto snel wordt verkocht. Op het moment dat u uw nieuwe auto krijgt, levert u bij ons uw oude auto in. In het geval u heeft gekozen voor inruil ontvangt u bij inlevering van uw inruilauto direct een vrijwaring van ons. Zo eenvoudig is het !

Graag ontvangen wij van u de volgende gegevens van uw inruilauto: 

  1. Kenteken
  2. Uitvoering auto (motorinhoud, brandstof, automaat/handgeschakeld)
  3. Is de auto dealeronderhouden en schadevrij
  4. Datum laatste servicebeurt
  5. Staat banden 
  6. Opties
  7. Km stand
  8. Alle overige zaken die van invloed kunnen zijn op de waarde

 

Optie 2 is dat wij de auto in consignatie (opdracht) gaan verkopen.


Dit betekent in feite dat wij u een verkoopservice aanbieden waarin wij gaan proberen om een zo hoog mogelijke prijs te bedingen voor uw inruilauto. Het voordeel hiervan is dat u in de meeste gevallen wat meer zult krijgen voor uw inruilauto. Het nadeel hiervan is dat u niet direct geld voor uw inruilauto krijgt en hierdoor dus eerst het volledige aankoopbedrag voor de importauto zult moeten afrekenen.

U levert de auto bij ons in en wij doen al het werk. Wij zorgen dat uw auto overal te vinden is op het internet. Wij gaan dus intensief voor u adverteren!.
Indien u heeft gekozen voor onze verkoopservice dient u de auto zelf te schorsen zodat u geen verzekering en wegenbelasting meer betaald.


Wat kost onze verkoopservice?

De fee voor deze service bedraagt 5% van de uiteindelijke verkoopprijs met een minimum van 500 euro ex btw. In deze kosten zijn de advertentiekosten en de overschrijvingskosten inbegrepen. De auto dient schoon aangeleverd te worden, zowel van binnen als van buiten. Indien dit niet het geval is zullen wij 150 euro ex btw extra in rekening brengen voor het professioneel reinigen van de auto. Wij zullen er alles aan doen om de hoogst mogelijke prijs te krijgen voor uw inruilauto!

Let op: Na 1 maand zullen wij stallingskosten van 50 euro per maand ex btw gaan berekenen. De eerste maand dat de auto in onze opslag staat en door ons ter verkoop wordt aangeboden is dus gratis. Na deze eerste maand zullen wij 50 euro per maand ex btw aan stallingskosten gaan berekenen. 

Vele klanten zijn u al voorgegaan en hebben dankzij onze service een prima prijs gekregen voor hun inruilauto!


Informeer anders eens vrijblijvend naar de mogelijkheden
.