Waarin onderscheidt Auto Import Trading BV zich ?

Auto Import Trading BV onderscheidt zich in de markt doordat wij een aantal zaken wel doen en onze concurrenten niet. Wat zijn nu precies de redenen om met ons in zee te gaan?

Hieronder vindt u de voordelen van ons ten opzichte van de concurrentie:


Wij halen elke auto zelf op en voeren ter plaatse een inspectie uit
:

Auto Import Trading BV haalt de auto's die wij importeren zelf op. Wij voeren ter plaatse in Duitsland zelf de inspecties uit. Het grote voordeel hiervan is dat eventele problemen met de importauto direct aan het licht komen. Na de inspectie nemen wij een besluit om de auto wel of niet te importeren. Mocht er iets niet goed zijn aan de auto, dan laten wij de auto staan. Bijkomend voordeel hiervan is dat wij pas betalen na de inspectie. Hierdoor voorkomen wij dat er achteraf geen discussies onttstaan met de verkopende partij. 

Stel u eens voor dat de auto niet goed is en er al betaald is. Het zal dan een stuk lastiger worden om het geld terug te ontvangen uit Duitsland. Onze concurrenten laten de auto's ophalen door een externe partij. Hierdoor zal het bedrag vooraf betaald moeten worden. Pas in Nederland kan worden vastgesteld of de auto goed is of niet. Wij werken dus NIET zo. Boter bij de vis is ons principe. Klik hier voor meer informatie.


Niet goed geld terug garantie bij importeren
 :

Wij bieden al onze klanten een niet goed, geld terug garantie op alle door ons ingevoerde auto's. Hierdoor weet u als klant 200% zeker dat wij geen enkel risico nemen met auto's. Ook voeren wij na de inspectie telefonisch overleg met onze klanten. Hierin brengen wij een advies uit om de auto wel of niet te kopen. Mochten wij een negatief advies uitbrengen voor de auto, dan betaald de klant ook niets. Wij zien het als onze specialiteit om vooraf te filteren op kwaliteit. Klik hier voor meer informatie.


Voorfinancieren van uw importauto mogelijk
:

In overleg kunnen wij elke auto gedeeltelijk voorfinancieren. Hierdoor geven wij onze klanten een extra zekerheid om een goede auto aan te schaffen. Hier zitten uiteraard wel wat kosten aan verbonden. Wij rekenen hierover een vergoeding van 1,5 % over het voor te financieren bedrag. Aangezien de aanschaf van een nieuwe auto een groot bedrag met zich meebrengt zijn deze extra kosten natuurlijk zeer de moeite waard. Dit blijkt ook wel doordat vele van onze klanten voor deze optie hebben gekozen.
Wilt u meer weten over het voorfinancieren tijdens het importeren van een auto, klik dan hier