Full-Service Importpakket C  (1.099 euro ex btw*)

Importpakket C houdt in dat wij een full service aanbieden. Wij nemen u al het werk uit handen. Van het helpen zoeken naar de juiste auto tot aan de aflevering van de auto op Nederlands kenteken. Als enige auto import servicebedrijf kunnen wij op verzoek een volledige aankoopkeuring van de auto in Duitsland uitvoeren. Wij besteden dit dan niet uit. Zo bent u zeker van een goede aankoop. Hieraan kleven wel extra kosten. Informeer hiernaar bij een van onze adviseurs.

* Let op: De prijs van ons importpakket C (1.099,- ex) is gebaseerd op een digitale RDW aangifte. Dit houdt in dat wij niet met de auto naar een RDW keuringsstaion hoeven. In een enkel geval (steekproef) verplicht de RDW om met het voertuig naar een keuringsstation te komen voor een fysieke controle. Helaas zijn wij in zo'n geval genoodzaakt een toeslag van 250 euro ex te rekenen. Hoe vaak komt dit dan voor? Ruw geschat komt dit eens in de 150 aanmeldingen voor. De kans is dus niet groot. In het geval van een steekproef op uw importauto zullen we u direct op de hoogte brengen hiervan. 

 

Wat houdt deze complete auto importservice nu precies in ?

  1. 1- Wij helpen u bij het zoeken naar de perfecte auto. U stuurt ons een advertentie van een auto dat voldoet aan uw wensen. Wij zullen vervolgens met een kritisch oog naar de advertentie kijken. Op basis van de informatie uit de advertentie bepalen wij of het om een auto gaat die in aanmerking komt om te importeren uit Duitsland. Hierbij zullen wij ook informeren naar de onderhoudshistorie van de auto en eventuele servicebehoefte, schadeverleden, staat van de auto en herkomst van de auto. Pas als alles er goed uit ziet zullen wij in overleg met u als klant bepalen of we verdergaan met de import of niet.

  2. 2- Wij zorgen ook voor het transport naar Nederland. In deze prijs zitten transportkosten berekend tot 500 kilometer. Voor afstanden verder dan 500 kilometer, (heen en terugreis) gelden andere prijzen. Boven de 500 kilometer rekenen wij 0,50 ex btw per kilometer.
  1. 3- Ook verzorgen wij het gehele importtraject in Nederland. Kortom u hoeft de auto alleen bij ons af te halen zodra de auto op Nederlands kenteken staat.

Optioneel:

Op speciaal verzoek een door ons verzorgde aankoopkeuring bij de auto uitvoeren in Duitsland. Zo bent u 100% zeker van een goede auto. Meerprijs bedraagt 350 euro ex btw.

Let op: Wij erkennen geen enkele aansprakelijkheid mbt betalingen die u zelf doet aan derden. Denk hierbij aan de betaling van de auto aan de Duitse aanbieder. Wij raden u altijd aan bij een erkend merkdealer te kopen. Hierin beperkt u het risico uw geld kwijt te raken.

 
Voordelen Full Service Auto Importpakket C:

- Versnelde RDW keuring binnen 1 uur voltooid!
- Transport van de importauto binnen 2-3 dagen na tekenen vd opdracht tot import.
- U heeft recht op de niet goed, geld terug garantie op onze dienstverlening.
- U profiteert van onze vaardigheden mbt de prijsonderhandelingen.
- U profiteert tevens van een gegarandeerd bpm bedrag met acceptatie garantie!
- U bent verzekerd van een goede auto door onze expertise.
- Tijdsbesparing voor u als klant.
- Eigen aankoopkeuring op verzoek (optioneel).  

 

BPM Calculator

gr/km
 

  

 

Ik wil graag het Full-Service importpakket C afnemen. Hoe zet ik dit in gang? 

U weet nu wat ons importpakket C inhoud. Vul hierboven onze BPM Calculator in en klik dan op de "Bereken BPM" knop. U wordt vervolgens doorgestuurd naar onze offerte pagina waarin u al direct een heel gerichte offerte te zien krijgt. Vervolgens selecteert u het gewenste importpakket C. Onderaan de pagina ziet u dan een opsomming van alle bijkomende importkosten. Zo heeft u direct al een goede indicatie van de totale kosten. Met alle bijkomende kosten bedoelen wij :

  1. RDW Keuringskosten incl tenaamstelling 107,20 euro (vrij van btw).
  2. Stallingskosten* 50 euro ex per week (auto staat binnen in afgesloten beveiligde hal).
  3. Wasstraat kosten 25 euro ex (uitzuigen en wassen).
  4. Luxe Kentekenplaten 39,90 euro ex.
  5. Verwijderingsbijdrage 25 euro ex.
  6. Portokosten 10 euro ex.
  7. Kosten taxatierapport 350 euro ex. Alleen indien een bpm voordeel haalbaar is)

* Let op: Indien uw auto langer dan 2 kalenderweken bij ons in de opslag staat zijn wij genoodzaakt 75 euro ex btw toeslag per week te berekenen. Gelukkig komt het slechts in enkele gevallen voor.

Indien er geen CVO bij de autopapieren aanwezig is zijn wij helaas genoodzaakt 250 euro ex btw in rekening te brengen. Omdat op een CVO alle technische data staan van de importauto (welke benodigd zijn voor de aanmelding bij het RDW), zullen wij alles zelf moeten gaan meten en daar gaat een hoop tijd in zitten. Informeer daarom altijd voordat u de auto ophaalt in Duitsland of de CoC aanwezig is. (CoC is de Duitse benaming van een CVO.)


In veel gevallen kunnen wij de bpm nog lager uit laten komen. Hiervoor vult u dan helemaal onderaan de offertepagina het offerte aanvraag formulier in. Vervolgens gaan wij op meerdere manieren de bpm berekenen om te kijken of we nog lager uit kunnen komen.

 

Al onze bpm berekeningen worden met de grootst mogelijke zorg behandeld. Het werkelijk te betalen bpm bedrag kan uiteindelijk iets afwijken van onze berekening. Om deze reden leggen wij contractueel vast dat wijzigen in de bpm voor rekening van Auto Import Trading BV zijn. Hierdoor bent u verzekert van een vast bedrag.

Referenties van klanten

Referenties van klanten

Porsche Taycan 4S

Porsche Taycan 4S importeren uit Duitsland
Porsche Taycan 4S geïmporteerd uit Duitsland Bedankt mannen van Auto Import Trading BV. Het was mij weer een waar genoegen. Dit was voor mij al de 3e auto die ik door AITBV heb laten importeren en alles naar tevredenheid verlopen wederom.  Met vriendelijke groet, B. Romeijn    

Audi SQ8

Audi SQ8 Importeren uit Duitsland
Zeer goede ervaring en uitermate tevreden met de auto! Door mijn zoon, die al verschillende auto's heeft geimporteerd met de hulp van Auto Import Trading, aangespoord om een prachtige Audi SQ8 te gaan importeren uit Duitsland. Van begin tot eind goed geholpen door Peter-Hugo en uiteindelijk een auto gekregen die niet voor 100 maar 200% aan de verwachtingen voldeed. Ik ben dus een zeer tevreden klant en kom zeker weer bij jullie terug!   Vriendelijke groet,   R. Lubbers

Ferrari FF - 6.3 V12 HELE

Auto Importeren Ferrari 6.3 V12 HELE
Na wat importpartijen te hebben vergeleken bij Auto Import Trading uitgekomen. Wat voor mij belangrijk was is dat ze een gedeelte konden meefinancieren zodat dit voor mij wat extra zekerheid gaf bij de aankoop van deze auto. Ook het feit dat ze zelf iedere auto keuren bij de dealer in Duitsland gaf mij een veilig gevoel. Ik kan geen enkele puntje van kritiek geven omdat ze gewoon doen wat ze zeggen. Ik kan iedereen aanbevelen die een auto wil importeren uit Duitsland om met deze profs in zee te gaan. Jeffrey Witteveen

Audi RS7 uit 2017

Auto Importeren Audi RS7
Na lang zoeken de juiste Audi RS7 's avonds om 23.00 gevonden (net nieuw op mobile.de)9.00 's ochtends Jeroen van Auto import Trading gebeld: om 12.00 stond na snel schakelen de handtekening onder het koop contract! Transparant over kosten, razendsnel, betrouwbaar en met een vleugje humor: 2 weken later kon ik 'm ophalen: een bom van een auto en zeker 15.000 € bespaard!Tevens: de verkoop van de auto die ik eerst reed kon ik ook aan deze gasten overlaten, ook weer transparant en strak geregeld, ze regelen de maximale prijs voor je inruiler, zonder omkijken.Dit is de weg die je moet bewandelen als je geld,tijd en moeite wil besparen op de aanschaf van een occasion uit duitsland. Groet, Daan van den Heuvel, Tandtechnicus uit Helvoirt

Audi A7 Sportback 55 TFSI Quattro 2018

Referentie Auto Import Trading - Audi A7 Sportback 55 TFSI
Nadat ik deze auto met alle opties voor een concurrerende prijs en "gunstige" BPM in Neurenberg zag staan direct op een zondag contact opgenomen. Het is waar wat ze zeggen 24-7 bereikbaar en erg behulpzaam.  Zeer duidelijke uitleg over de BPM en dienstverlening gehad en we konden snel de koopovereenkomst tekenen.   Omdat ik mijn BTW wilde verleggen en de verkopende partij dit alleen in samenwerking met Duitse partner wilde erg veel extra service van Jeroen en Peter Hugo gehad, zonder dat hier extra kosten voor in rekening zijn gebracht. All in pakket is ook echt all in. Na 2 weken reed ik een nagenoeg nieuwe A7 zonder ook maar een krasje op interieur of exterieur voor de helft van de oorspronkelijke nieuwprijs in Nederland.    Peter Hugo en Jeroen, Bedankt!!! ik zal in de toekomst zeker weer van jullie diensten gebruik maken.     M.v.g.,--René Boshuizen IT Quality Consultancy & Management

Bentley Flying Spur

Bentley Flying Spur
"Ik wil jullie bedanken voor de zeer correcte manier van werken. Het voordeel dat jullie voor ons behaald hebben was ruim 35.000 euro ten opzichte van het aanbod in Nederland. Bedankt voor jullie flexibiliteit en zeer professionele manier van werken! Voor mij gaf de doorslag dat jullie de auto's zelf op locatie gaan keuren en pas betalen als de auto gezien en goedgekeurd is. Graag tot een volgende keer." Groet, Dhr van Zadelhoff  
Auto inruilen? Heel graag

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen