Garantie op geïmporteerde auto's uit Duitsland

Wij bieden onze klanten die importpakket C afnemen een complete aankoopkeuring van de auto voor aanschaf. Dit houdt in dat wij de auto controleren in Duitsland op kilometerstand, op een eventueel schadeverleden, de optische staat en de technische staat van de auto. Kortom wij doen dus een zeer uitgebreide inspectie van de auto om zeker te zijn dat er een goede auto bij u voor de deur komt te staan. Wij bieden hierbij zelfs een niet goed, geld terug garantie aan u als klant. Bent u niet tevreden over de auto dan krijgt u het aanbetaalde bedrag per direct terug van ons. Hoeveel zekerheid wilt u nog hebben als klant? 


Fabrieksgarantie of extra garantie kopen?

Klanten die een auto importeren tot 2 jaar oud kunnen gewoon gebruik maken van de reguliere fabrieksgarantie. Het maakt voor deze garantie namelijk niet uit of de auto in Duitsland of in Nederland rijdt. Het betreft een Europese fabrieksgarantie die dus ook in Nederland geldig is. De dealer in Nederland is verplicht u te helpen. Er wordt voor de geldigheid van de fabrieksgarantie ook bij een importauto alleen gekeken naar de leeftijd, net zoals dat met iedere andere in Nederland nieuw geleverde auto zou gebeuren. Het is daarom dan ook gewoon mogelijk om met de importauto naar de Nederlandse dealer te gaan om hier uw garantie te claimen. Alle reparatiekosten binnen deze 2 jaar fabrieksgarantie zullen dus ook in Nederland worden vergoed. Een auto invoeren heeft wat dat betreft dus geen enkele invloed op de garantie of de garantietermijn.


Is uw importauto ouder dan 2 jaar en valt deze dus buiten de reguliere fabrieksgarantie?

Ook importauto’s die ouder zijn dan twee jaar kunnen worden voorzien van garantie. In samenwerking met een Nederlands verzekeringsbedrijf bieden we namelijk de mogelijkheid om een importauto van garantie te voorzien voor 6 maanden, een jaar of zelfs voor twee jaar! Klanten die een auto importeren die ouder is dan twee jaar kunnen er op deze manier voor zorgen dat ook zij geen risico lopen. We hebben altijd het volste vertrouwen in de auto’s die we aanbieden maar bieden u als extra zekerheid graag de mogelijkheid tot het afsluiten van extra garantie. U zult daarbij verbaasd staan van de lage premies die onze verzekeraar hiervoor vraagt, ook voor een importauto uit Duitsland. Wij adviseren u altijd om een garantiepakket af te sluiten bij auto's ouder dan 2 jaar. Deze vallen dus buiten de reguliere fabrieksgarantie. Aangezien onze aankoopkeuring een momentopname is, bieden wij geen enkele garantie op eventuele reparatiekosten die ontstaan na aflevering van de auto. Wel doen wij uiteraard ons best om elk mankement tijdens de inspectie boven water te krijgen. 


Wij bieden u in samenwerking met Autotrust 2 verschillende garantiepakkettten aan:


Met een garantiepakket van Autotrust kunt u bij uw eigen garage terecht om de garantie te claimen. U hoeft dus niet terug naar Duitsland. U kunt dus gewoon in uw eigen omgeving op zoek naar een juist garagebedrijf om de reparatie uit te laten voeren.

Met onderstaande BPM Calculator kunt u direct een zeer gerichte indicatie van de BPM krijgen. Na het invullen van onderstaande tool komt u op een offerte pagina waar u vervolgens nog een importpakket kunt selecteren en dan een volledig kostenoverzicht krijgt.

BPM Calculator

gr/km

Referenties van klanten

 • BMW X3 X-DRIVE 3.5D High Ex.

  BMW X3 X-DRIVE 3.5D - auto importeren uit Duitsland
  Na een kleine zoektocht langs diverse, meestal grotere importbedrijven, via mijn collega bij uw bedrijf uitgekomen. Hij heeft recent bij jullie een auto geïmporteerd en was zeer te spreken over de klantvriendelijkheid en flexibiliteit bij zijn aankoop. Daarom de stoute schoenen aangetrokken en contact gezocht nadat ik een fraaie, rijk uitgeruste BMW X3 op mobile.de had gevonden bij een niet-BMW dealerbedrijf met een verrassend lage prijs. Hierna alles uit handen kunnen geven aangaande keuring, RDW registratie, vervoer, inbouw alarm etc. Tevens oude BMW X3 door jullie laten verkopen. Kortom, geen gedoe, snelle afhandeling, scherpe prijstelling en kwaliteit tot in de puntjes geregeld. En als klant sta je daadwerkelijk centraal, worden zorgen bij je weggenomen tot aan thuisbreng-service aan toe, waarvoor dank Peter-Hugo. Enige minpunt in verhaal is dat mijn vrouw erin gaat rijden. Zal ik jullie niet aanrekenen. Tot een volgende keer!
   
  met vriendelijke groet
  Frank van der Vet
 • Audi RS7 uit 2017

  Auto Importeren Audi RS7

  Na lang zoeken de juiste Audi RS7 's avonds om 23.00 gevonden (net nieuw op mobile.de)
  9.00 's ochtends Jeroen van Auto import Trading gebeld: om 12.00 stond na snel schakelen de handtekening onder het koop contract!
  Transparant over kosten, razendsnel, betrouwbaar en met een vleugje humor: 2 weken later kon ik 'm ophalen: een bom van een auto en zeker 15.000 € bespaard!

  Tevens: de verkoop van de auto die ik eerst reed kon ik ook aan deze gasten overlaten, ook weer transparant en strak geregeld, ze regelen de maximale prijs voor je inruiler, zonder omkijken.


  Dit is de weg die je moet bewandelen als je geld,tijd en moeite wil besparen op de aanschaf van een occasion uit duitsland.

  Groet,

  Daan van den Heuvel, Tandtechnicus uit Helvoirt

 • Ferrari FF - 6.3 V12 HELE

  Auto Importeren Ferrari 6.3 V12 HELE

  Na wat importpartijen te hebben vergeleken bij Auto Import Trading uitgekomen. Wat voor mij belangrijk was is dat ze een gedeelte konden meefinancieren zodat dit voor mij wat extra zekerheid gaf bij de aankoop van deze auto. Ook het feit dat ze zelf iedere auto keuren bij de dealer in Duitsland gaf mij een veilig gevoel. Ik kan geen enkele puntje van kritiek geven omdat ze gewoon doen wat ze zeggen. Ik kan iedereen aanbevelen die een auto wil importeren uit Duitsland om met deze profs in zee te gaan.

  Jeffrey Witteveen

 • Bentley Flying Spur

  Bentley Flying Spur

  "Ik wil jullie bedanken voor de zeer correcte manier van werken. Het voordeel dat jullie voor ons behaald hebben was ruim 35.000 euro ten opzichte van het aanbod in Nederland. Bedankt voor jullie flexibiliteit en zeer professionele manier van werken! Voor mij gaf de doorslag dat jullie de auto's zelf op locatie gaan keuren en pas betalen als de auto gezien en goedgekeurd is. Graag tot een volgende keer."

  Groet, Dhr van Zadelhoff

   

 • BMW X6 - M50d

  Een BMW X6 - M50d uit 2015 importeren uit Duitsland

  Na wat wikken en wegen toch gekozen om deze auto uit Duitsland te laten importeren. Na expliciet zoeken voor een BMW X6 met een M50d motor, deze auto gevonden op de Duitse auto website www.mobile.de.
  Gebeld met Peter Hugo de Groot van Auto Import Trading BV met het verzoek of hij verder wilde informeren naar de auto voor mij. Gelijk werd er contact gelegd met de verkopers uit Duitsland waarna binnen 48 uur de handtekeningen zijn gezet onder de koopovereenkomsten.
  Auto Import Trading BV zou verder alles regelen: een aankoopkeuring ter plekke in Duitsland, het terugbrengen van de auto naar Nederland, het aanvragen van de kentekenplaten alsmede het verzorgen van de BPM aanslag.
  Ter plekke werden mij nog extra foto's gestuurd middels Whatsapp aangaande extra aandachtspunten die ik had. Telefonisch werden mij de laatste bevindingen doorgeven zodat al mijn vragen aangaande de aankoopkeuring werden beantwoord.
  Ongeveer 2 weken na het ondertekenen van de koopovereenkomst kon ik de auto ophalen bij het bedrijf. In zo goed als perfecte staat en zo'n 12.000 euro bespaard.

  De service van Auto Import Trading BV is gemoedelijk, professioneel en humoristisch. Zeker aan te raden als het gaat om de aanschaf van een gebruikte auto uit Duitsland.

  H. Nguyen uit Dinteloord

 • Audi RS5 Cabriolet

  Audi RS5 Cabriolet - Auto Importeren Duitsland

  Ik kan heel kort zijn over de sevice van Peter-Hugo en Jeroen. No nonsens, ze doen wat ze beloven en geven de klant veel vertrouwen door zelf naar Duitsland af te reizen om aldaar een aankoopkeuring te doen. Dit was voor mij een heikel speerpunt wat bij andere importeurs niet mogelijk was. Ook de niet goed geld terug garantie geeft je als koper natuurlijk extra veel zekerheid.
  Ik kan een ieder aanraden om te kiezen voor Auto Import Trading BV gezien de persoonlijke en betrouwbare service die zij bieden.

  Met vriendelijke groet,

  Marien van Ouwerkerk

 • Audi A7 Sportback 55 TFSI Quattro 2018

  Referentie Auto Import Trading - Audi A7 Sportback 55 TFSI
  Nadat ik deze auto met alle opties voor een concurrerende prijs en "gunstige" BPM in Neurenberg zag staan direct op een zondag contact opgenomen.
  Het is waar wat ze zeggen 24-7 bereikbaar en erg behulpzaam. 
  Zeer duidelijke uitleg over de BPM en dienstverlening gehad en we konden snel de koopovereenkomst tekenen.
   
  Omdat ik mijn BTW wilde verleggen en de verkopende partij dit alleen in samenwerking met Duitse partner wilde erg veel extra service van Jeroen en Peter Hugo gehad,
  zonder dat hier extra kosten voor in rekening zijn gebracht. All in pakket is ook echt all in.
  Na 2 weken reed ik een nagenoeg nieuwe A7 zonder ook maar een krasje op interieur of exterieur voor de helft van de oorspronkelijke nieuwprijs in Nederland. 
   
  Peter Hugo en Jeroen, Bedankt!!! ik zal in de toekomst zeker weer van jullie diensten gebruik maken.
   
   
  M.v.g.,

  --
  René Boshuizen 
  IT Quality Consultancy & Management