Full-Service Importpakket C  (1.099 euro ex btw)

Importpakket C houdt in dat wij een full service aanbieden. Wij nemen u al het werk uit handen. Ook doen wij een volledige aankoopkeuring van de auto voor de aanschaf. Als enige auto import servicebedrijf doen wij zelf de volledige aankoopkeuring van de auto in Duitsland en besteden dit dus niet uit. Zo bent u zeker van een goede aankoop.

 

Wat houdt deze complete auto importservice nu precies in ?

 1. Wij helpen u bij het zoeken naar de perfecte auto. U stuurt ons een advertentie van een auto dat voldoet aan uw wensen. Wij zullen vervolgens met een kritisch oog naar de advertentie kijken. Op basis van de informatie uit de advertentie bepalen wij of het om goede auto gaat.
 2. Wij doen een eigen aankoopkeuring bij de auto in Duitsland. Zo bent u 100% zeker van een goede auto.
 3. Wij zorgen ook voor het transport naar Nederland. In deze prijs zitten transportkosten berekend tot 500 kilometer. Voor afstanden verder dan 500 kilometer, (heen en terugreis) gelden andere prijzen. Boven de 500 kilometer rekenen wij 0,50 ex btw per kilometer.
 4. Ook verzorgen wij het gehele importtraject in Nederland. Kortom u hoeft de auto alleen bij ons af te halen zodra de auto op Nederlands kenteken staat.

Let op: Wij erkennen geen enkele aansprakelijkheid mbt betalingen die u zelf verzorgd aan derden. Denk hierbij aan de betaling van de auto aan de Duitse aanbieder. Wij raden u altijd aan bij een erkend merkdealer te kopen. Hierin beperkt u het risico uw geld kwijt te raken.

 
Voordelen Full Service Auto Importpakket C:

 1. Versnelde individuele inschrijving. RDW keuring binnen 24 uur voltooid!
 2. Wij rijden zelf naar Duitsland om de auto uitgebreid te keuren. Wij besteden dit dus niet uit!
 3. Ook het transport doen wij zelf binnen 2-3 dagen na tekenen vd opdracht tot import.
 4. U heeft recht op onze niet goed, geld terug garantie op onze dienstverlening.
 5. U profiteert van onze vaardigheden mbt de prijsonderhandelingen.
 6. U profiteert tevens van de laagst haalbare bpm met acceptatie garantie!
 7. U bent verzekerd van een goede auto door onze expertise.
 8. Tijdsbesparing voor u als klant.

 

BPM Calculator

gr/km

  

 

Ik wil graag het Full-Service importpakket C afnemen. Hoe zet ik dit in gang? 

U weet nu wat ons importpakket C inhoud. Vul hierboven onze BPM Calculator in en klik dan op de "Bereken BPM" knop. U wordt vervolgens doorgestuurd naar onze offerte pagina waarin u al direct een heel gerichte offerte te zien krijgt. Vervolgens selecteert u het gewenste importpakket C. Onderaan de pagina ziet u dan een opsomming van alle bijkomende importkosten. Zo heeft u direct al een goede indicatie van de totale kosten. Met alle bijkomende kosten bedoelen wij de RDW keuringskosten (107,-), kosten luxe kentekenplaten (35,-), stallingskosten (30,-) en de wasstraat kosten (10,-).

In veel gevallen kunnen wij de bpm nog lager uit laten komen. Hiervoor vult u dan helemaal onderaan de offertepagina het offerte aanvraag formulier in. Vervolgens gaan wij op meerdere manieren de bpm berekenen om te kijken of we nog lager uit kunnen komen.


LET OP: Bij zakelijke aanschaf rekenen wij tevens een toeslag van 150 euro ex btw. Dit heeft te maken met de adminstratieve extra werkzaamheden ivm de terug te verkrijgen btw uit Duitsland.


Al onze bpm berekeningen worden met de grootst mogelijke zorg behandeld. Het werkelijk te betalen bpm bedrag kan uiteindelijk iets afwijken van onze berekening. Om deze reden leggen wij contractueel vast dat wijzigen in de bpm voor rekening van Auto Import Trading BV zijn. Hierdoor bent u verzekert van een vast bedrag.

Referenties van klanten

 • BMW X3 X-DRIVE 3.5D High Ex.

  BMW X3 X-DRIVE 3.5D - auto importeren uit Duitsland
  Na een kleine zoektocht langs diverse, meestal grotere importbedrijven, via mijn collega bij uw bedrijf uitgekomen. Hij heeft recent bij jullie een auto geïmporteerd en was zeer te spreken over de klantvriendelijkheid en flexibiliteit bij zijn aankoop. Daarom de stoute schoenen aangetrokken en contact gezocht nadat ik een fraaie, rijk uitgeruste BMW X3 op mobile.de had gevonden bij een niet-BMW dealerbedrijf met een verrassend lage prijs. Hierna alles uit handen kunnen geven aangaande keuring, RDW registratie, vervoer, inbouw alarm etc. Tevens oude BMW X3 door jullie laten verkopen. Kortom, geen gedoe, snelle afhandeling, scherpe prijstelling en kwaliteit tot in de puntjes geregeld. En als klant sta je daadwerkelijk centraal, worden zorgen bij je weggenomen tot aan thuisbreng-service aan toe, waarvoor dank Peter-Hugo. Enige minpunt in verhaal is dat mijn vrouw erin gaat rijden. Zal ik jullie niet aanrekenen. Tot een volgende keer!
   
  met vriendelijke groet
  Frank van der Vet
 • Audi RS7 uit 2017

  Auto Importeren Audi RS7

  Na lang zoeken de juiste Audi RS7 's avonds om 23.00 gevonden (net nieuw op mobile.de)
  9.00 's ochtends Jeroen van Auto import Trading gebeld: om 12.00 stond na snel schakelen de handtekening onder het koop contract!
  Transparant over kosten, razendsnel, betrouwbaar en met een vleugje humor: 2 weken later kon ik 'm ophalen: een bom van een auto en zeker 15.000 € bespaard!

  Tevens: de verkoop van de auto die ik eerst reed kon ik ook aan deze gasten overlaten, ook weer transparant en strak geregeld, ze regelen de maximale prijs voor je inruiler, zonder omkijken.


  Dit is de weg die je moet bewandelen als je geld,tijd en moeite wil besparen op de aanschaf van een occasion uit duitsland.

  Groet,

  Daan van den Heuvel, Tandtechnicus uit Helvoirt

 • Ferrari FF - 6.3 V12 HELE

  Auto Importeren Ferrari 6.3 V12 HELE

  Na wat importpartijen te hebben vergeleken bij Auto Import Trading uitgekomen. Wat voor mij belangrijk was is dat ze een gedeelte konden meefinancieren zodat dit voor mij wat extra zekerheid gaf bij de aankoop van deze auto. Ook het feit dat ze zelf iedere auto keuren bij de dealer in Duitsland gaf mij een veilig gevoel. Ik kan geen enkele puntje van kritiek geven omdat ze gewoon doen wat ze zeggen. Ik kan iedereen aanbevelen die een auto wil importeren uit Duitsland om met deze profs in zee te gaan.

  Jeffrey Witteveen

 • Bentley Flying Spur

  Bentley Flying Spur

  "Ik wil jullie bedanken voor de zeer correcte manier van werken. Het voordeel dat jullie voor ons behaald hebben was ruim 35.000 euro ten opzichte van het aanbod in Nederland. Bedankt voor jullie flexibiliteit en zeer professionele manier van werken! Voor mij gaf de doorslag dat jullie de auto's zelf op locatie gaan keuren en pas betalen als de auto gezien en goedgekeurd is. Graag tot een volgende keer."

  Groet, Dhr van Zadelhoff

   

 • BMW X6 - M50d

  Een BMW X6 - M50d uit 2015 importeren uit Duitsland

  Na wat wikken en wegen toch gekozen om deze auto uit Duitsland te laten importeren. Na expliciet zoeken voor een BMW X6 met een M50d motor, deze auto gevonden op de Duitse auto website www.mobile.de.
  Gebeld met Peter Hugo de Groot van Auto Import Trading BV met het verzoek of hij verder wilde informeren naar de auto voor mij. Gelijk werd er contact gelegd met de verkopers uit Duitsland waarna binnen 48 uur de handtekeningen zijn gezet onder de koopovereenkomsten.
  Auto Import Trading BV zou verder alles regelen: een aankoopkeuring ter plekke in Duitsland, het terugbrengen van de auto naar Nederland, het aanvragen van de kentekenplaten alsmede het verzorgen van de BPM aanslag.
  Ter plekke werden mij nog extra foto's gestuurd middels Whatsapp aangaande extra aandachtspunten die ik had. Telefonisch werden mij de laatste bevindingen doorgeven zodat al mijn vragen aangaande de aankoopkeuring werden beantwoord.
  Ongeveer 2 weken na het ondertekenen van de koopovereenkomst kon ik de auto ophalen bij het bedrijf. In zo goed als perfecte staat en zo'n 12.000 euro bespaard.

  De service van Auto Import Trading BV is gemoedelijk, professioneel en humoristisch. Zeker aan te raden als het gaat om de aanschaf van een gebruikte auto uit Duitsland.

  H. Nguyen uit Dinteloord

 • Audi RS5 Cabriolet

  Audi RS5 Cabriolet - Auto Importeren Duitsland

  Ik kan heel kort zijn over de sevice van Peter-Hugo en Jeroen. No nonsens, ze doen wat ze beloven en geven de klant veel vertrouwen door zelf naar Duitsland af te reizen om aldaar een aankoopkeuring te doen. Dit was voor mij een heikel speerpunt wat bij andere importeurs niet mogelijk was. Ook de niet goed geld terug garantie geeft je als koper natuurlijk extra veel zekerheid.
  Ik kan een ieder aanraden om te kiezen voor Auto Import Trading BV gezien de persoonlijke en betrouwbare service die zij bieden.

  Met vriendelijke groet,

  Marien van Ouwerkerk

 • Audi A7 Sportback 55 TFSI Quattro 2018

  Referentie Auto Import Trading - Audi A7 Sportback 55 TFSI
  Nadat ik deze auto met alle opties voor een concurrerende prijs en "gunstige" BPM in Neurenberg zag staan direct op een zondag contact opgenomen.
  Het is waar wat ze zeggen 24-7 bereikbaar en erg behulpzaam. 
  Zeer duidelijke uitleg over de BPM en dienstverlening gehad en we konden snel de koopovereenkomst tekenen.
   
  Omdat ik mijn BTW wilde verleggen en de verkopende partij dit alleen in samenwerking met Duitse partner wilde erg veel extra service van Jeroen en Peter Hugo gehad,
  zonder dat hier extra kosten voor in rekening zijn gebracht. All in pakket is ook echt all in.
  Na 2 weken reed ik een nagenoeg nieuwe A7 zonder ook maar een krasje op interieur of exterieur voor de helft van de oorspronkelijke nieuwprijs in Nederland. 
   
  Peter Hugo en Jeroen, Bedankt!!! ik zal in de toekomst zeker weer van jullie diensten gebruik maken.
   
   
  M.v.g.,

  --
  René Boshuizen 
  IT Quality Consultancy & Management