Het zakelijk leasen van een importauto

Indien u een auto uit Duitsland wilt importeren en dan leasen stuit u vaak op het volgende probleem. Uw financieringsmaatschappij / leasemaatschappij wil het geld pas beschikbaar stellen zodra er een Nederlands kenteken is afgegeven voor de auto. Dit houdt concreet in dat een Nederlands autobedrijf de auto moet inkopen, voorfinancieren en factureren aan u of uw bedrijf. U kunt bij lease de auto dus niet zelf gaan kopen in Duitsland omdat een Nederlands autobedrijf de auto moet facturen aan de leasemaatschappij en dus moeten zij de auto ook inkopen in Duitsland.

Dit is voor veel klanten een probleem want de auto moet eerst betaald worden in Duitsland bij de dealer. Vervolgens moet er nog bpm worden afgedragen, en de importeur moet betaald worden voor haar importservice. Op het moment dat u de auto in Duitsland koopt is er nog geen Nederlands kenteken beschikbaar. Ook op het moment dat u de bpm dient af te dragen is er nog steeds geen Nederlands kenteken beschikbaar. Dit houdt dus in dat er ergens geld vandaan moet komen om de auto eerst op Nederlands kenteken te krijgen. De leasemaatschappij keert pas uit als het volledige importtraject is afgerond. Hoe kan dit dan toch georganiseerd worden?

Auto Import Trading BV biedt hiervoor de oplossing.

Bij Auto Import Trading BV is het mogelijk de auto door ons voor te laten financieren. Wel vragen wij altijd een aanbetaling zodat wij ook de zekerheid hebben dat de auto wordt afgenomen. Wij werken met verschillende leasemaatschappijen en hebben al vele klanten geholpen aan een nieuwe leaseauto met daarop een flink voordeel op het maandbedrag. Doordat de auto al een flinke afschrijving heeft zal dit automatisch resulteren in een lager maandbedrag. U bent overigens ook vrij om zelf een leasemaatschappij te kiezen.

Wat gaat mij de voorfinanciering bij lease nu kosten?

Ons tarief voor voorfinanciering tot aan 50% van het totaalbedrag bedraagt 1,5% commissie over het totaal geoffreerde bedrag met een minimum van 500 euro ex btw. Kunt u uit eigen middelen een gedeelte van de auto voorfinancieren dan scheelt u dit geld en raden wij dit onze klanten altijd aan. Indien wij meer dan 50% van het totaalbedrag voorfinancieren vragen wij 2% commissie op het totaalbedrag, dit tevens met een minimum van 500 euro ex btw.

Tevens vragen wij bij elke voorfinanciering voor leasing een aanbetaling/borg gelijk aan het Nederlandse btw bedrag. Deze dient door de klant zelf betaald te worden. Uiteraard wordt dit bedrag later verrekend.


Voor BTW auto's geldt een extra toeslag van 150 euro ex btw
. De reden hiervoor is dat er veel administratieve rompslomp bij komt kijken om de btw terug te halen uit Duitsland. Sinds begin 2017 worden de auto's niet direct meer zonder btw verkocht. De verkopende partij in Duitsland eist nu dat buitenlandse koper die netto willen kopen toch eerst het volledige bedrag (incl btw) betaald waarna later (doorgaans binnen 2 weken) de btw terugbetaald wordt door de Duiste dealer . Hiervoor dienen we diverse documenten aan te leveren zoals oa een Nederlandse registratie van de auto. 


Wilt u nu meer weten over de mogelijkheden van leasing en import uit Duitsland? Bel ons dan snel om de mogelijkheden te bespreken. Lees ook alles over onze importpakket C want alleen bij afname van dit pakket bieden wij deze voorfinanciering aan. Waarom? Omdat wij u de auto moeten facturen (eis leasemaatschappij) willen wij de auto zelf keuren en ophalen.

Het is een bekend feit dat veel mensen bij de aanschaf van een auto er de voorkeur aan geven om de aankoop (deels) te financieren. Wij schatten dat dat het geval is bij 70% van de aankopen. Daarom willen wij ook op dit gebied onze klanten service verlenen. Ons doel is goede auto’s te verkopen tegen een scherpe prijs en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen. Financiering is hiervan een onderdeel.

Uw gegevens worden volledig vertrouwelijk behandeld door onze financieringspartner DTC. Hier kunt u een vrijblijvende berekening maken en een online aanvraag doen. Wij hopen u hiermee van dienst te zijn.

Referenties van klanten

Referenties van klanten

Porsche Taycan 4S

Porsche Taycan 4S importeren uit Duitsland
Porsche Taycan 4S geïmporteerd uit Duitsland Bedankt mannen van Auto Import Trading BV. Het was mij weer een waar genoegen. Dit was voor mij al de 3e auto die ik door AITBV heb laten importeren en alles naar tevredenheid verlopen wederom.  Met vriendelijke groet, B. Romeijn    

Audi SQ8

Audi SQ8 Importeren uit Duitsland
Zeer goede ervaring en uitermate tevreden met de auto! Door mijn zoon, die al verschillende auto's heeft geimporteerd met de hulp van Auto Import Trading, aangespoord om een prachtige Audi SQ8 te gaan importeren uit Duitsland. Van begin tot eind goed geholpen door Peter-Hugo en uiteindelijk een auto gekregen die niet voor 100 maar 200% aan de verwachtingen voldeed. Ik ben dus een zeer tevreden klant en kom zeker weer bij jullie terug!   Vriendelijke groet,   R. Lubbers

Ferrari FF - 6.3 V12 HELE

Auto Importeren Ferrari 6.3 V12 HELE
Na wat importpartijen te hebben vergeleken bij Auto Import Trading uitgekomen. Wat voor mij belangrijk was is dat ze een gedeelte konden meefinancieren zodat dit voor mij wat extra zekerheid gaf bij de aankoop van deze auto. Ook het feit dat ze zelf iedere auto keuren bij de dealer in Duitsland gaf mij een veilig gevoel. Ik kan geen enkele puntje van kritiek geven omdat ze gewoon doen wat ze zeggen. Ik kan iedereen aanbevelen die een auto wil importeren uit Duitsland om met deze profs in zee te gaan. Jeffrey Witteveen

Audi RS7 uit 2017

Auto Importeren Audi RS7
Na lang zoeken de juiste Audi RS7 's avonds om 23.00 gevonden (net nieuw op mobile.de)9.00 's ochtends Jeroen van Auto import Trading gebeld: om 12.00 stond na snel schakelen de handtekening onder het koop contract! Transparant over kosten, razendsnel, betrouwbaar en met een vleugje humor: 2 weken later kon ik 'm ophalen: een bom van een auto en zeker 15.000 € bespaard!Tevens: de verkoop van de auto die ik eerst reed kon ik ook aan deze gasten overlaten, ook weer transparant en strak geregeld, ze regelen de maximale prijs voor je inruiler, zonder omkijken.Dit is de weg die je moet bewandelen als je geld,tijd en moeite wil besparen op de aanschaf van een occasion uit duitsland. Groet, Daan van den Heuvel, Tandtechnicus uit Helvoirt

Audi A7 Sportback 55 TFSI Quattro 2018

Referentie Auto Import Trading - Audi A7 Sportback 55 TFSI
Nadat ik deze auto met alle opties voor een concurrerende prijs en "gunstige" BPM in Neurenberg zag staan direct op een zondag contact opgenomen. Het is waar wat ze zeggen 24-7 bereikbaar en erg behulpzaam.  Zeer duidelijke uitleg over de BPM en dienstverlening gehad en we konden snel de koopovereenkomst tekenen.   Omdat ik mijn BTW wilde verleggen en de verkopende partij dit alleen in samenwerking met Duitse partner wilde erg veel extra service van Jeroen en Peter Hugo gehad, zonder dat hier extra kosten voor in rekening zijn gebracht. All in pakket is ook echt all in. Na 2 weken reed ik een nagenoeg nieuwe A7 zonder ook maar een krasje op interieur of exterieur voor de helft van de oorspronkelijke nieuwprijs in Nederland.    Peter Hugo en Jeroen, Bedankt!!! ik zal in de toekomst zeker weer van jullie diensten gebruik maken.     M.v.g.,--René Boshuizen IT Quality Consultancy & Management

Bentley Flying Spur

Bentley Flying Spur
"Ik wil jullie bedanken voor de zeer correcte manier van werken. Het voordeel dat jullie voor ons behaald hebben was ruim 35.000 euro ten opzichte van het aanbod in Nederland. Bedankt voor jullie flexibiliteit en zeer professionele manier van werken! Voor mij gaf de doorslag dat jullie de auto's zelf op locatie gaan keuren en pas betalen als de auto gezien en goedgekeurd is. Graag tot een volgende keer." Groet, Dhr van Zadelhoff  
Auto inruilen? Heel graag

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen