Niet goed, geld terug garantie


Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze diensten voor het importeren van auto’s. Wij bieden onze klanten een niet goed, geld terug garantie bij afname van ons Importpakket C (all-inclusive). Hierin zit namelijk inbegrepen onze eigen aankoopkeuring op locatie in Duitsland. Doordat wij de auto's zelf hebben kunnen beoordelen in Duitsland zijn wij zo zeker van de auto dat wij u als klant de niet goed, geld terug garantie kunnen verlenen.

Indien blijkt dat de auto in Nederland, tijdens de bezichtiging, bepaalde objectieve waarneembare zaken aan het licht brengen die niet zijn op te lossen zullen wij onze klanten schadeloos stellen door het aanbetaalde bedrag terug te storten. Echter dient hier wel rekening gehouden te worden met het feit dat wij als verkopende partij de mogelijkheid krijgen het probleem eerst zelf op te lossen. Eventuele lak en blikschades zullen worden gerepareerd. Dit is dus geen reden om van de koop af te zien.

De reden om wel van de koop af te zien is: auto is niet zoals omschreven in de opdrachtbevestiging getekend door beide partijen (koper en verkoper).
Denk hierbij aan afwijkende kleur, ontbrekende essentiele opties, afwijkende kilometerstand (groter dan 5000 km, afwijkend type uitvoering, grote (gerepareerde) schades etc.

Wij geven onze klanten een zo gedetailleerd mogelijke omschrijving van de de auto nadat we de aankoopkeuring in Duitsland hebben gedaan. Ook worden hier alle beschadigingen nauwkeurig met onze klanten besproken. Hierdoor wordt het risico op een meningsverschil tijdens het bezichtigen in Nederland beperkt.


Let op:

Al onze aankoopkeuringen op locatie zijn momentopnames. Wij doen er alles aan om een zo compleet mogelijk beeld te scheppen van de algehele staat van het voertuig op het moment van inspectie. Echter dient u wel in acht te nemen dat sommige mankementen niet zichtbaar hoeven te zijn.
Op auto's die buiten de fabrieksgarantie vallen verlenen wij als Auto Import Trading BV geen enkele vorm van garantie. Wel heeft u als koper in Duitsland automatisch recht op1 jaar  garantie na aankoop. Uiteraard zullen wij u in deze gevallen zo goed mogelijk ondersteunen bij de garantieclaim richtimng de verkopende partij in Duitsland.
Eventueel kunnen wij u op verzoek een aantrekkelijk geprijsde aanvullende garantie (tegen meerprijs) leveren via een gespecialiseerde partij (Autotrust) dat garanties verleend op ocassions. 

U bent dus als klant zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een aanvullende garantie op een auto dat buiten de fabrieksgarantie valt.