Stap voor stap uw auto importeren uit Duitsland

Het importeren van een auto uit het buitenland gaat redelijk eenvoudig. Allereerst zoekt u naar een geschikte auto op de volgende Duitse auto site: (Deze website heeft al het Duitse aanbod in de Nederlandse taal!) Klik op onderstaande banner.

Mobile.de logo


Ik heb een auto uitgekozen, hoe voer ik deze in?


1-
 U vult onze BPM Calculator in op onze offertepagina. U heeft slechts 3 gegevens nodig uit de Duiste advertentie. (CO2 uitstoot, type brandstof en bouwjaar+maand). Vergeet niet de link van de auto te plakken in de onze BPM rekentool. 
Hoe doet u dit?
Kopieer de url van de advertentie (bijv. www.mobile.de/nl/fahrzeuge/details....etc) Deze gekopieerde url plakt u dan weer in het tekstveld "extra toevoegingen" in het offerte formulier. Mocht u er niet uitkomen dan kunt u altijd contact opnemen.

2- Op basis van de gegevens uit de Duitse advertentie maken wij een bpm berekening. Wij berekenen de rest bpm op verschillende manieren en kiezen dan de meest voordelige. Hierdoor betaalt u als klant uiteindelijk de laagste prijs.

3- Na principe akkoord op de offerte gaan wij onderhandelen met de dealer in Duitsland. De korting die behaald wordt op de Duitse verkoopprijs komt volledig ten gunste van onze klanten. Op dit moment zal de klant moeten besluiten de importauto te kopen of niet.

4- Er zal nu een opdrachtbevestiging door Auto Import Trading BV worden opgesteld. Deze zal de klant moeten ondertekenen. Hierin staan duidelijke clausules waarin de rechten en plichten van beide partijen staan. Een belangrijke clausule voor u als klant is; voldoet de auto niet aan de bepalingen in het contract dan is de klant gerechtigd af te zien van de koop. Auto Import Trading zal dan het reeds aanbetaalde bedrag moeten terugbetalen aan de klant.
Tevens zal er met de verkopende partij in Duitsland een koopovereenkomst op uw naam worden opgesteld. Wij begeleiden uw in dit gehele traject. Zo is voor u ook transparant want de prijs en afspraken zijn bij de koop van deze auto.

5- Na ondertekening van het Duitse koopcontract (Auto Import Trading bemiddelt hierin) dient er een aanbetaling gedaan te worden. Auto Import Trading BV zal in sommige gevallen ook een deel van de verkoopprijs in Duitsland voorfinancieren. Dit doen wij om onze klanten te laten zien dat het ook in ons belang is dat de importauto aan alle eisen voldoet zoals besproken.

6- Auto Import Trading zorgt voor alle documenten die nodig zijn bij het importeren van de auto in Nederland. Denk hierbij aan de factuur, het ingevulde onderhoudsboekje, Duitse kenteken deel 1 en 2, Certificaat van Overeenkomst etc.

7- Auto Import Trading BV doet een eigen aankoopkeuring in Duitsland en neemt hierna direct contact op met de klant. Wij zullen onze klanten altijd een eerlijk advies uitbrengen. Uiteindelijk wordt samen besloten de auto wel of niet aan te kopen. Na aankoop zorgt Auto Import Trading voor het verzekerde transport naar Nederland.

8- Zodra de auto in Nederland is nodigen wij de klant uit om de auto te komen bezichtigen. Na goedkeuring zal Auto Import Trading vragen de 2e termijn over te maken.

9- Auto Import Trading verzorgt het gehele import traject in Nederland.

10- Eventuele extra diensten verzorgen zoals inbouw van alarm, trekhaak etc. Ook het leveren van extra garantie op auto's ouder dan 2 jaar. behoort tot de mogelijkheden.

11- Aflevering van de auto.

Referenties van klanten

 • BMW X3 X-DRIVE 3.5D High Ex.

  BMW X3 X-DRIVE 3.5D - auto importeren uit Duitsland
  Na een kleine zoektocht langs diverse, meestal grotere importbedrijven, via mijn collega bij uw bedrijf uitgekomen. Hij heeft recent bij jullie een auto geïmporteerd en was zeer te spreken over de klantvriendelijkheid en flexibiliteit bij zijn aankoop. Daarom de stoute schoenen aangetrokken en contact gezocht nadat ik een fraaie, rijk uitgeruste BMW X3 op mobile.de had gevonden bij een niet-BMW dealerbedrijf met een verrassend lage prijs. Hierna alles uit handen kunnen geven aangaande keuring, RDW registratie, vervoer, inbouw alarm etc. Tevens oude BMW X3 door jullie laten verkopen. Kortom, geen gedoe, snelle afhandeling, scherpe prijstelling en kwaliteit tot in de puntjes geregeld. En als klant sta je daadwerkelijk centraal, worden zorgen bij je weggenomen tot aan thuisbreng-service aan toe, waarvoor dank Peter-Hugo. Enige minpunt in verhaal is dat mijn vrouw erin gaat rijden. Zal ik jullie niet aanrekenen. Tot een volgende keer!
   
  met vriendelijke groet
  Frank van der Vet
 • Audi RS7 uit 2017

  Auto Importeren Audi RS7

  Na lang zoeken de juiste Audi RS7 's avonds om 23.00 gevonden (net nieuw op mobile.de)
  9.00 's ochtends Jeroen van Auto import Trading gebeld: om 12.00 stond na snel schakelen de handtekening onder het koop contract!
  Transparant over kosten, razendsnel, betrouwbaar en met een vleugje humor: 2 weken later kon ik 'm ophalen: een bom van een auto en zeker 15.000 € bespaard!

  Tevens: de verkoop van de auto die ik eerst reed kon ik ook aan deze gasten overlaten, ook weer transparant en strak geregeld, ze regelen de maximale prijs voor je inruiler, zonder omkijken.


  Dit is de weg die je moet bewandelen als je geld,tijd en moeite wil besparen op de aanschaf van een occasion uit duitsland.

  Groet,

  Daan van den Heuvel, Tandtechnicus uit Helvoirt

 • Ferrari FF - 6.3 V12 HELE

  Auto Importeren Ferrari 6.3 V12 HELE

  Na wat importpartijen te hebben vergeleken bij Auto Import Trading uitgekomen. Wat voor mij belangrijk was is dat ze een gedeelte konden meefinancieren zodat dit voor mij wat extra zekerheid gaf bij de aankoop van deze auto. Ook het feit dat ze zelf iedere auto keuren bij de dealer in Duitsland gaf mij een veilig gevoel. Ik kan geen enkele puntje van kritiek geven omdat ze gewoon doen wat ze zeggen. Ik kan iedereen aanbevelen die een auto wil importeren uit Duitsland om met deze profs in zee te gaan.

  Jeffrey Witteveen

 • Bentley Flying Spur

  Bentley Flying Spur

  "Ik wil jullie bedanken voor de zeer correcte manier van werken. Het voordeel dat jullie voor ons behaald hebben was ruim 35.000 euro ten opzichte van het aanbod in Nederland. Bedankt voor jullie flexibiliteit en zeer professionele manier van werken! Voor mij gaf de doorslag dat jullie de auto's zelf op locatie gaan keuren en pas betalen als de auto gezien en goedgekeurd is. Graag tot een volgende keer."

  Groet, Dhr van Zadelhoff

   

 • BMW X6 - M50d

  Een BMW X6 - M50d uit 2015 importeren uit Duitsland

  Na wat wikken en wegen toch gekozen om deze auto uit Duitsland te laten importeren. Na expliciet zoeken voor een BMW X6 met een M50d motor, deze auto gevonden op de Duitse auto website www.mobile.de.
  Gebeld met Peter Hugo de Groot van Auto Import Trading BV met het verzoek of hij verder wilde informeren naar de auto voor mij. Gelijk werd er contact gelegd met de verkopers uit Duitsland waarna binnen 48 uur de handtekeningen zijn gezet onder de koopovereenkomsten.
  Auto Import Trading BV zou verder alles regelen: een aankoopkeuring ter plekke in Duitsland, het terugbrengen van de auto naar Nederland, het aanvragen van de kentekenplaten alsmede het verzorgen van de BPM aanslag.
  Ter plekke werden mij nog extra foto's gestuurd middels Whatsapp aangaande extra aandachtspunten die ik had. Telefonisch werden mij de laatste bevindingen doorgeven zodat al mijn vragen aangaande de aankoopkeuring werden beantwoord.
  Ongeveer 2 weken na het ondertekenen van de koopovereenkomst kon ik de auto ophalen bij het bedrijf. In zo goed als perfecte staat en zo'n 12.000 euro bespaard.

  De service van Auto Import Trading BV is gemoedelijk, professioneel en humoristisch. Zeker aan te raden als het gaat om de aanschaf van een gebruikte auto uit Duitsland.

  H. Nguyen uit Dinteloord

 • Audi RS5 Cabriolet

  Audi RS5 Cabriolet - Auto Importeren Duitsland

  Ik kan heel kort zijn over de sevice van Peter-Hugo en Jeroen. No nonsens, ze doen wat ze beloven en geven de klant veel vertrouwen door zelf naar Duitsland af te reizen om aldaar een aankoopkeuring te doen. Dit was voor mij een heikel speerpunt wat bij andere importeurs niet mogelijk was. Ook de niet goed geld terug garantie geeft je als koper natuurlijk extra veel zekerheid.
  Ik kan een ieder aanraden om te kiezen voor Auto Import Trading BV gezien de persoonlijke en betrouwbare service die zij bieden.

  Met vriendelijke groet,

  Marien van Ouwerkerk

 • Audi A7 Sportback 55 TFSI Quattro 2018

  Referentie Auto Import Trading - Audi A7 Sportback 55 TFSI
  Nadat ik deze auto met alle opties voor een concurrerende prijs en "gunstige" BPM in Neurenberg zag staan direct op een zondag contact opgenomen.
  Het is waar wat ze zeggen 24-7 bereikbaar en erg behulpzaam. 
  Zeer duidelijke uitleg over de BPM en dienstverlening gehad en we konden snel de koopovereenkomst tekenen.
   
  Omdat ik mijn BTW wilde verleggen en de verkopende partij dit alleen in samenwerking met Duitse partner wilde erg veel extra service van Jeroen en Peter Hugo gehad,
  zonder dat hier extra kosten voor in rekening zijn gebracht. All in pakket is ook echt all in.
  Na 2 weken reed ik een nagenoeg nieuwe A7 zonder ook maar een krasje op interieur of exterieur voor de helft van de oorspronkelijke nieuwprijs in Nederland. 
   
  Peter Hugo en Jeroen, Bedankt!!! ik zal in de toekomst zeker weer van jullie diensten gebruik maken.
   
   
  M.v.g.,

  --
  René Boshuizen 
  IT Quality Consultancy & Management