Welkom bij Auto Import Trading

Auto Import service - All Inclusive

Auto import service all-inclusive Importpakket C  (1.300 euro ex btw)
Importpakket C houdt in dat wij een full import service aanbieden. Wij nemen u al het werk uit handen. Ook doen wij een volledige aankoopkeuring van de auto voor de aanschaf. Als enige auto import servicebedrijf doen wij zelf de volledige aankoopkeuring van de auto in Duitsland en besteden dit dus niet uit. Zo bent u zeker van een goede aankoop. 

Ons Full-service Importpakket C is inclusief alle bijkomende kosten. Denk hierbij aan de kosten voor de RDW keuring, de kosten voor de luxe kentekenplaten, de kosten voor het tenaamstellen van de auto. Ook een wasbeurt en het schoonmaken van de auto voor aflevering is inbegrepen. U hoeft dus niet bang te zijn dat u alsnog met verborgen kosten wordt geconfronteerd.

LET OP: Bij zakelijke aanschaf rekenen wij een toeslag van 250 euro ex btw. Dit heeft te maken met de adminstratieve extra werkzaamheden ivm de terug te verkrijgen btw uit Duitsland.

 

Wat houdt deze complete auto importservice nu precies in ?

  1. Wij helpen u bij het zoeken naar de perfecte auto. U stuurt ons een advertentie van een auto dat voldoet aan uw wensen. Wij zullen vervolgens met een kritisch oog naar de advertentie kijken. Op basis van de informatie uit de advertentie bepalen wij of het om goede auto gaat en, niet in de minste plaats een betrouwbare aanbieder.
  2. Wij doen een volledige aankoopkeuring van de auto in Duitsland. Zo bent u 100% zeker van een goede auto.
  3. Wij zorgen ook voor het transport naar Nederland. In deze prijs zitten transportkosten berekend tot 800 kilometer. Voor afstanden verder dan 800 kilometer, (heen en terugreis) gelden andere prijzen. Boven de 800 kilometer rekenen wij 0,50 ex btw per kilometer.
  4. Ook verzorgen wij het gehele importtraject in Nederland. Kortom u hoeft de auto alleen bij ons af te halen zodra de auto op Nederlands kenteken staat.
  5. In deze pakketprijs van 1.300 euro ex zijn alle bijkomende kosten in Nederland inbegrepen. Denk hierbij aan tenaamstelling, luxe kentekenplaten, en keuringskosten RDW.

 

Voordelen Full service auto importpakket C:

  • # U heeft recht op onze niet goed geld terug garantie.
  • # Wij verdienen de kosten van dit full service auto importpakket voor een groot deel terug tijdens de onderhandelingen. Wij krijgen als collega autobedrijf doorgaans meer korting dan u als consument of niet-autobedrijf.
  • # Wij doen zelf de complete aankoopkeuring voor aanschaf van de auto. Wij besteden dit dus niet uit.
  • # U bent verzekerd van een goede auto door onze expertise.
  • # Tijdsbesparing voor u als klant.

 

U kunt dit formulier invullen en binnen 24 uur nemen wij contact met u op. 

Al onze BPM berekeningen worden met de grootst mogelijke zorg behandeld. Het werkelijk te betalen BPM bedrag kan uiteindelijk iets afwijken van onze berekening. De reden hiervoor is dat de auto in werkelijkheid meer opties kan hebben dan ons bekend is (wij baseren onze BPM berekening op basis van de opties zoals opgegeven in de Duitse advertentie). Dit kan uiteindelijk resulteren in een iets hoger BPM bedrag. Auto Import Trading BV erkend geen enkele aansprakelijkheid wanneer het BPM bedrag uiteindelijk hoger uitvalt. 

 

Let op: Indien u ons een zoekopdracht geeft stemt u in met de afname van het Importpakket C. Wilt u hier niet direct aan vast zitten dan raden wij u aan om eerst zelf een auto te zoeken op een van onderstaande websites:

www.mobile.de

 

Bekijk ook onze overige pakketten