Welkom bij Auto Import Trading

BPM aangifte invullen

Wilt u ook niet te veel betalen aan BPM voor uw import auto?

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij kunnen ons dat goed voorstellen aangezien het berekenen van de rest BPM een zeer complex werk is. Wij adviseren u met klem dit echt uit te besteden aan een professionele partij. Wij hebben uiteraard de kennis en de "know how" in huis om u dit tijdrovende werk uit handen te nemen.

Wat moet u nu precies hiervoor doen?

Vaak volstaat het met het emailen van de factuur van de auto die u inmiddels heeft gekocht. Heeft u nog geen factuur van de auto, dan kunt u ons de link van de advertentie sturen of een concept koopovereenkomst. Wij hebben in ieder geval alle gegevens van de auto nodig zoals: optielijst, km stand, datum eerste toelating in Duitsland, Kw/pk van de motor, gemiddelde CO2 uistoot in gr/km (mocht u deze niet hebben dan komen wij er ook wel uit dus deze is niet noodzakelijk). Al deze zaken staan bijna altijd wel vermeld in of de advertentie van de import auto, danwel het concept koopovereenkomst of in de uiteindelijke factuur van de import auto.

Bent u op zoek naar een partij die u al het papierwerk uit handen neemt bij het importeren van uw auto? Wij bieden aan een importpakket A waarin wij voor slechts 69 euro ex btw de rest BPM berekenen op alle mogelijke manieren. Zo bent u dus verzekert dat u nooit te veel BPM betaald voor uw importauto. Ook beloven wij onze klanten dat wij onze kosten voor dit importpakket terugverdienen op de rest BPM. Dus uiteindelijk bent u niets meer kwijt dat wanneer u zelf de aangifte zou invullen. Wij hebben inmiddels vele klanten geholpen bij het invullen van het BPM aangifte formulier. Wees geen dief van uw eigen portemonnee.

Hieronder ziet u een voorbeeld van een BPM aangifte formulier.