Gemakkelijk en snel uw auto importeren. Kies uw import pakket

U kunt bij ons terecht voor verschillende pakketten van onze dienstverlening. Of het nu gaat om importpakket A, importpakket B of Importpakket C, wij verdienen in 95% van de gevallen onze importkosten voor u terug. Wij bieden de beste service en garanderen altijd de laagste prijs. Bekijk nu snel onze import pakketten en kies het pakket dat het meeste bij u past. Wij zorgen dan voor de beste ondersteuning. Ook garanderen wij de snelste service van Nederland!!

U kunt bij ons terecht voor de volgende 3 pakketten voor het importeren van uw auto:

Importpakket A (49,- ex btw)
Importpakket A houdt in dat u de aankoop in Duitsland zelf doet. Ook het zoeken naar een import auto doet u zelf. Wij regelen alleen het papierwerk voor u.
Vervolgens gaat u met alle ingevulde documenten zelf met de auto naar het RDW om de aangifte te doen. Wij begeleiden u tijdens het gehele proces. Wij verdienen in alle gevallen de kosten voor Importpakket A terug!!! Uiteindelijk bent u niets meer kwijt maar wel verzekerd van een correct ingevuld BPM aangifteformulier dat gegarandeerd wordt geaccepteerd.
         
Importpakket B (479,- ex btw)
Importpakket B houdt in dat u de auto zelf koopt in Duitsland. Ook het zoeken naar een import auto doet u zelf. U doet zelf de onderhandelingen en zorgt dat de auto hier in Nederland komt. U brengt de auto vervolgens bij ons en wij regelen verder de rest. U krijgt de auto van ons op Nederlands kenteken geleverd. In 90% van de gevallen verdienen wij onze kosten voor u terug! Dit is exclusief RDW keuringskosten (105 euro), de tenaamstellingskosten (10,90 euro) en de kosten van de luxe kentekenplaten (50 euro) en eventuele wasstraat (10 euro).

       
Importpakket C FULL-Service (1.099,- ex btw)
Importpakket C houdt in dat wij de juiste import auto samen met u zoeken in Duitsland en een aankoopkeuring uitvoeren op locatie. Wij zorgen ook voor het transport naar Nederland. In deze prijs zitten transportkosten berekend tot 500 kilometer. Voor afstanden verder dan 500 kilometer, (heen en terugreis) gelden andere prijzen. Boven de 500 kilometer rekenen wij 0,50 per kilometer extra.

Ons Full-Service Importpakket C is exclusief RDW keuringskosten (105 euro), de tenaamstellingskosten (10,90 euro) en de kosten van de luxe kentekenplaten (50 euro) en eventuele wasstraat (10 euro)
Ook verzorgen wij het gehele import proces in Nederland. Kortom u hoeft de auto alleen bij ons af te halen zodra de auto op Nederlands kenteken staat. 

Voordelen importpakket C:

 1. Wij rijden zelf naar elke auto om een uitgebreide aankoopkeuring te doen voordat de auto wordt betaald.
 2. Wij verdienen de kosten van dit importpakket voor een groot deel terug tijdens de onderhandelingen. 
 3. Wij garanderen dat de auto binnen 2-3 werkdagen in Nederland is.
 4. U ontvangt van ons een niet goed, geld terug garantie op de importauto.
 5. U bent verzekerd van een goede auto door onze expertise.
 6. Tijdsbesparing voor u als klant.

 

In het offerteformulier voert u in welke auto u zoekt. Hoe vollediger u dit formulier invult des te beter wij u kunnen helpen.

Als u het offerte formulier verzendt zullen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u opnemen. Wij gaan direct informeren bij onze inkoop kanalen in Duitsland. Het voordeel van ons uitgebreide netwerk in Duitsland is dat wij zeer scherpe prijzen voor u kunnen bedingen. Ook een groot voordeel hiervan is dat u verzekert kunt zijn van een kwalitatief goede auto. Er wordt veel gerommeld op de Duitse auto sites dus het is zeer zeker geen overbodige luxe het aankoop traject aan een specialistisch bedrijf als Auto Import Trading BV uit handen te geven. Ook ligt dan de verantwoordelijkheid van de aankoop bij ons. 

Omdat u natuurlijk wilt weten wat de auto uiteindelijk gaat kosten bieden wij u de import auto aan met een totaalprijs inclusief BPM. Dit geeft u een duidelijk inzicht in de kosten en geeft nadien geen onaangename verrassingen. 

Onze totaalprijs bestaat uit de volgende kosten:

 1. De aankoopprijs van de auto.
 2. Transport tot 500 km.
 3. Verzorgen BPM Aangifte.
 4. RDW Keuring.
 5. Aankoopkeuring op locatie.
 6. Voeren van onderhandelingen.

Een offerte bij ons aanvragen is geheel vrijblijvend, u betaalt pas wanneer wij ook daadwerkelijk een auto gaan importeren.