Een Youngtimer uit Duitsland voor de zakelijke berijder

Youngtimers zijn helemaal hot. Daardoor zijn wij altijd op zoek naar Youngtimers in Duitsland. Door ons brede netwerk en dat wij wekelijks in Duitsland rijden biedt ons de mogelijkheid om de echte pareltjes in Duitsland te vinden en naar Nederland te importeren.
In ons aanbod hieronder vindt u alleen de allerbeste exemplaren met weinig kilometers. Al deze auto's zijn door ons uitgebreid gekeurd. Zowel technisch als optisch en natuurlijk ook de historiek. Alles moet kloppen wil de Youngtimer door onze strenge selectieprocedure komen. Onderstaande auto's zijn met glans door de selectie heen gekomen.

Wat is nu precies het voordeel voor u als ondernemer om een Youngtimer te gaan rijden?

Dit is heel eenvoudig. U betaalt slechts 35% bijtelling over de aanschafwaarde en dus NIET over de nieuwwaarde. Dit scheelt natuurlijk aanzienlijk in de jaarlijkse kosten.
Elk jaar wordt de bijtelling minder omdat u de auto in het bedrijf afschrijft. De waarde neemt hierdoor af en hiermee ook de bijtelling voor prive gebruik.

Stel dat u een Youngtimer aanschaft voor een bedrag van 10.000 euro. In het eerste jaar betaalt u 35% over 10.000 euro. In het 2e jaar schrijft de auto bijvoorbeeld 2.500 euro af. Nu betaalt u nog maar 35% over 7.500 euro. En zo schrijft u de auto af naar een enigszins reeele boekwaarde waardoor de bijtelling na enkele jaren zeer laag is.

Goedkoper gaat het niet worden want al uw prive kilometers kunt u dus gewoon bekostigen uit de zaak.

Houdt u ons aanbod goed in de gaten want onze "pareltjes" vinden gretig aftrek bij ondernemend Nederland!

18 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

18 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
per pagina