Auto importeren uit Duitsland

U heeft het natuurlijk vaak voorbij horen komen. Het importeren van een auto uit Duitsland wordt steeds populairder. Nu wil natuurlijk iedereen weten hoe veel je kunt besparen door in Duitsland je auto te kopen. Dit verschilt per auto en is dus moeilijk even snel uit te leggen. 

De snelste en makkelijkste manier is om direct via onze "auto zoeken tool" het complete Duitse aanbod inclusief bpm en importkosten te bekijken op onze eigen website. Deze tool toont de BPM op basis van de afschrijvingstabel. Vaak is een nog lagere BPM mogelijk maar dienen wij hiervoor een handmatige BPM berekening te maken. Vul hiervoor het contactformulier in op de advertentiepagina van de auto. Maar u kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen +316 26 690 882 en dan ontvangt u direct een prijsopgave met de laagst haalbare BPM.

Een andere manier is om naar onze BPM Calculator pagina te gaan en daar direct de bpm uit te rekenen. Dit doet u heel eenvoudig door slechts 3 gegevens uit de Duitse advertentie in te voeren en op de "bereken" knop te drukken.

Auto Import Trading BV is gespecialiseerd in het importeren van jong gebruikte auto's uit Duitsland. Al jaren zijn wij een betrouwbare partner voor het laten importeren van auto’s uit Duitsland. Onze auto import diensten zijn er op toegespitst om voor u een kwalitatief goede auto te importeren met een zo groot mogelijke kostenbesparing. Of u nu van plan bent om zelf een auto in Duitsland te kopen of u wilt dat Auto Import Trading BV het gehele import proces voor u regelt, bij ons kunt u rekenen op de beste begeleiding bij het importeren van uw nieuwe auto uit Duitsland.
 

Een auto laten importeren uit Duitsland via ons heeft de volgende voordelen:

Enkele hele belangrijke factoren waarom u zou moeten kiezen voor onze dienstverlening vindt u hieronder. Hiermee onderscheiden wij ons duidelijk in de markt. Vooral onze eigen aankoopkeuring is voor veel mensen de belangrijkste reden om met ons in zee te gaan. Lees hieronder welke voordelen u bij ons als auto import dienstverlener nog meer heeft.

   • Wij keuren elke auto ZELF op locatie in Duitsland en halen deze dus zelf op.
   • U profiteert van onze versnelde inschrijving bij het RDW waardoor u dus sneller kunt rijden!
   • Wij garanderen dat de importauto binnen 3 werkdagen in Nederland staat. Snel rijden dus.
   • Wij bieden een niet goed, geld terug garantie op de importauto icm importpakket C.
   • Wij hebben ruim 15 jaar ervaring met het importeren van auto's uit Duitsland.
   • De flinke kostenbesparing, tot wel 20% op de Nederlandse prijzen.
   • U kunt uw huidige auto bij ons inruilen.
   • Onze voorfinancieringsmogelijkheid bij leasing van een importauto.
   • Onze goede en flexibele auto import service die wij bieden.

 

Start uw zoektocht naar een nieuwe importauto door onderstaande tool te gebruiken. U zoekt hier in het complete Duitse occasion aanbod inclusief de BPM en importkosten. Hier worden dus de prijzen op Nederlands kenteken getoond!

Auto Importeren

 

 

 

Auto Import Trading BV werkt op een zeer transparante manier. Wij bieden 3 verschillende auto import pakketten, van alleen het invullen van het BPM aangifte formulier tot een full-service import pakket. Afhankelijk van uw wensen kiest u het import pakket dat daarbij aansluit. Service staat bij ons voorop en wij streven te allen tijde naar een 100% tevreden klant.

Ons meest gekozen pakket is ons Full Service Importpakket C. Waarom? Dat is heel eenvoudig. Wij doen voor iedere auto een complete aankoopkeuring in Duitsland. Hiermee bent u 100% zeker van een goede auto. Met deze werkwijze onderscheiden wij ons duidelijk van alle overige import bedrijven die ons land telt. 

Wanneer u besluit een auto te (laten) importeren uit Duitsland dan krijgt u bijvoorbeeld te maken met het betalen van de BPM. De BPM bij import is een complexe materie maar onvermijdelijk bij de import van auto's uit Duitsland. Wat wij altijd doen is u eerst een gratis BPM berekening aanbieden. Hierbij worden dan naast de BPM tevens de bijkomende kosten voor import gespecificeerd waarmee u rekening moet houden.

Waarom is het nu zo belangrijk dat u een auto import service bedrijf in de arm neemt? Dit is heel eenvoudig. De BPM kan een kostbare aangelegenheid worden als het niet op de juiste manier berekend wordt. Er zijn ongeveer 7 verschillende rekenmethodes. Elke methode verschilt van elkaar en is afhankelijk van de te importeren auto. Laat u daarom altijd bijstaan door een import specialist en betaal zo nooit teveel!

Het importeren van een auto uit Duitsland is erg lucratief en bespaart u zo maar tot 20% ten opzichte van Nederlandse prijzen. Duitse occasions zijn tevens rijker uitgerust en hebben dan ook nog eens minder gereden. Ook zijn de Duitsers erg zuinig op hun auto en dit kunnen wij alleen maar bevestigen aangezien wij dit ook zo ervaren hebben in de ruim 15 jaar dat wij werkzaam zijn in deze auto import branche. Kortom het invoeren van een auto uit Duitsland is erg populair. Steeds meer mensen zien wat u kunt besparen op de aanschaf van een nieuwe auto. 
 

Gezien onze jarenlange ervaring op het gebied van auto import en ons gigantische netwerk in Duitsland zijn wij in staat om altijd de juiste Duitse ocassion voor u te vinden. Auto Import Trading BV is bij uitstek dé partij voor ondersteuning als u een auto uit Duitsland wilt (laten) importeren. Wij zijn zelfs zo zeker van onze dienstverlening dat wij zelfs een niet goed, geld terug garantie geven op auto's die wij voor klanten importeren. Let op deze garantie is alleen van toepassing in combinatie met ons full-service import pakket. Alleen bij afname van dit import pakket doen wij in Duitsland zelf de aankoopkeuring en kunnen wij daarom deze garantie aan onze klanten bieden.


Bekijk hieronder overzichtelijk de import pakketten die wij bieden en wat het inhoud per pakket.

Onze import pakketten bieden u ondersteuning van alleen het papierwerk (bpm aangifte) tot aan volledige ondersteuning. Het import pakket dat veruit het meest wordt afgenomen is ons full-service pakket. Hierbij krijgt u een volledige ondersteuning van het zoeken naar de juiste Duitse auto, de onderhandelingen, de aankoopkeuring, het transport tot aan het gehele import traject in Nederland. Wij helpen u om de kosten voor het importeren van uw nieuwe auto zo laag mogelijk te houden. 

Bekijk hieronder kort en overzichtelijk de verschillende
importpakketten die wij bieden.

Importpakket A
Vanaf € 29,95 EX BTW
Laagste BPM garantie In 30 minuten een mail Slechts 29,95 euro Gegarandeerde acceptatie  
 • BPM aangifte maken
 • Controle Duitse documenten
 • RDW Keuring
 • Verzekerd Transport
 • Aankoopbegeleiding Duitsland
 • Prijsonderhandelingen
 • Aankoopkeuring Duitsland
 • Niet goed, geld terug garantie
 • Bekijk pakket
Importpakket B
Vanaf € 279,- EX BTW
BPM aangifte Trajectbegeleiding RDW keuring binnen 24 uur Op kenteken zetten  
 • BPM aangifte maken
 • Controle Duitse documenten
 • RDW keuring binnen 24 uur
 • Verzekerd Transport
 • Aankoopbegeleiding Duitsland
 • Prijsonderhandelingen
 • Aankoopkeuring Duitsland
 • Niet goed, geld terug garantie
 • Bekijk pakket
Importpakket C
Vanaf € 1099,- EX BTW
BPM aangifte Aankoopkeuring Transport auto RDW keuring Op kenteken zetten
 • BPM aangifte maken
 • RDW keuring binnen 24 uur
 • Controle Duitse documenten
 • Verzekerd Transport
 • Aankoopbegeleiding Duitsland
 • Prijsonderhandelingen
 • Aankoopkeuring Duitsland
 • Niet goed, geld terug garantie
 • Bekijk pakket


 

Stap voor stap auto laten importeren met ons full-service pakket

In enkele stappen uw nieuwe auto laten importeren met ons full-service pakket. Lees via ons stappenplan hoe u snel en zonder rompslomp een grote kostenbesparing kunt realiseren. Wilt u direct meer informatie over het importeren van een auto dan kunt u altijd bellen op +31 33 453 0011 of direct mobiel op nummer: +316 26 690 882.


Het begint allemaal bij het zoek naar de juiste Duitse occasion. Wilt u succesvol een auto importeren? Hou dan rekening met enkele belangrijke factoren:

- Zoek altijd bij voorkeur naar een Duitse occasion die bij een merkdealer staat. Staat deze niet bij een merkdealer, doe dan onderzoek naar de aanbieder en Google de naam van het bedrijf.
- Verder vindt u in de advertentie vaak het predicaat "unfallfrei". Unfallfrei mag alleen worden gebruikt bij auto's die nooit schade gehad hebben. Zelfs geen portier dat alleen is overgespoten vanwege een kras!
- Let ook op de kilometerstand van een auto. Hoe meer kilometers een auto heeft gereden hoe lager de BPM bij import uitvalt. Auto's met hoge kilomterstanden zijn immers minder waard. 
- Ook de maand in een jaar is belangrijk. U kunt, als voorbeeld, beter een auto uit januari 2018 kopen dan uit december. De auto uit januari is dus al 11 maanden ouder dan een auto uit decemeber dus is de BPM ook minder. Ook dit kan aardig wat geld schelen. 
- Als laatste let op op de Co2 uitstoot van een auto. Ook deze staat bijna altijd aangegeven in de advertentie. Hoe lager de Co2 uitstoot, des te lager de BPM.

 

De 2e stap is het berekenen van de BPM. Uiteraard is het berekenen van de BPM gratis voor u. Verder wilt u natuurlijk weten hoeveel de bijkomende kosten zijn naast de BPM. Denk hierbij aan de dienstverlening die u ons als auto import bedrijf betaalt, de RDW keuringskosten, etc. U krijgt hiervan vooraf een complete prijsopgave zodat u precies weet hoeveel de auto op Nederlands kenteken gaat kosten. Uiteraard berekenen wij de BPM bij import op verschillende manieren waardoor u nooit teveel betaald.

De volgende stap betreft de controle van de Duitse occasion. Denk hierbij aan het schade verleden, de onderhoudshistorie, staat van de auto etc. Wij voeren deze controle tot in de kleinste details uit want uit ervaring weten wij dat het invoeren van een auto heel lucratief kan zijn, maar dan moet je wel weten waar je op moet letten! Met al deze controles krijgen wij een bepaald beeld van de auto. Dit beeld wordt gedeeld met u als klant en hieruit volgt dan en advies om door te gaan met deze Duitse occasion of toch te zoeken naar een betere versie. 

Als blijkt dat de Duitse occasion voldoet aan onze kwaliteitseisen dan kunnen we door met de import van de auto. De overeenkomsten worden opgesteld met de Duitse verkopende partij en natuurlijk met ons als import dienstverlener. Nu rijst direct bij u de vraag; "Maar als ik de Duitse koopovereenkomst teken dan zit ik er toch aan vast"? We hebben de auto dan nog steeds niet in het echt gezien! Het antwoord hierop is heel simpel. Op het moment dat wij de auto gaan ophalen dan doen wij een uitgebreide aankoopkeuring. Komen hier zaken aan het licht waardoor u besluit van de koop te willen afzien, dan is dit geen probleem. Met het tekenen van de Duitse koopovereenkomst in Nederland blijft het een koop op afstand waardoor u altijd het recht houdt om van de koop af te zien. 
Wat houdt nu precies onze aankoopkeuring in? Elke auto die u door ons laat importeren wordt grondig geinspecteerd. Hierbij moet u denken aan het doen van lakmetingen waardoor direct zichtbaar is of een auto, of een deel ervan is gespoten. Dit geeft meteen al een goede indicatie over de importauto. Verder controleren wij de auto zowel van binnen als buiten op beschadigingen. Ook wordt de onderhoudsstaat en servicebehoefte van de auto gecontroleerd waardoor u precies weet wat u wel of niet aan onkosten kunt verwachten de komende tijd. 

Na deze uitgebreide controle hebben wij altijd telefonisch overleg met u als opdrachtgever. Hierin bespreken wij al onze bevindingen en sturen wij u foto's van zaken die wij hebben geconstateerd. Hierbij krijgt u van ons een duidelijk beeld van de auto zodat eventuele discussie later wordt voorkomen. Hou hierbij in het achterhoofd dat wij liever geen auto importeren waar wij niet achter staan. Wij willen alleen tevreden klanten!

Na dit telefonisch overleg nemen wij de Duitse occasion mee naar Nederland en zetten wij invoeren van de auto in gang. Uiteraard houden wij u als klant van elke ontwikkeling in het import traject op de hoogte. 


Garantie op uw geïmporteerde auto

Vaak krijgen wij de vraag of een Duitse occasion nog steeds onder de garantie blijft vallen als deze uit Duitsland wordt geimporteerd. Auto's uit Duitsland tot 2-3 jaar oud vallen ook in Nederland gewoon onder de reguliere fabrieksgarantie. Het betreft een Europese garantie dus ook in Nederland kunt u gewoon bij de merkdealer terecht. Vaak geldt er ook in het 3e jaar een coulance regeling. Dit houdt doorgaans in dat 70% van de reparatiekosten die in het 3e jaar ontstaan vergoed worden door de autofabrikant. Valt uw auto niet meer binnen deze garantie dan is het mogelijk om uw auto van extra garantie te voorzien. Klik hier voor meer informatie over extra garantie op geïmporteerde auto’s.
U ziet dus dat het invoeren van een Duitse occasion eigenlijk geen nadelen heeft. Niet betreft de garantie, en zeker niet betreft de prijs en het ruime aanbod in Duitsland. 


Auto verkoopservice

Wij assisteren u graag bij het verkoop van uw huidige auto. Lees hier meer informatie over onze auto verkoopservice. Deze dienstverlening houdt kort samengevat in dat wij uw auto gaan adverteren op alle belangrijke auto occasion websites in Nederland. Denk hierbij aan Autoscout24, Marktplaats, Gaspedaal en Autotrader. Onze fee voor deze service bedraagt slechts 5% van de verkoopopbrengst met een minimum van 500 euro ex de btw. Zo ziet u dat zelfs de verkoop van uw huidige auto het importeren van een nieuwe auto uit Duitsland niet in de weg hoeft te staan.


Om een goede indicatie te krijgen van de BPM kunt u onze BPM calculator invullen. U krijgt dan direct het rest BPM bedrag te zien.

 

Referenties van klanten

Referenties van klanten

Porsche Taycan 4S

Porsche Taycan 4S importeren uit Duitsland
Porsche Taycan 4S geïmporteerd uit Duitsland Bedankt mannen van Auto Import Trading BV. Het was mij weer een waar genoegen. Dit was voor mij al de 3e auto die ik door AITBV heb laten importeren en alles naar tevredenheid verlopen wederom.  Met vriendelijke groet, B. Romeijn    

Audi SQ8

Audi SQ8 Importeren uit Duitsland
Zeer goede ervaring en uitermate tevreden met de auto! Door mijn zoon, die al verschillende auto's heeft geimporteerd met de hulp van Auto Import Trading, aangespoord om een prachtige Audi SQ8 te gaan importeren uit Duitsland. Van begin tot eind goed geholpen door Peter-Hugo en uiteindelijk een auto gekregen die niet voor 100 maar 200% aan de verwachtingen voldeed. Ik ben dus een zeer tevreden klant en kom zeker weer bij jullie terug!   Vriendelijke groet,   R. Lubbers

Ferrari FF - 6.3 V12 HELE

Auto Importeren Ferrari 6.3 V12 HELE
Na wat importpartijen te hebben vergeleken bij Auto Import Trading uitgekomen. Wat voor mij belangrijk was is dat ze een gedeelte konden meefinancieren zodat dit voor mij wat extra zekerheid gaf bij de aankoop van deze auto. Ook het feit dat ze zelf iedere auto keuren bij de dealer in Duitsland gaf mij een veilig gevoel. Ik kan geen enkele puntje van kritiek geven omdat ze gewoon doen wat ze zeggen. Ik kan iedereen aanbevelen die een auto wil importeren uit Duitsland om met deze profs in zee te gaan. Jeffrey Witteveen

Audi RS7 uit 2017

Auto Importeren Audi RS7
Na lang zoeken de juiste Audi RS7 's avonds om 23.00 gevonden (net nieuw op mobile.de)9.00 's ochtends Jeroen van Auto import Trading gebeld: om 12.00 stond na snel schakelen de handtekening onder het koop contract! Transparant over kosten, razendsnel, betrouwbaar en met een vleugje humor: 2 weken later kon ik 'm ophalen: een bom van een auto en zeker 15.000 € bespaard!Tevens: de verkoop van de auto die ik eerst reed kon ik ook aan deze gasten overlaten, ook weer transparant en strak geregeld, ze regelen de maximale prijs voor je inruiler, zonder omkijken.Dit is de weg die je moet bewandelen als je geld,tijd en moeite wil besparen op de aanschaf van een occasion uit duitsland. Groet, Daan van den Heuvel, Tandtechnicus uit Helvoirt

Audi A7 Sportback 55 TFSI Quattro 2018

Referentie Auto Import Trading - Audi A7 Sportback 55 TFSI
Nadat ik deze auto met alle opties voor een concurrerende prijs en "gunstige" BPM in Neurenberg zag staan direct op een zondag contact opgenomen. Het is waar wat ze zeggen 24-7 bereikbaar en erg behulpzaam.  Zeer duidelijke uitleg over de BPM en dienstverlening gehad en we konden snel de koopovereenkomst tekenen.   Omdat ik mijn BTW wilde verleggen en de verkopende partij dit alleen in samenwerking met Duitse partner wilde erg veel extra service van Jeroen en Peter Hugo gehad, zonder dat hier extra kosten voor in rekening zijn gebracht. All in pakket is ook echt all in. Na 2 weken reed ik een nagenoeg nieuwe A7 zonder ook maar een krasje op interieur of exterieur voor de helft van de oorspronkelijke nieuwprijs in Nederland.    Peter Hugo en Jeroen, Bedankt!!! ik zal in de toekomst zeker weer van jullie diensten gebruik maken.     M.v.g.,--René Boshuizen IT Quality Consultancy & Management

Bentley Flying Spur

Bentley Flying Spur
"Ik wil jullie bedanken voor de zeer correcte manier van werken. Het voordeel dat jullie voor ons behaald hebben was ruim 35.000 euro ten opzichte van het aanbod in Nederland. Bedankt voor jullie flexibiliteit en zeer professionele manier van werken! Voor mij gaf de doorslag dat jullie de auto's zelf op locatie gaan keuren en pas betalen als de auto gezien en goedgekeurd is. Graag tot een volgende keer." Groet, Dhr van Zadelhoff  
Auto inruilen? Heel graag

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen