Uw auto importeren met Auto Import Trading? Wie zijn wij ?

Auto Import Trading is een professioneel bedrijf dat zich volledig richt op de import van jonge, gebruikte auto’s vanuit Duitsland. Al jaren zijn wij een betrouwbare partner en zorgen we voor een uitstekende kwaliteit van zowel onze auto’s als de dienstverlening. Klanten die via ons een auto importeren zitten naar onze mening niet te wachten op een paar euro meer of minder, maar op een goede auto die tegen een scherpe prijs naar Nederland kan worden gehaald. De kwaliteit staat om die reden bij ons voorop en zal die positie dan ook nooit kwijtraken. We zijn in midden Nederland gevestigd op de grens tussen de provincie Utrecht en Gelderland (Amersfoort) en hebben daarmee een centrale positie binnen het land. Deze centrale ligging stelt ons goed in staat iedere klant uit Nederland onze auto import diensten aan te bieden. Een auto invoeren uit Duitsland is een serieuze zaak en aan de hand van een uitstekende service streven we er altijd naar om onze klanten 100% tevreden te stellen en alle gewenste ondersteuning te bieden bij het uitzoeken en importeren van een nieuwe auto uit het buitenland.

Ons team van Auto Import Trading bestaat uit 2 personen, Peter Hugo de Groot en Jeroen Stolk. Wij zijn samen, na voltooiing van onze opleiding aan de IVA in Driebergen (Automotive Business Management opleiding) begonnen met het importeren van jong gebruikte auto’s uit Duitsland. Eerst deden wij dit prive voor onze eigen auto’s, maar na het zien van het grote prijsvoordeel wat in Duitsland te behalen valt rees bij ons het idee om hiervoor een bedrijf op te gaan richten. Wij zijn begonnen in 2008 en hebben toen onze website gelanceerd. Geleidelijk aan is dit gegroeid tot een serieus bedrijf op het gebied van auto import. Inmiddels hebben wij een zeer groot aantal tevreden klanten en rijden er veel door ons geimporteerde auto’s in Nederland rond. 

Wij proberen ons te onderscheiden door de klant centraal te stellen en een goede service te bieden. Wij zijn altijd bereikbaar voor onze klanten, zelfs in het weekend. Wij begrijpen als geen ander dat het importeren van een auto uit Duitsland voor veel mensen een complexe zaak is en daarom voor veel vragen kan zorgen. Wij nemen de tijd voor onze klanten om zo ook voor eenieder inzichtelijk te krijgen wat er allemaal komt kijken bij het importeren van een auto. 
Onze filosofie is dat een tevreden klant terug zal komen en zoals vaak blijkt, ook nieuwe klanten aanbrengt.


Waarin onderscheiden wij ons van de rest?

Andere importeurs van auto’s gaan vaak af op de informatie die de verkopende partij aanlevert. Wij zijn van mening dat klanten die een auto importeren uit Duitsland niet zitten te wachten op de verkoopteksten van de Duitse autohandelaar en dat we om die reden beter het heft in eigen handen kunnen nemen. We reizen daarom altijd zelf af naar de desbetreffende auto en inspecteren deze persoonlijk. We doen deze inspectie zelf om op die manier de kwaliteit te bieden die u als klant verdient en er zeker van te zijn dat het geld dat u besteedt aan de importauto ook op de goede plaats terecht komt. We zijn ons bewust van het feit dat we ons met deze bedragen geen fouten kunnen permitteren en een auto invoeren is voor ons daarom dan ook een zeer serieuze operatie. We kiezen er heel duidelijk niet voor om de auto’s met behulp van een trailer naar Nederland te importeren om deze vervolgens hier eens te gaan bekijken. Deze riskante manier van werken biedt alle ruimte voor fouten en vervelende verrassingen, iets dat wij hoe dan ook willen voorkomen. We weten als geen ander dat het bij het importeren van een auto vaak lastig is om het geld uit Duitsland terug te krijgen wanneer de auto hier eenmaal staat, waardoor wij er voor kiezen om daar ter plekke te gaan kijken. Zodra we daar zijn en de importauto hebben bekeken nemen we vanaf die locatie contact op met u als klant om overleg te hebben over de auto import. We brengen u een gedegen advies uit op basis wat we zelf zien en hebben ervaren bij de Duitse autoverkoper. Uiteraard beslist u uiteindelijk over het wel of niet aankopen van de auto en komen we op die manier samen tot een goede afwikkeling van de import auto. Pas wanneer u als klant volledig overtuigd bent om de auto te importeren zullen we overgaan tot de aankoop en het transport naar Nederland om op die manier het proces verder in werking te stellen. 


Een auto laten importeren door een betrouwbare partner!

We hebben een zeer ruime ervaring op het gebied van auto import. Uiteraard maken we graag gebruik van onze ervaring om u als klant te voorzien van een gedegen advies en zo samen tot een geschikte auto uit Duitsland te komen. Hierbij is voor ons de kwaliteit die u van ons ontvangt altijd van doorslaggevende waarde en zal dit de belangrijkste factor zijn waarop we ons oordeel baseren. We zijn daarnaast technisch zeer goed onderlegd waardoor we klanten die een auto invoeren uit Duitsland uitstekend bij kunnen staan en ook op dat gebied van een goed advies kunnen voorzien. We hebben een uitgebreid netwerk in Duitsland, iets wat ons in staat stelt om klanten die via ons een auto importeren een goede prijs aan te bieden en eventueel een leuke korting te bedingen. Dit is dan ook direct de voornaamste reden dat we onze klanten altijd adviseren ons de gehele auto import te laten verzorgen en op die manier optimaal gebruik te maken van onze expertise en ervaring. 

Zoals u leest nemen we graag het gehele auto importproces voor u uit handen en zorgen we dat dit stap voor stap op een professionele manier wordt geregeld. Klanten die bij ons een auto importeren kunnen om die reden gebruik maken van de beste service en een uitgebreide dienstverlening. Door de taxatie werken we samen met een erkend taxatiebureau dat een tegenbewijsregeling op zal stellen om op die manier in de meeste gevallen een aanzienlijke korting op de rest-BPM te realiseren, ook weer iets waar u als klant direct van kunt profiteren. Bovendien scheelt het u natuurlijk een hoop administratieve handelingen aangezien u de auto niet zelf bij de RDW aan hoeft te bieden nu wij dit voor u uit handen zullen nemen. 


Importservice
:
 

Het importeren van een auto brengt een aantal verschillende handelingen met zich mee. We nemen graag de gehele auto import voor u uit handen om dit daardoor zo professioneel en efficiënt mogelijk te regelen. Wij hebben een uitgebreide ervaring op dit gebied en zorgen er daarmee voor dat klanten die bij ons een auto importeren nooit voor vervelende verrassingen komen te staan en kunnen profiteren van een uitstekende service. We begeleiden u onder andere bij de volgende handelingen:

* Het berekenen van het BPM bedrag. Dit gebeurt op basis van de CO2 uitstoot of op basis van de koerslijst.                                                     

* Het maken van een offerte met daarin een totaalprijs die verder niet meer aangepast zal worden. Hierin nemen we alle kosten op, waardoor u achteraf niet voor vervelende verrassingen of onvoorziene kosten komt te staan.

* Hulp bij de aanschafonderhandelingen (alleen bij importpakket C). We zullen onze ervaring op dit gebied gebruiken om het maximale voor u uit de onderhandelingen te halen. 

 

 

 

Referenties van klanten

 • BMW X3 X-DRIVE 3.5D High Ex.

  BMW X3 X-DRIVE 3.5D - auto importeren uit Duitsland
  Na een kleine zoektocht langs diverse, meestal grotere importbedrijven, via mijn collega bij uw bedrijf uitgekomen. Hij heeft recent bij jullie een auto geïmporteerd en was zeer te spreken over de klantvriendelijkheid en flexibiliteit bij zijn aankoop. Daarom de stoute schoenen aangetrokken en contact gezocht nadat ik een fraaie, rijk uitgeruste BMW X3 op mobile.de had gevonden bij een niet-BMW dealerbedrijf met een verrassend lage prijs. Hierna alles uit handen kunnen geven aangaande keuring, RDW registratie, vervoer, inbouw alarm etc. Tevens oude BMW X3 door jullie laten verkopen. Kortom, geen gedoe, snelle afhandeling, scherpe prijstelling en kwaliteit tot in de puntjes geregeld. En als klant sta je daadwerkelijk centraal, worden zorgen bij je weggenomen tot aan thuisbreng-service aan toe, waarvoor dank Peter-Hugo. Enige minpunt in verhaal is dat mijn vrouw erin gaat rijden. Zal ik jullie niet aanrekenen. Tot een volgende keer!
   
  met vriendelijke groet
  Frank van der Vet
 • Audi RS7 uit 2017

  Auto Importeren Audi RS7

  Na lang zoeken de juiste Audi RS7 's avonds om 23.00 gevonden (net nieuw op mobile.de)
  9.00 's ochtends Jeroen van Auto import Trading gebeld: om 12.00 stond na snel schakelen de handtekening onder het koop contract!
  Transparant over kosten, razendsnel, betrouwbaar en met een vleugje humor: 2 weken later kon ik 'm ophalen: een bom van een auto en zeker 15.000 € bespaard!

  Tevens: de verkoop van de auto die ik eerst reed kon ik ook aan deze gasten overlaten, ook weer transparant en strak geregeld, ze regelen de maximale prijs voor je inruiler, zonder omkijken.


  Dit is de weg die je moet bewandelen als je geld,tijd en moeite wil besparen op de aanschaf van een occasion uit duitsland.

  Groet,

  Daan van den Heuvel, Tandtechnicus uit Helvoirt

 • Ferrari FF - 6.3 V12 HELE

  Auto Importeren Ferrari 6.3 V12 HELE

  Na wat importpartijen te hebben vergeleken bij Auto Import Trading uitgekomen. Wat voor mij belangrijk was is dat ze een gedeelte konden meefinancieren zodat dit voor mij wat extra zekerheid gaf bij de aankoop van deze auto. Ook het feit dat ze zelf iedere auto keuren bij de dealer in Duitsland gaf mij een veilig gevoel. Ik kan geen enkele puntje van kritiek geven omdat ze gewoon doen wat ze zeggen. Ik kan iedereen aanbevelen die een auto wil importeren uit Duitsland om met deze profs in zee te gaan.

  Jeffrey Witteveen

 • Bentley Flying Spur

  Bentley Flying Spur

  "Ik wil jullie bedanken voor de zeer correcte manier van werken. Het voordeel dat jullie voor ons behaald hebben was ruim 35.000 euro ten opzichte van het aanbod in Nederland. Bedankt voor jullie flexibiliteit en zeer professionele manier van werken! Voor mij gaf de doorslag dat jullie de auto's zelf op locatie gaan keuren en pas betalen als de auto gezien en goedgekeurd is. Graag tot een volgende keer."

  Groet, Dhr van Zadelhoff

   

 • BMW X6 - M50d

  Een BMW X6 - M50d uit 2015 importeren uit Duitsland

  Na wat wikken en wegen toch gekozen om deze auto uit Duitsland te laten importeren. Na expliciet zoeken voor een BMW X6 met een M50d motor, deze auto gevonden op de Duitse auto website www.mobile.de.
  Gebeld met Peter Hugo de Groot van Auto Import Trading BV met het verzoek of hij verder wilde informeren naar de auto voor mij. Gelijk werd er contact gelegd met de verkopers uit Duitsland waarna binnen 48 uur de handtekeningen zijn gezet onder de koopovereenkomsten.
  Auto Import Trading BV zou verder alles regelen: een aankoopkeuring ter plekke in Duitsland, het terugbrengen van de auto naar Nederland, het aanvragen van de kentekenplaten alsmede het verzorgen van de BPM aanslag.
  Ter plekke werden mij nog extra foto's gestuurd middels Whatsapp aangaande extra aandachtspunten die ik had. Telefonisch werden mij de laatste bevindingen doorgeven zodat al mijn vragen aangaande de aankoopkeuring werden beantwoord.
  Ongeveer 2 weken na het ondertekenen van de koopovereenkomst kon ik de auto ophalen bij het bedrijf. In zo goed als perfecte staat en zo'n 12.000 euro bespaard.

  De service van Auto Import Trading BV is gemoedelijk, professioneel en humoristisch. Zeker aan te raden als het gaat om de aanschaf van een gebruikte auto uit Duitsland.

  H. Nguyen uit Dinteloord

 • Audi RS5 Cabriolet

  Audi RS5 Cabriolet - Auto Importeren Duitsland

  Ik kan heel kort zijn over de sevice van Peter-Hugo en Jeroen. No nonsens, ze doen wat ze beloven en geven de klant veel vertrouwen door zelf naar Duitsland af te reizen om aldaar een aankoopkeuring te doen. Dit was voor mij een heikel speerpunt wat bij andere importeurs niet mogelijk was. Ook de niet goed geld terug garantie geeft je als koper natuurlijk extra veel zekerheid.
  Ik kan een ieder aanraden om te kiezen voor Auto Import Trading BV gezien de persoonlijke en betrouwbare service die zij bieden.

  Met vriendelijke groet,

  Marien van Ouwerkerk

 • Audi A7 Sportback 55 TFSI Quattro 2018

  Referentie Auto Import Trading - Audi A7 Sportback 55 TFSI
  Nadat ik deze auto met alle opties voor een concurrerende prijs en "gunstige" BPM in Neurenberg zag staan direct op een zondag contact opgenomen.
  Het is waar wat ze zeggen 24-7 bereikbaar en erg behulpzaam. 
  Zeer duidelijke uitleg over de BPM en dienstverlening gehad en we konden snel de koopovereenkomst tekenen.
   
  Omdat ik mijn BTW wilde verleggen en de verkopende partij dit alleen in samenwerking met Duitse partner wilde erg veel extra service van Jeroen en Peter Hugo gehad,
  zonder dat hier extra kosten voor in rekening zijn gebracht. All in pakket is ook echt all in.
  Na 2 weken reed ik een nagenoeg nieuwe A7 zonder ook maar een krasje op interieur of exterieur voor de helft van de oorspronkelijke nieuwprijs in Nederland. 
   
  Peter Hugo en Jeroen, Bedankt!!! ik zal in de toekomst zeker weer van jullie diensten gebruik maken.
   
   
  M.v.g.,

  --
  René Boshuizen 
  IT Quality Consultancy & Management