Audi A5 Sportback Vergroot Foto

Audi A5 Sportback 1020

Extra informatie

Extra informatie

Referentieintro Deze Audi A5 Sportback hebben wij in opdracht van Dhr Miltenburg geimporteerd.
Referentietekst

Beste Peter-Hugo,

Ik rijd al meer dan 10 jaar met plezier een Audi type Quatro en deze zijn helaas niet ruim 2e hands verkrijgbaar in Nederland, zeker als je ook nog wat eisen aan de uitvoering en de extra's stelt. In Duitsland blijken deze auto's wel ruim te vinden en veelal voordeliger dan in ons land, zodoende besloot ik dat het importeren vanuit Duitsland voor mij de beste optie was.

Na mij te hebben georiënteerd op het internet kwam ik de site van Auto Import Trading tegen, de professionele opzet en duidelijke informatie deden mij besluiten het informatie formulier op de site direct in te vullen. Ik werd netjes binnen 24 uur terug gebeld door Peter-Hugo en na een goed gesprek besloot ik voor importpakket C, een absolute aanrader als je niet een expert bent en je vrije tijd je dierbaar is!

Ik kon mijn keuzes die ik op de Duitse site Mobile.de maakte, door mailen naar Auto Import Trading waarna zij op voor onderzoek uitgingen. De betrouwbaarheid van de Duitse autodealer, historie van de auto, prijs, andere goede mogelijkheden voor deze auto, etc. over alles heeft Auto Import Trading zijn huiswerk gedaan en mij vervolgens een onderbouwd advies gegeven.  Zodoende ben ik ook niet direct tot koop van mijn eerste keuze overgegaan, maar heb rustig 2 weken verder gezocht tot ik de voor mij perfecte auto tegen kwam. Peter-Hugo is vervolgens namens mij naar de Duitse dealer gegaan en heeft daar een laatste keuring verricht. Na zijn positief advies heb ik telefonisch de aankoop gedaan. Papierwerk zoals kopie paspoort, betaling en koopcontract waren allen reeds keurig voor die tijd via de mail geregeld.

Terwijl de RDW import papieren en ter naam stelling geregeld werden door Auto Import Trading heeft Peter-Hugo mij de door mij gekochte auto thuis getoond voor mijn laatste goedkeuring, die natuurlijk positief was. Door de feestdagen duurde de kenteken afgifte helaas wel iets langer dan gedacht, je wil natuurlijk direct van je aankoop genieten, maar sinds begin van dit jaar ben ik blij in mijn nieuwe 2e hands auto te rijden.

Al met al heb ik altijd prettig en professioneel contact gehad met Auto Import Trading en Peter-Hugo, ik heb alles en meer gekregen zoals afgesproken in ons eerste geprek, toen ik besloot tot importpakket C. Ik zal ook aan een ieder die vanuit het buitenland een auto wil invoeren dit bedrijf van harte aanbevelen en met vertrouwen mijn volgende import auto ook door hen laten verzorgen.

Met vriendelijke groet,

R. Miltenburg

Bouwjaar & bouwmaand Nee
Airco Nee
Kleur.. Nee
Aantal deuren Nee
Auto omschrijving Nee
Kilometerstand Nee
Versnellingsbak Nee
Brandstof Nee
Pk/Kw Nee
Bent u geïnteresseerd in deze auto? Laat dan hier uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen.
U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen.
Dhr.   Mevr.  
 

Referenties van klanten

 • BMW X3 X-DRIVE 3.5D High Ex.

  BMW X3 X-DRIVE 3.5D - auto importeren uit Duitsland
  Na een kleine zoektocht langs diverse, meestal grotere importbedrijven, via mijn collega bij uw bedrijf uitgekomen. Hij heeft recent bij jullie een auto geïmporteerd en was zeer te spreken over de klantvriendelijkheid en flexibiliteit bij zijn aankoop. Daarom de stoute schoenen aangetrokken en contact gezocht nadat ik een fraaie, rijk uitgeruste BMW X3 op mobile.de had gevonden bij een niet-BMW dealerbedrijf met een verrassend lage prijs. Hierna alles uit handen kunnen geven aangaande keuring, RDW registratie, vervoer, inbouw alarm etc. Tevens oude BMW X3 door jullie laten verkopen. Kortom, geen gedoe, snelle afhandeling, scherpe prijstelling en kwaliteit tot in de puntjes geregeld. En als klant sta je daadwerkelijk centraal, worden zorgen bij je weggenomen tot aan thuisbreng-service aan toe, waarvoor dank Peter-Hugo. Enige minpunt in verhaal is dat mijn vrouw erin gaat rijden. Zal ik jullie niet aanrekenen. Tot een volgende keer!
   
  met vriendelijke groet
  Frank van der Vet
 • Audi RS7 uit 2017

  Auto Importeren Audi RS7

  Na lang zoeken de juiste Audi RS7 's avonds om 23.00 gevonden (net nieuw op mobile.de)
  9.00 's ochtends Jeroen van Auto import Trading gebeld: om 12.00 stond na snel schakelen de handtekening onder het koop contract!
  Transparant over kosten, razendsnel, betrouwbaar en met een vleugje humor: 2 weken later kon ik 'm ophalen: een bom van een auto en zeker 15.000 € bespaard!

  Tevens: de verkoop van de auto die ik eerst reed kon ik ook aan deze gasten overlaten, ook weer transparant en strak geregeld, ze regelen de maximale prijs voor je inruiler, zonder omkijken.


  Dit is de weg die je moet bewandelen als je geld,tijd en moeite wil besparen op de aanschaf van een occasion uit duitsland.

  Groet,

  Daan van den Heuvel, Tandtechnicus uit Helvoirt

 • Ferrari FF - 6.3 V12 HELE

  Auto Importeren Ferrari 6.3 V12 HELE

  Na wat importpartijen te hebben vergeleken bij Auto Import Trading uitgekomen. Wat voor mij belangrijk was is dat ze een gedeelte konden meefinancieren zodat dit voor mij wat extra zekerheid gaf bij de aankoop van deze auto. Ook het feit dat ze zelf iedere auto keuren bij de dealer in Duitsland gaf mij een veilig gevoel. Ik kan geen enkele puntje van kritiek geven omdat ze gewoon doen wat ze zeggen. Ik kan iedereen aanbevelen die een auto wil importeren uit Duitsland om met deze profs in zee te gaan.

  Jeffrey Witteveen

 • Bentley Flying Spur

  Bentley Flying Spur

  "Ik wil jullie bedanken voor de zeer correcte manier van werken. Het voordeel dat jullie voor ons behaald hebben was ruim 35.000 euro ten opzichte van het aanbod in Nederland. Bedankt voor jullie flexibiliteit en zeer professionele manier van werken! Voor mij gaf de doorslag dat jullie de auto's zelf op locatie gaan keuren en pas betalen als de auto gezien en goedgekeurd is. Graag tot een volgende keer."

  Groet, Dhr van Zadelhoff

   

 • BMW X6 - M50d

  Een BMW X6 - M50d uit 2015 importeren uit Duitsland

  Na wat wikken en wegen toch gekozen om deze auto uit Duitsland te laten importeren. Na expliciet zoeken voor een BMW X6 met een M50d motor, deze auto gevonden op de Duitse auto website www.mobile.de.
  Gebeld met Peter Hugo de Groot van Auto Import Trading BV met het verzoek of hij verder wilde informeren naar de auto voor mij. Gelijk werd er contact gelegd met de verkopers uit Duitsland waarna binnen 48 uur de handtekeningen zijn gezet onder de koopovereenkomsten.
  Auto Import Trading BV zou verder alles regelen: een aankoopkeuring ter plekke in Duitsland, het terugbrengen van de auto naar Nederland, het aanvragen van de kentekenplaten alsmede het verzorgen van de BPM aanslag.
  Ter plekke werden mij nog extra foto's gestuurd middels Whatsapp aangaande extra aandachtspunten die ik had. Telefonisch werden mij de laatste bevindingen doorgeven zodat al mijn vragen aangaande de aankoopkeuring werden beantwoord.
  Ongeveer 2 weken na het ondertekenen van de koopovereenkomst kon ik de auto ophalen bij het bedrijf. In zo goed als perfecte staat en zo'n 12.000 euro bespaard.

  De service van Auto Import Trading BV is gemoedelijk, professioneel en humoristisch. Zeker aan te raden als het gaat om de aanschaf van een gebruikte auto uit Duitsland.

  H. Nguyen uit Dinteloord

 • Audi RS5 Cabriolet

  Audi RS5 Cabriolet - Auto Importeren Duitsland

  Ik kan heel kort zijn over de sevice van Peter-Hugo en Jeroen. No nonsens, ze doen wat ze beloven en geven de klant veel vertrouwen door zelf naar Duitsland af te reizen om aldaar een aankoopkeuring te doen. Dit was voor mij een heikel speerpunt wat bij andere importeurs niet mogelijk was. Ook de niet goed geld terug garantie geeft je als koper natuurlijk extra veel zekerheid.
  Ik kan een ieder aanraden om te kiezen voor Auto Import Trading BV gezien de persoonlijke en betrouwbare service die zij bieden.

  Met vriendelijke groet,

  Marien van Ouwerkerk

 • Audi A7 Sportback 55 TFSI Quattro 2018

  Referentie Auto Import Trading - Audi A7 Sportback 55 TFSI
  Nadat ik deze auto met alle opties voor een concurrerende prijs en "gunstige" BPM in Neurenberg zag staan direct op een zondag contact opgenomen.
  Het is waar wat ze zeggen 24-7 bereikbaar en erg behulpzaam. 
  Zeer duidelijke uitleg over de BPM en dienstverlening gehad en we konden snel de koopovereenkomst tekenen.
   
  Omdat ik mijn BTW wilde verleggen en de verkopende partij dit alleen in samenwerking met Duitse partner wilde erg veel extra service van Jeroen en Peter Hugo gehad,
  zonder dat hier extra kosten voor in rekening zijn gebracht. All in pakket is ook echt all in.
  Na 2 weken reed ik een nagenoeg nieuwe A7 zonder ook maar een krasje op interieur of exterieur voor de helft van de oorspronkelijke nieuwprijs in Nederland. 
   
  Peter Hugo en Jeroen, Bedankt!!! ik zal in de toekomst zeker weer van jullie diensten gebruik maken.
   
   
  M.v.g.,

  --
  René Boshuizen 
  IT Quality Consultancy & Management