Uw auto invoeren bij het RDW

Het kopen van een auto in Duitsland is in principe zo geregeld maar nu komt het invoeren in Nederland aan bod. Hier zit vaak het tijdrovende aspect van dit importproces. Wilt u het zelf regelen dan moet u lang wachten op een afspraak bij het RDW voor de keuring van uw auto. Gezien de populairiteit van het importeren van auto's is de minimale wachttijd bij het RDW 6-8 weken voor particulieren. Dit is natuurlijk jammer aangezien u snel wilt rijden in uw nieuwe auto. Hoe kan dit toch sneller?


Versnelde Individuele Inschrijving RDW

Sinds enkele maanden is er voor erkenninghouders van het RDW de mogelijkheid om auto's uit een EU land via de versnelde individuele inschrijving te laten keuren bij het RDW. Dit houdt in dat wij alles digitaal met foto's kunnen indienen. Hierdoor hoeven wij niet meer met de auto naar een RDW keuringsstation. Wij kunnen dit dus feitelijk 24 uur per dag. Door deze nieuwe vorm die de RDW biedt in plaats van de keuringsafspraak bij een RDW keuringsstation wordt er heel veel tijd bespaart doordat wij geen lange wachttijden meer hebben.


RDW keuring via een erkenninghouder

Uiteraard zijn wij een door het RDW erkend importeur. Dit houdt in dat wij GEEN wachttijden hebben bij het RDW. Wij kunnen feitelijk de keuring van uw auto bij het RDW binnen 24 uur geregeld hebben. Dit houdt in dat u geen 6-8 weken hoeft te wachten en dus vaak al binnen 5-7 dagen de auto op Nederlands kenteken bij ons kunt afhalen. Graag helpen wij u als erkenninghouder bij het invoeren van uw auto. 


Hoe kan ik mijn auto door Auto Import Trading laten invoeren?

Op het moment dat u de auto in Nederland heeft en deze klaar is voor het invoeren in Nederland, dan brengt u de auto inclusief het Duitse kenteken, TUV (Duitse APK formulier) en CVO. Let erop dat u bij het ophalen van de auto wel het CVO erbij krijgt. In Duitsland heet dit het COC. Hierop staan alle technische gegevens van de auto en dan met name de CO2 uitstoot van de auto. Deze hebben wij nodig om de auto snel in te kunnen voeren. Is deze er niet bij dan kunnen wij de auto wel gewoon aanmelden echter zal het traject dan 1-2 dagen langer duren omdat de RDW dan iets meer tijd nodig heeft om de auto goed te keuren. Als er nog een Duitse APK op de auto zit neemt de RDW deze gewoon over mits er wel een Duits TUV formulier aanwezig is.

Wat zijn dan nu precies de voordelen dat u het invoeren van uw auto bij het RDW door ons laat verzorgen?

 • Snelle RDW Keuring gegarandeerd - binnen 24 uur aangemeld!
 • Sneller kunnen beschikken over uw auto.
 • Geen papieren rompslomp meer voor u. Wij handelen alle formaliteiten af met RDW en Belastingdienst. Wij verzorgen BPM aangifte en afdracht BPM.
 • Tijdsbesparing voor u als klant.
 • U profiteert van onze kennis om een zo laag mogelijk BPM bedrag te realiseren.
 • Wij hoeven niet meer te rijden in uw auto.

Wilt u het invoeren van uw auto bij het RDW uitbesteden aan ons en zo voorkomen dat u lang moet wachten op een keuringsafspraak. Neem dan snel contact met ons op en breng de auto bij ons! Wij regelen verder de rest.

Lees hier alles over ons importpakket B inclusief versnelde individuele inschrijving.

 

Referenties van klanten

 • BMW X3 X-DRIVE 3.5D High Ex.

  BMW X3 X-DRIVE 3.5D - auto importeren uit Duitsland
  Na een kleine zoektocht langs diverse, meestal grotere importbedrijven, via mijn collega bij uw bedrijf uitgekomen. Hij heeft recent bij jullie een auto geïmporteerd en was zeer te spreken over de klantvriendelijkheid en flexibiliteit bij zijn aankoop. Daarom de stoute schoenen aangetrokken en contact gezocht nadat ik een fraaie, rijk uitgeruste BMW X3 op mobile.de had gevonden bij een niet-BMW dealerbedrijf met een verrassend lage prijs. Hierna alles uit handen kunnen geven aangaande keuring, RDW registratie, vervoer, inbouw alarm etc. Tevens oude BMW X3 door jullie laten verkopen. Kortom, geen gedoe, snelle afhandeling, scherpe prijstelling en kwaliteit tot in de puntjes geregeld. En als klant sta je daadwerkelijk centraal, worden zorgen bij je weggenomen tot aan thuisbreng-service aan toe, waarvoor dank Peter-Hugo. Enige minpunt in verhaal is dat mijn vrouw erin gaat rijden. Zal ik jullie niet aanrekenen. Tot een volgende keer!
   
  met vriendelijke groet
  Frank van der Vet
 • Audi RS7 uit 2017

  Auto Importeren Audi RS7

  Na lang zoeken de juiste Audi RS7 's avonds om 23.00 gevonden (net nieuw op mobile.de)
  9.00 's ochtends Jeroen van Auto import Trading gebeld: om 12.00 stond na snel schakelen de handtekening onder het koop contract!
  Transparant over kosten, razendsnel, betrouwbaar en met een vleugje humor: 2 weken later kon ik 'm ophalen: een bom van een auto en zeker 15.000 € bespaard!

  Tevens: de verkoop van de auto die ik eerst reed kon ik ook aan deze gasten overlaten, ook weer transparant en strak geregeld, ze regelen de maximale prijs voor je inruiler, zonder omkijken.


  Dit is de weg die je moet bewandelen als je geld,tijd en moeite wil besparen op de aanschaf van een occasion uit duitsland.

  Groet,

  Daan van den Heuvel, Tandtechnicus uit Helvoirt

 • Ferrari FF - 6.3 V12 HELE

  Auto Importeren Ferrari 6.3 V12 HELE

  Na wat importpartijen te hebben vergeleken bij Auto Import Trading uitgekomen. Wat voor mij belangrijk was is dat ze een gedeelte konden meefinancieren zodat dit voor mij wat extra zekerheid gaf bij de aankoop van deze auto. Ook het feit dat ze zelf iedere auto keuren bij de dealer in Duitsland gaf mij een veilig gevoel. Ik kan geen enkele puntje van kritiek geven omdat ze gewoon doen wat ze zeggen. Ik kan iedereen aanbevelen die een auto wil importeren uit Duitsland om met deze profs in zee te gaan.

  Jeffrey Witteveen

 • Bentley Flying Spur

  Bentley Flying Spur

  "Ik wil jullie bedanken voor de zeer correcte manier van werken. Het voordeel dat jullie voor ons behaald hebben was ruim 35.000 euro ten opzichte van het aanbod in Nederland. Bedankt voor jullie flexibiliteit en zeer professionele manier van werken! Voor mij gaf de doorslag dat jullie de auto's zelf op locatie gaan keuren en pas betalen als de auto gezien en goedgekeurd is. Graag tot een volgende keer."

  Groet, Dhr van Zadelhoff

   

 • BMW X6 - M50d

  Een BMW X6 - M50d uit 2015 importeren uit Duitsland

  Na wat wikken en wegen toch gekozen om deze auto uit Duitsland te laten importeren. Na expliciet zoeken voor een BMW X6 met een M50d motor, deze auto gevonden op de Duitse auto website www.mobile.de.
  Gebeld met Peter Hugo de Groot van Auto Import Trading BV met het verzoek of hij verder wilde informeren naar de auto voor mij. Gelijk werd er contact gelegd met de verkopers uit Duitsland waarna binnen 48 uur de handtekeningen zijn gezet onder de koopovereenkomsten.
  Auto Import Trading BV zou verder alles regelen: een aankoopkeuring ter plekke in Duitsland, het terugbrengen van de auto naar Nederland, het aanvragen van de kentekenplaten alsmede het verzorgen van de BPM aanslag.
  Ter plekke werden mij nog extra foto's gestuurd middels Whatsapp aangaande extra aandachtspunten die ik had. Telefonisch werden mij de laatste bevindingen doorgeven zodat al mijn vragen aangaande de aankoopkeuring werden beantwoord.
  Ongeveer 2 weken na het ondertekenen van de koopovereenkomst kon ik de auto ophalen bij het bedrijf. In zo goed als perfecte staat en zo'n 12.000 euro bespaard.

  De service van Auto Import Trading BV is gemoedelijk, professioneel en humoristisch. Zeker aan te raden als het gaat om de aanschaf van een gebruikte auto uit Duitsland.

  H. Nguyen uit Dinteloord

 • Audi RS5 Cabriolet

  Audi RS5 Cabriolet - Auto Importeren Duitsland

  Ik kan heel kort zijn over de sevice van Peter-Hugo en Jeroen. No nonsens, ze doen wat ze beloven en geven de klant veel vertrouwen door zelf naar Duitsland af te reizen om aldaar een aankoopkeuring te doen. Dit was voor mij een heikel speerpunt wat bij andere importeurs niet mogelijk was. Ook de niet goed geld terug garantie geeft je als koper natuurlijk extra veel zekerheid.
  Ik kan een ieder aanraden om te kiezen voor Auto Import Trading BV gezien de persoonlijke en betrouwbare service die zij bieden.

  Met vriendelijke groet,

  Marien van Ouwerkerk

 • Audi A7 Sportback 55 TFSI Quattro 2018

  Referentie Auto Import Trading - Audi A7 Sportback 55 TFSI
  Nadat ik deze auto met alle opties voor een concurrerende prijs en "gunstige" BPM in Neurenberg zag staan direct op een zondag contact opgenomen.
  Het is waar wat ze zeggen 24-7 bereikbaar en erg behulpzaam. 
  Zeer duidelijke uitleg over de BPM en dienstverlening gehad en we konden snel de koopovereenkomst tekenen.
   
  Omdat ik mijn BTW wilde verleggen en de verkopende partij dit alleen in samenwerking met Duitse partner wilde erg veel extra service van Jeroen en Peter Hugo gehad,
  zonder dat hier extra kosten voor in rekening zijn gebracht. All in pakket is ook echt all in.
  Na 2 weken reed ik een nagenoeg nieuwe A7 zonder ook maar een krasje op interieur of exterieur voor de helft van de oorspronkelijke nieuwprijs in Nederland. 
   
  Peter Hugo en Jeroen, Bedankt!!! ik zal in de toekomst zeker weer van jullie diensten gebruik maken.
   
   
  M.v.g.,

  --
  René Boshuizen 
  IT Quality Consultancy & Management