Auto Import service - Full-Service

Auto import Full-Service Importpakket C  (1.099 euro ex btw)

Importpakket C houdt in dat wij een full import service aanbieden. Wij nemen u al het werk uit handen. Ook doen wij een volledige aankoopkeuring van de auto voor de aanschaf. Als enige auto import servicebedrijf doen wij zelf de volledige aankoopkeuring van de auto in Duitsland en besteden dit dus niet uit. Zo bent u zeker van een goede aankoop. 

Ons Full-service Importpakket C is exclusief alle bijkomende kosten voor de RDW keuring (105 euro), de kosten voor de luxe kentekenplaten (50 euro ex) en de kosten voor het tenaamstellen van de auto (10,90 euro). Ook een optionele wasbeurt en het schoonmaken van de auto (25 euro ex) voor aflevering is niet inbegrepen. 

LET OP: Bij zakelijke aanschaf rekenen wij tevens een toeslag van 250 euro ex btw. Dit heeft te maken met de adminstratieve extra werkzaamheden ivm de terug te verkrijgen btw uit Duitsland.

 

Wat houdt deze complete auto importservice nu precies in ?

  1. Wij helpen u bij het zoeken naar de perfecte auto. U stuurt ons een advertentie van een auto dat voldoet aan uw wensen. Wij zullen vervolgens met een kritisch oog naar de advertentie kijken. Op basis van de informatie uit de advertentie bepalen wij of het om goede auto gaat en, niet in de minste plaats een betrouwbare aanbieder.
  2. Wij doen een eigen aankoopkeuring bij de auto in Duitsland. Zo bent u 100% zeker van een goede auto.
  3. Wij zorgen ook voor het transport naar Nederland. In deze prijs zitten transportkosten berekend tot 500 kilometer. Voor afstanden verder dan 500 kilometer, (heen en terugreis) gelden andere prijzen. Boven de 500 kilometer rekenen wij 0,50 ex btw per kilometer.
  4. Ook verzorgen wij het gehele importtraject in Nederland. Kortom u hoeft de auto alleen bij ons af te halen zodra de auto op Nederlands kenteken staat.

 
Voordelen Full Service Auto Importpakket C:

  1. U heeft recht op onze niet goed geld terug garantie.
  2. Wij verdienen de kosten van dit full service auto importpakket voor een groot deel terug tijdens de onderhandelingen. Wij krijgen als collega autobedrijf doorgaans meer korting dan u als consument of niet-autobedrijf.
  3. Wij doen zelf de complete aankoopkeuring voor aanschaf van de auto. Wij besteden dit dus niet uit.
  4. U bent verzekerd van een goede auto door onze expertise.
  5. Tijdsbesparing voor u als klant.

 

U kunt dit offerteformulier invullen en dan nemen wij direct contact met u op. 


Al onze BPM berekeningen worden met de grootst mogelijke zorg behandeld. Het werkelijk te betalen BPM bedrag kan uiteindelijk iets afwijken van onze berekening. Om deze reden leggen wij contractueel vast dat wijzigen in de BPM voor rekening van Auto Import Trading BV zijn. Hierdoor bent u verzekert van een vast bedrag.