Vandaag gaat Auto Import Trading in op het nieuwste model van Porsche: De Porsche Macan. Dit nieuwe model kan gezien worden als het kleinere broertje van de Porsche Cayenne. De Macan zal zich positioneren in het midi-SUV segment en onderscheidt zich voornamelijk door zijn sportieve uitstraling.

 

De Macan is 4,68 meter lang en 1,92 meter breed. In vergelijking met de Porsche Cayenne is de Macan 13 centimeter korter en 2 centimeter smaller. Desondanks heeft het nieuwe model een vrij grote bagageruimte (500 liter).

 

Naast de sportieve look hebben de ingenieurs ook rekening gehouden met het comfort van de auto. Zo zijn er diverse systemen op de auto geïnstalleerd waarmee een optimaal rijcomfort gewaarborgd blijft. Hierbij valt te denken aan het Porsche Traction Management (PTM) en het Automatic Brake Differential (ABD).

 

Luchtvering

De Porsche Macan kan uitgerust worden met luchtvering. Als u voor deze optie kiest dan ligt uw auto 15 millimeter lager bij het asfalt. Daarnaast kan de rijhoogte door een simpele druk op de knop worden afgesteld naar “High Level”, “Normal Level” en “Low Level”. Dankzij de luchtvering ervaart u een beter rijcomfort met verbeterde rijeigenschappen.

 

De Macan is standaard uitgerust met 18 inch wielen. Daarnaast biedt Porsche kopers de mogelijkheid om voor grotere banden te kiezen tot 21 inch.

 

   

 

Motoropties

Diesel

Benzine

V6-Turbo

PK: 258
Motorinhoud: 3,0-liter V6
Sprint 1-100 km/h: 6,3 sec
Topsnelheid: 230 km/h
PK: 340
Motorinhoud: 3,0-liter V6
Sprint 1-100 km/h: 5,4 sec
Topsnelheid: 254 km/h
PK: 400
Motorinhoud: 3,6-liter V6
Sprint 1-100 km/h: 4,8 sec
Topsnelheid: 266 km/h
 

Een Macan importeren

Bent u geïnteresseerd in de Macan? Dan zult u waarschijnlijk ook geïnteresseerd zijn in het prijsvoordeel dat importeren met zich mee kan brengen.

 

De prijs inclusief BPM en Importkosten bedraagt: 104.547 euro. Nederlandse nieuwprijs is 111.500 euro. BTW is verrekenbaar! Uw voordeel bedraagt € 6.953,-.

Voor meer informatie over het importeren van een Porsche Macan klik hier.