Auto importeren en uw huidige auto inruilen

U bent ook voornemens om uw volgende auto uit Duitsland te gaan importeren. Uw enige struikelblok is dat de import bedrijven meestal geen auto inruilen. Vaak is dit een probleem bij het importeren van uw volgende auto uit Duitsland. U blijft zitten met uw huidige auto. Wat kunnen wij voor u betekenen?


Optie 1 is dat wij enkele biedingen gaan opvragen voor uw huidige auto.

Hierdoor krijgt u direct geld voor uw inruilauto waardoor het bij te betalen bedrag op de importauto substantieel lager zal zijn. U zult dan met de auto bij ons langs moeten komen waarna wij na een inspectie direct een bod zullen uitbrengen op uw auto. Direct duidelijkheid dus! 


Hoe werkt het inruilen van uw huidige auto?

U vult het uitgebreide inruil-formulier onderaan deze pagina in. Met dit formulier gaan wij naar diverse handelsplatformen en bieden de auto aan. Vervolgens zullen wij u het hoogste bod presenteren. Dit bod is geheel vrijblijvend dus u zit nergens aan vast. Vervolgens is de keuze aan u om het bod te accepteren of af te slaan.

Auto Inruilen

Wel hebben wij een compleet beeld van de auto nodig om niet voor vervelende verrassingen te komen staan. Om die reden hebben wij ons inruil formulier zo uitgebreid mogelijk gemaakt. De biedingen die wij namelijk ontvangen via de handelsplatvormen zijn op voorwaarde dat de gegeven informatie van de auto juist is.
Bent u nieuwsgierig wat uw huidige auto nog opbrengt? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in en wij gaan direct voor u aan de slag!

 

De kosten die wij berekenen voor het aanbieden van uw auto op de diverse handelsplatformen bedraagt 150 euro ex btw. Dit geldt alleen bij een geslaagde transactie via dit kanaal.


Optie 2 is dat wij de auto in consignatie (opdracht) gaan verkopen.

Bent u nu niet tevreden met de biedingen van de handelsplatformen? Geen paniek, wij hebben nog een optie dat wij de auto voor u gaan verkopen. Dit betekent in feite dat wij u een verkoopservice aanbieden waarin wij uw auto gaan verkopen op internet om een zo hoog mogelijke prijs te ontvangen. Het voordeel hiervan is dat u in de meeste gevallen meer zult ontvangen voor uw inruilauto. Het nadeel hiervan is dat u niet direct geld voor uw inruilauto krijgt en hierdoor dus eerst het volledige aankoopbedrag voor de importauto zult moeten afrekenen.

U levert de auto bij ons in en wij doen al het werk. Wij zorgen dat uw auto overal te vinden is op het internet. Wij gaan dus intensief voor u adverteren!


Wat kost onze verkoopservice bij een consignatie verkoop?

De fee voor deze service bedraagt 5% van de uiteindelijke verkoopprijs met een minimum van 750 euro ex btw. In deze kosten zijn de advertentiekosten voor de eerste maand inbegrepen. De daarop volgende maanden wordt per maand 75 euro ex btw aan advertentiekosten in rekening gebracht. Verder rekenen wij 50 euro ex btw vanaf de 2e maand stallingskosten. Uw auto staat bij ons binnen in een afgesloten hal.
De auto dient schoon aangeleverd te worden, zowel van binnen als van buiten. Indien dit niet het geval is zullen wij 150 euro ex btw extra in rekening brengen voor het reinigen van de auto. Wij zullen er alles aan doen om de hoogst mogelijke prijs te krijgen voor uw inruilauto!

Hieronder vindt u ons uitgebreide inruil formulier. Het formulier lijkt erg uitgebreid maar u zult zien dat door de keuzemogelijkheden per onderwerp het eigenlijk zo gedaan is.
Vul alles naar waarheid in om later niet voor vervelende verrassingen te komen te staan bij de werkelijke overdracht.

 

Auto inruilen? vul ons formulier hieronder in.

 

Vul onderstaand inruil formulier naar waarheid in om een realistisch bod te ontvangen.

 

Referenties van klanten

Referenties van klanten

Porsche Taycan 4S

Porsche Taycan 4S importeren uit Duitsland
Porsche Taycan 4S geïmporteerd uit Duitsland Bedankt mannen van Auto Import Trading BV. Het was mij weer een waar genoegen. Dit was voor mij al de 3e auto die ik door AITBV heb laten importeren en alles naar tevredenheid verlopen wederom.  Met vriendelijke groet, B. Romeijn    

Audi SQ8

Audi SQ8 Importeren uit Duitsland
Zeer goede ervaring en uitermate tevreden met de auto! Door mijn zoon, die al verschillende auto's heeft geimporteerd met de hulp van Auto Import Trading, aangespoord om een prachtige Audi SQ8 te gaan importeren uit Duitsland. Van begin tot eind goed geholpen door Peter-Hugo en uiteindelijk een auto gekregen die niet voor 100 maar 200% aan de verwachtingen voldeed. Ik ben dus een zeer tevreden klant en kom zeker weer bij jullie terug!   Vriendelijke groet,   R. Lubbers

Ferrari FF - 6.3 V12 HELE

Auto Importeren Ferrari 6.3 V12 HELE
Na wat importpartijen te hebben vergeleken bij Auto Import Trading uitgekomen. Wat voor mij belangrijk was is dat ze een gedeelte konden meefinancieren zodat dit voor mij wat extra zekerheid gaf bij de aankoop van deze auto. Ook het feit dat ze zelf iedere auto keuren bij de dealer in Duitsland gaf mij een veilig gevoel. Ik kan geen enkele puntje van kritiek geven omdat ze gewoon doen wat ze zeggen. Ik kan iedereen aanbevelen die een auto wil importeren uit Duitsland om met deze profs in zee te gaan. Jeffrey Witteveen

Audi RS7 uit 2017

Auto Importeren Audi RS7
Na lang zoeken de juiste Audi RS7 's avonds om 23.00 gevonden (net nieuw op mobile.de)9.00 's ochtends Jeroen van Auto import Trading gebeld: om 12.00 stond na snel schakelen de handtekening onder het koop contract! Transparant over kosten, razendsnel, betrouwbaar en met een vleugje humor: 2 weken later kon ik 'm ophalen: een bom van een auto en zeker 15.000 € bespaard!Tevens: de verkoop van de auto die ik eerst reed kon ik ook aan deze gasten overlaten, ook weer transparant en strak geregeld, ze regelen de maximale prijs voor je inruiler, zonder omkijken.Dit is de weg die je moet bewandelen als je geld,tijd en moeite wil besparen op de aanschaf van een occasion uit duitsland. Groet, Daan van den Heuvel, Tandtechnicus uit Helvoirt

Audi A7 Sportback 55 TFSI Quattro 2018

Referentie Auto Import Trading - Audi A7 Sportback 55 TFSI
Nadat ik deze auto met alle opties voor een concurrerende prijs en "gunstige" BPM in Neurenberg zag staan direct op een zondag contact opgenomen. Het is waar wat ze zeggen 24-7 bereikbaar en erg behulpzaam.  Zeer duidelijke uitleg over de BPM en dienstverlening gehad en we konden snel de koopovereenkomst tekenen.   Omdat ik mijn BTW wilde verleggen en de verkopende partij dit alleen in samenwerking met Duitse partner wilde erg veel extra service van Jeroen en Peter Hugo gehad, zonder dat hier extra kosten voor in rekening zijn gebracht. All in pakket is ook echt all in. Na 2 weken reed ik een nagenoeg nieuwe A7 zonder ook maar een krasje op interieur of exterieur voor de helft van de oorspronkelijke nieuwprijs in Nederland.    Peter Hugo en Jeroen, Bedankt!!! ik zal in de toekomst zeker weer van jullie diensten gebruik maken.     M.v.g.,--René Boshuizen IT Quality Consultancy & Management

Bentley Flying Spur

Bentley Flying Spur
"Ik wil jullie bedanken voor de zeer correcte manier van werken. Het voordeel dat jullie voor ons behaald hebben was ruim 35.000 euro ten opzichte van het aanbod in Nederland. Bedankt voor jullie flexibiliteit en zeer professionele manier van werken! Voor mij gaf de doorslag dat jullie de auto's zelf op locatie gaan keuren en pas betalen als de auto gezien en goedgekeurd is. Graag tot een volgende keer." Groet, Dhr van Zadelhoff  
Auto inruilen? Heel graag

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen