Welkom bij Auto Import Trading

Importpakket A (Binnen 30 minuten per mail verzorgd) Bel ons op 0626 690 882 of op 0642 714 230. Wij helpen u dan direct ! 

Importpakket A (49,- euro ex btw )
Importpakket A houdt in dat u de aankoop in Duitsland zelf doet. Ook het zoeken naar een importauto doet u zelf. Wij regelen alleen het papierwerk voor u.
Vervolgens gaat u met alle ingevulde documenten zelf met de auto naar het RDW en de Douane om de aangifte te doen. Wij begeleiden u tijdens het gehele proces.

Wilt u gebruikt maken van ons Importpakket A gelieve dan even contact met ons op te nemen. Een BPM schatting is kosteloos. Wilt u een compleet en accuraat ingevuld BPM aangifteformulier, dan betaalt u 49 euro ex btw. U krijgt deze dan per post of per mail opgestuurd.
Heeft u een advertentie van de auto? Plak de link van de advertentie in het tekstveld "extra toevoegingen".

Al onze BPM berekeningen worden met de grootst mogelijke zorg behandeld. Het werkelijk te betalen BPM bedrag kan uiteindelijk afwijken van onze berekening. De reden hiervoor is dat de auto in werkelijkheid meer opties kan hebben dan ons bekend is. Dit kan uiteindelijk resulteren in een hoger BPM bedrag. Auto Import Trading erkend geen enkele aansprakelijkheid wanneer het BPM bedrag uiteindelijk hoger uitvalt.

Belangrijk: Wat neemt u mee naar de RDW voor het aanmelden/keuren van uw auto? 

- Fahrzeugbrief en Schein (dit zijn de 2 groenige documenten met daarop de gegevens van de auto)
- Certificaat van overeenstemming (CVO) Hierop staan de technische specificaties van de auto. (Is een wit papier op A4 formaat).
- Geldig TUV papier (Duitse APK. Deze geldige APK wordt dan in Nederland overgenomen).
- Uw ingevulde BPM aangifte formulier. Deze kunt u direct in de postbus doen bij het RDW. De belastingdienst leegt deze dagelijks. U krijgt vervolgens binnen 5 werkdagen betaalbericht. Na betaling van de BPM ontvangt u binnen weer 5 werkdagen het kenteken. Zodra u het kenteken in handen heeft kunt u de platen laten maken bij bijvoorbeeld de Brezan of Primaparts. Ook kunt u dan de auto verzekeren en rijden. 

Bekijk ook onze overige pakketten

Wilt u importpakket A afnemen? Vul dan onderstaand formulier volledig in. Let erop dat u alle opties vermeld in het veld "alle opties van de auto". Niet vermelde opties kunnen leiden tot een hoger BPM bedrag. Heeft u een advertentie van de auto? Upload hiervan een kopie onder "Documenten uploaden".

Gegevens aanvrager

Documenten uploaden (niet verplicht)

* Verplichte velden