Stap voor stap uw auto importeren uit Duitsland

Het importeren van een auto uit het buitenland gaat redelijk eenvoudig. Allereerst zoekt u naar een geschikte auto in de zoekfunctie hieronder. Hier vindt u het complete Duitse occasion aanbod inclusief BMW en importkosten.

 


U heeft geen advertentie van de auto. Hoe bereken ik de BPM?


1-
 U vult onze BPM Calculator in op onze offertepagina. U heeft slechts 3 gegevens nodig van de auto. (CO2 uitstoot, type brandstof en bouwjaar+maand).

Auto Importeren (Stappenplan)

2- Op basis van de gegevens uit de Duitse advertentie maken wij een bpm berekening. Wij berekenen de rest bpm op verschillende manieren en kiezen dan de meest voordelige. Hierdoor betaalt u als klant uiteindelijk de laagste prijs voor uw import auto.

 

Kiest u voor ons full-service import pakket? Dan leest u hieronder wat dan de volgende stappen zijn in het proces. 

3- Na principe akkoord op de offerte gaan wij onderhandelen met de dealer in Duitsland. De korting die behaald wordt op de Duitse verkoopprijs komt volledig ten gunste van onze klanten. Op dit moment zal de klant moeten besluiten de importauto te kopen of niet.

 

4- Er zal nu een "opdrachtbevestiging tot import" door Auto Import Trading BV worden opgesteld. Deze zal de klant moeten ondertekenen. Hierin staan duidelijke clausules waarin de rechten en plichten van beide partijen staan. 
Tevens zal er met de verkopende partij in Duitsland een koopovereenkomst op uw naam worden opgesteld. Wij begeleiden uw in dit gehele traject. Zo controleren wij de Duitse koopovereenkomst om te voorkomen dat hier zaken in staan vermeld die niet wenselijk zijn. Denk hierbij aan garanties, eerdere schades of dat de auto bijvoorbeeld eerder is gebruikt door een taxi- of verhuurbedrijf. Zo is voor u ook transparant wat de prijs en afspraken zijn bij de koop van deze auto. Let wel: U blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor elke betaling aan derden.

5- Na ondertekening van het Duitse koopcontract (Auto Import Trading bemiddelt hierin) dient de betaling aan de verkopende partij gedaan te worden. Auto Import Trading BV kan in sommige gevallen ook een deel van de verkoopprijs in Duitsland voorfinancieren. Dit doen wij om onze klanten te laten zien dat het ook in ons belang is dat de importauto aan alle eisen voldoet zoals besproken. De kosten voor de voorfinanciering bedragen 2% over het door ons voorgefinancierde bedrag.
Let wel: U blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor elke betaling aan derden. Hierin erkennen wij geen enkele aansprakelijkheid!

6- Auto Import Trading zorgt voor alle documenten die nodig zijn bij het importeren van de auto in Nederland. Denk hierbij aan de factuur, het ingevulde onderhoudsboekje, Duitse kenteken deel 1 en 2, Certificaat van Overeenkomst etc.

7- Auto Import Trading BV doet een eigen aankoopkeuring in Duitsland en neemt hierna direct contact op met de klant. Wij zullen onze klanten altijd een eerlijk advies uitbrengen. Uiteindelijk wordt samen besloten de Duitse auto wel of niet aan te kopen. Na aankoop zorgt Auto Import Trading voor het verzekerde transport naar Nederland. Is het aankoopadvies negatief dan bent u ons niets verschuldigd. Wel hopen wij dat u samen met ons naar een alternatief op zoek gaat.

8- Zodra de auto in Nederland is, is er de mogelijkheid om de auto te komen bezichtigen bij ons op locatie. Na goedkeuring zal Auto Import Trading vragen de 2e termijn (bpm en importkosten) over te maken.

9- Auto Import Trading verzorgt het gehele import traject in Nederland. Het importeren van de auto in Nederland bestaat dus uit het afdragen van de bpm oftewel het doen van de bpm aangifte, de versnelde inschrijving bij de RDW, het organiseren van luxe kentekenplaten en het tenaamstellen van de auto. Kortom wij organiseren alles zodat u de auto bij ons op Nederlands kenteken kunt ophalen.

10- Eventuele extra diensten verzorgen zoals inbouw van alarm, trekhaak etc. Ook het leveren van extra garantie op auto's ouder dan 2 jaar. behoort tot de mogelijkheden.

11- Aflevering van de auto. De aflevering van uw nieuwe auto vindt plaats bij ons in Nijkerk. Uw auto wordt netjes gewassen en uitgezogen aan u geleverd. Ook zorgen wij dat de auto over wordt geschreven op uw naam of op naam van uw bedrijf. Tijdens deze aflevering zullen wij uitgebreid de tijd voor u nemen. Zo kunt u hier vragen stellen over bijvoorbeeld de bediening van functies in de auto. Optioneel kunnen we in overleg en tegen meerprijs de auto bij u thuis afleveren. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de reistijd. Informeer hiernaar indien u hierin geinteresseerd bent.

Referenties van klanten

Referenties van klanten

Porsche Taycan 4S

Porsche Taycan 4S importeren uit Duitsland
Porsche Taycan 4S geïmporteerd uit Duitsland Bedankt mannen van Auto Import Trading BV. Het was mij weer een waar genoegen. Dit was voor mij al de 3e auto die ik door AITBV heb laten importeren en alles naar tevredenheid verlopen wederom.  Met vriendelijke groet, B. Romeijn    

Audi SQ8

Audi SQ8 Importeren uit Duitsland
Zeer goede ervaring en uitermate tevreden met de auto! Door mijn zoon, die al verschillende auto's heeft geimporteerd met de hulp van Auto Import Trading, aangespoord om een prachtige Audi SQ8 te gaan importeren uit Duitsland. Van begin tot eind goed geholpen door Peter-Hugo en uiteindelijk een auto gekregen die niet voor 100 maar 200% aan de verwachtingen voldeed. Ik ben dus een zeer tevreden klant en kom zeker weer bij jullie terug!   Vriendelijke groet,   R. Lubbers

Ferrari FF - 6.3 V12 HELE

Auto Importeren Ferrari 6.3 V12 HELE
Na wat importpartijen te hebben vergeleken bij Auto Import Trading uitgekomen. Wat voor mij belangrijk was is dat ze een gedeelte konden meefinancieren zodat dit voor mij wat extra zekerheid gaf bij de aankoop van deze auto. Ook het feit dat ze zelf iedere auto keuren bij de dealer in Duitsland gaf mij een veilig gevoel. Ik kan geen enkele puntje van kritiek geven omdat ze gewoon doen wat ze zeggen. Ik kan iedereen aanbevelen die een auto wil importeren uit Duitsland om met deze profs in zee te gaan. Jeffrey Witteveen

Audi RS7 uit 2017

Auto Importeren Audi RS7
Na lang zoeken de juiste Audi RS7 's avonds om 23.00 gevonden (net nieuw op mobile.de)9.00 's ochtends Jeroen van Auto import Trading gebeld: om 12.00 stond na snel schakelen de handtekening onder het koop contract! Transparant over kosten, razendsnel, betrouwbaar en met een vleugje humor: 2 weken later kon ik 'm ophalen: een bom van een auto en zeker 15.000 € bespaard!Tevens: de verkoop van de auto die ik eerst reed kon ik ook aan deze gasten overlaten, ook weer transparant en strak geregeld, ze regelen de maximale prijs voor je inruiler, zonder omkijken.Dit is de weg die je moet bewandelen als je geld,tijd en moeite wil besparen op de aanschaf van een occasion uit duitsland. Groet, Daan van den Heuvel, Tandtechnicus uit Helvoirt

Audi A7 Sportback 55 TFSI Quattro 2018

Referentie Auto Import Trading - Audi A7 Sportback 55 TFSI
Nadat ik deze auto met alle opties voor een concurrerende prijs en "gunstige" BPM in Neurenberg zag staan direct op een zondag contact opgenomen. Het is waar wat ze zeggen 24-7 bereikbaar en erg behulpzaam.  Zeer duidelijke uitleg over de BPM en dienstverlening gehad en we konden snel de koopovereenkomst tekenen.   Omdat ik mijn BTW wilde verleggen en de verkopende partij dit alleen in samenwerking met Duitse partner wilde erg veel extra service van Jeroen en Peter Hugo gehad, zonder dat hier extra kosten voor in rekening zijn gebracht. All in pakket is ook echt all in. Na 2 weken reed ik een nagenoeg nieuwe A7 zonder ook maar een krasje op interieur of exterieur voor de helft van de oorspronkelijke nieuwprijs in Nederland.    Peter Hugo en Jeroen, Bedankt!!! ik zal in de toekomst zeker weer van jullie diensten gebruik maken.     M.v.g.,--René Boshuizen IT Quality Consultancy & Management

Bentley Flying Spur

Bentley Flying Spur
"Ik wil jullie bedanken voor de zeer correcte manier van werken. Het voordeel dat jullie voor ons behaald hebben was ruim 35.000 euro ten opzichte van het aanbod in Nederland. Bedankt voor jullie flexibiliteit en zeer professionele manier van werken! Voor mij gaf de doorslag dat jullie de auto's zelf op locatie gaan keuren en pas betalen als de auto gezien en goedgekeurd is. Graag tot een volgende keer." Groet, Dhr van Zadelhoff  
Auto inruilen? Heel graag

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen