Welkom bij Auto Import Trading

Voorfinanciering mogelijk

Indien u een auto door ons wilt laten importeren op basis van Importpakket C (all-inclusive), zijn wij eventueel bereidt om de aankoopsom in Duitsland voor te financieren. Deze mogelijkheid bieden wij aan om onze klanten het gevoel van wederzijds vertrouwen te geven. Ook willen wij onze klanten hiermee extra benadrukken dat wij er alles aan zullen doen om een 100% goede auto te leveren. Wij bieden onze klanten namelijk een niet goed, geld terug garantie. Ook de niet goed, geld terug garantie wordt contractueel vastgelegd.
Op het moment dat wij de auto hier in Nederland hebben en u de auto heeft bezichtigd zal het door ons voorgefinancierde bedrag direct voldaan moeten worden. De kosten die hiervoor berekend worden zijn :
1,5% commissie van het voor te financieren bedrag indien wij tot 50% moeten voorfinancieren. En 2% commissie voor meer 50-90 % voorfinanciering.

Wij vragen wel altijd een aanbetaling van ten minste 10% van de volledige geoffreerde prijs. Wij willen natuurlijk ook van onze klanten een stukje zekerheid.

Wij financieren ook voor in geval van lease! Klik HIER om alles over voorfinanciering en LEASE te lezen