Welkom bij Auto Import Trading

Auto importeren, kostenbesparend en snel

U heeft het natuurlijk vaak voorbij horen komen. Het importeren van een auto wordt steeds populairder. Nu wil natuurlijk iedereen weten hoe veel je kunt besparen door in Duitsland je auto te kopen. Het is eigenlijk heel eenvoudig. 

Auto Import Trading BV is gespecialiseerd in het importeren van jong gebruikte auto's uit Duitsland. Al jaren zijn wij een betrouwbare partner voor het importeren van auto’s naar Nederland. Onze diensten zijn er op toegespitst om voor u een kwalitatief goede auto te importeren met een zo groot mogelijke kostenbesparing. Of u nu van plan bent om zelf een auto in Duitsland te kopen of u wilt dat Auto Import Trading BV het gehele import proces voor u regelt, biij ons kunt u rekenen op de beste begeleiding bij het importeren van uw nieuwe auto. Een auto importeren uit Duitsland doet u bij ons vanwege :

  • De flinke kostenbesparing, tot wel 20% op de Nederlandse prijzen
  • Inruilmogelijkheid van uw huidige auto 
  • Aankoopkeuring die wij voor iedere auto in Duitsland uitvoeren
  • Onze voorfinancierings mogelijkheid
  • Onze snelle afhandeling, dus snel rijden
  • Onze ruime ervaring op het gebied van auto import
  • Onze goede service die wij bieden


Hoe gaat het importeren van een auto bij ons in zijn werk ?

Auto Import Trading BV werkt op een zeer transparante manier. Wij bieden 3 verschillende auto importpakketten, van alleen het invullen van het BPM aangifteformulier tot een full-service pakket. Afhankelijk van uw wensen kiest u het importpakket dat daarbij aansluit. Service staat bij ons voorop en wij streven te allen tijde naar een 100% tevreden klant.
Ons meest gekozen pakket is ons Full Service Importpakket C. Waarom? Dat is heel eenvoudig. Wij doen voor iedere auto een complete aankoopkeuring in Duitsland. Hiermee bent u 100% zeker van een goede auto. De auto wordt pas betaald op het moment dat wij de auto hebben gekeurd en goed bevonden. Met deze werkwijze onderscheiden wij ons duidelijk van alle overige import bedrijven die ons land telt. 

Importpakket A

Importpakket A: een echt “doe het zelf pakket”. Wij regelen alleen het papierwerk voor u en zorgen voor een goed ingevulde BPM aangifte. 

(€ 49,- ex btw)

Importpakket B

Importpakket B: u doet zelf de aankoop van de auto in Duitsland en brengt vervolgens de auto bij ons. Wij regelen de rest van het importproces voor u.  

(€ 479,- ex btw)

Importpakket C

Importpakket C: het all-inclusive pakket. Ons meest uitgebreide pakket. Wij zoeken en inspecteren de auto in Duitsland, brengen de auto naar Nederland en regelen het gehele import proces. U heeft geen zorgen en een maximale kosten- en tijdsbesparing.    

(€ 1099,- ex btw)

Lees hier meer over onze importpakketten.

Een Duitse occasion importeren? Bekijk ons aanbod

Klik hieronder en zoek op uw merk voor ons huidige aanbod op de website.

Audi    Porsche
BMW    Volkswagen
Mercedes    Landrover
Volvo    Jaguar


Stap voor stap auto importeren

In 11 stappen uw nieuwe auto voor de deur. Lees via ons stappenplan hoe u snel en zonder rompslomp een grote kostenbesparing kunt realiseren met het importeren van een auto uit Duitsland. Wilt u direct meer informatie over het importeren van een auto dan kunt u altijd bellen op 033-4530011 of direct mobiel op nummer: 0626690882.

Garantie op uw geïmporteerde auto

Auto's uit Duitsland tot 2 jaar oud vallen ook in Nederland gewoon onder de reguliere fabrieksgarantie. Het betreft een Europese garantie dus ook in Nederland kunt u gewoon bij de merkdealer terecht. Vaak geldt er ook in het 3e jaar een coulance regeling. Dit houdt doorgaans in dat 70% van de reparatiekosten die in het 3e jaar onstaan vergoed worden door de autofabrikant. Valt uw auto niet meer binnen deze garantie dan is het mogelijk om uw auto van extra garantie te voorzien. Klik hier voor meer informatie over extra garantie op geïmporteerde auto’s.

Auto verkoopservice

Wij assisteren u graag bij het verkoop van uw huidige auto. Lees hier meer informatie over onze auto verkoopservice.