Welkom bij Auto Import Trading

Gemakkelijk en snel uw auto importeren. Bekijk onze importpakketten

U kunt bij ons terecht voor verschillende import pakketten. Of het nu gaat om importpakket A, importpakket B of Importpakket C, wij verdienen in 95% van de gevallen onze importkosten voor u terug. Wij bieden de beste service en garanderen altijd de laagste prijs. Bekijk nu snel onze import pakketten en kies het pakket dat het meeste bij u past. Wij zorgen dan voor de beste ondersteuning. Ook garanderen wij de snelste service van Nederland!!

U kunt bij ons terecht voor de volgende 3 pakketten:

Importpakket A ( 49,- euro ex btw )
Importpakket A houdt in dat u de aankoop in Duitsland zelf doet. Ook het zoeken naar een import auto doet u zelf. Wij regelen alleen het papierwerk voor u.
Vervolgens gaat u met alle ingevulde documenten zelf met de auto naar het RDW om de aangifte te doen. Wij begeleiden u tijdens het gehele proces. Wij verdienen in alle gevallen de kosten voor Importpakket A terug!!! Uiteindelijk bent u niets meer kwijt maar wel verzekerd van een correct ingevuld BPM aangifteformulier dat gegarandeerd wordt geaccepteerd.
         
Importpakket B ( 679,- euro ex btw )
Importpakket B houdt in dat u de auto zelf koopt in Duitsland. Ook het zoeken naar een import auto doet u zelf. U doet zelf de onderhandelingen en zorgt dat de auto hier in Nederland komt. U brengt de auto vervolgens bij ons en wij regelen verder de rest. U krijgt de auto van ons op Nederlands kenteken geleverd. In 90% van de gevallen verdienen wij onze kosten voor u terug! In deze prijs zitten ook de RDW keuringskosten, de tenaamstellingskosten en de kosten van de luxe kentekenplaten.

       
Importpakket C ( 1.300,- euro ex btw )
Importpakket C houdt in dat wij de import auto voor u zoeken in Duitsland en inspecteren bij de aanschaf. Wij zorgen ook voor het transport naar Nederland. In deze prijs zitten transportkosten berekend tot 800 kilometer. Voor afstanden verder dan 800 kilometer, (heen en terugreis) gelden andere prijzen. Boven de 800 kilometer rekenen wij 0,50 per kilometer extra.
In deze prijs zitten ook de RDW keuringskosten, de tenaamstellingskosten en de kosten van de luxe kentekenplaten. Ook voor dit pakket geldt dat wij tijdens de onderhandelingen een groot gedeelte van de kosten voor u terugverdienen. Onderhandelen is ons sterkste punt en het is een feit dat de Duitse autobedrijven een collega autobedrijf uit Nederland meer korting geeft dan wanneer u als consument gaat informeren naar de prijs. Tevens zullen wij op de BPM afdracht ook nog de nodige besparingen realiseren.

Ook verzorgen wij het gehele import proces in Nederland. Kortom u hoeft de auto alleen bij ons af te halen zodra de auto op Nederlands kenteken staat.

 
Voordelen importpakket C:

  1. * Wij verdienen de kosten van dit importpakket voor een groot deel terug tijdens de onderhandelingen. Wij krijgen als autobedrijf veel meer korting dan u als consument of niet-autobedrijf.
  2. * de aansprakelijkheid voor de aanschaf ligt bij Auto Import Trading.
  3. * u bent verzekerd van een goede auto door onze expertise.
  4. * tijdsbesparing voor u als klant.

 

In het offerteformulier voert u in welke auto u zoekt. Hoe vollediger u dit formulier invult des te beter wij u kunnen helpen.

Als u het offerte formulier verzendt zullen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u opnemen. Wij gaan direct informeren bij onze inkoop kanalen in Duitsland. Het voordeel van ons uitgebreide netwerk in Duitsland is dat wij zeer scherpe prijzen voor u kunnen bedingen. Ook een groot voordeel hiervan is dat u verzekert kunt zijn van een kwalitatief goede auto. Er wordt veel gerommeld op de Duitse auto sites dus het is zeer zeker geen overbodige luxe het aankoop traject aan een specialistisch bedrijf als Auto Import Trading uit handen te geven. Ook ligt dan de verantwoordelijkheid van de aankoop bij ons. Auto Import Trading selecteert aan de hand van uw criteria de beste opties. We streven ernaar om 3 auto's te vinden die aan uw criteria voldoen maar kunnen dit natuurlijk niet in alle gevallen garanderen. Uiteindelijk worden de beste opties naar u verzonden.

Omdat u natuurlijk wilt weten wat de auto uiteindelijk gaat kosten bieden wij u de import auto aan met een totaalprijs inclusief alle bijkomende kosten. Dit geeft u een duidelijk inzicht in de kosten en geeft nadien geen onaangename verrassingen. 

Onze totaalprijs bestaat uit de volgende kosten:

  1. De aankoopprijs van de auto
  2. Ophalen en inspecteren van de auto
  3. De BPM
  4. De RDW-keuringskosten 
  5. Kosten van de overschrijving
  6. Kosten import pakket

 

Een offerte bij ons aanvragen is geheel vrijblijvend, u betaalt pas wanneer wij ook daadwerkelijk een auto gaan importeren. Als u besluit tot aanschaf over te gaan wordt er een contract opgesteld. Auto Import Trading stelt een bedrag vast als borg. Ook zal Auto Import Trading zelf een bedrag mee financieren zodat het voor beide partijen belangrijk is dat er een goede auto geleverd wordt. Als dit bedrag overgemaakt is, gaan we de auto voor u aankopen en het transport naar Nederland verzorgen. Voldoet deze auto niet aan de eerder overeengekomen standaarden dan loopt Auto Import Trading het risico om met de auto te blijven zitten. Mocht de auto bij aflevering dusdanig afwijken van wat er is besproken dan heeft de klant recht op teruggave van het geld. Zodra de auto in Nederland is gearriveerd, bieden wij de auto direct aan bij het RDW. Na goedkeuring wordt de BPM afgedragen, en wordt het kenteken aangevraagd.

Het kentekenbewijs wordt dan (binnen 5 werkdagen) per post naar Auto Import Trading opgestuurd. Zodra wij deze hebben ontvangen zorgen wij voor de luxe kentekenplaten.

Auto Import Trading neemt dan contact met u op om de auto af te leveren. De auto wordt altijd bij ons opgehaald, tenzij daarover iets anders is afgesproken.