Audi Q7 3.0 TDI S Line Vergroot Foto

Audi Q7 3.0 TDI S Line 1051

Extra informatie

Extra informatie

Referentieintro Recent geimporteerde Audi Q7 3.0 TDI S Line.
Referentietekst

Peter-Hugo,

Ze zijn nu bezig het alarm en de camera in te bouwen. De achterbanken liggen plat, er zit een rubberen bootprotector in, en dan ook nog tapijt erop: zo is het ruim genoeg voor Kaj. Alleen nog een (vang)net erin en het is helemaal af en zijn we klaar om er op uit te gaan. De auto rijdt erg fijn, ik ben er rustiger van gaan rijden. Het verbruik is een litertje meer per 100km dan in de A6 bij gelijkwaardige rijstijl. Dat is helemaal binnen de verwachting. De tussensprintjes gaan snel genoeg en het panoramadak is ook erg fijn. Kortom: ik hoop voor lange tijd vriendjes met ‘m te worden. De routebegeleiding is zalig, want de dame heeft een behoorlijk duits accent. Ik zie zo “Frau Helga” voor me met een streng brilletje, maar ondertussen…. Overigens zijn de meldingen op het dashboard nog steeds in het duits, dat is heel wat anders dan de MMI nederlands te laten praten.  Enfin, ik zou nog een stukje schrijven voor op de website, so here goes:

"Kwestie van vertrouwen"

De keuze was gevallen op een relatief jonge Audi Q7 diesel. Daar is alleen een 3.0 versie van maar er zijn heel veel uitvoeringen. De keuze in Nederland is klein en de prijzen zijn hoog. Niet dat deze auto’s in Duitsland goedkoop zijn maar het scheelt toch zo’n 10-15% onder de streep als alle kosten betaald zijn. Omgekeerd: voor het zelfde geld kan een jongere of completere auto worden aangeschaft. Inmiddes is dit mijn vierde auto die uit Duitsland is gehaald. Uiteindelijk eentje gevonden die leek te voldoen aan het wensenpakket en Peter-Hugo ingeschakeld om het voorwerk te doen. Hij belde binnen twee uur terug om te melden dat de auto al verkocht was; Dat was natuurlijk een teleurstelling.

Als het de goede auto is dan is het handig om er iemand tussen te zetten die niet emotioneel is en de taal en fijne kneepjes kent. Het probleem is echter dat de auto dan vanaf foto’s en beschrijving moet worden beoordeeld. Peter-Hugo gaat er heen en moet daarbij functioneren als mijn “ogen op afstand” en net als het overmaken van het geld is dat een kwestie van vertrouwen en gedegen vooronderzoek op het internet. Ook het controleren van de papieren, het proefrijden en testen van alle schakelaars en andere bedieningsmogelijkheden worden puntsgewijs nagelopen, iets wat een amateur koper wel eens vergeet.

Peter-Hugo vond een auto die niet door mijn zoekopdrachten bij Mobile.de en Autoscout24.de waren gevonden. Op de foto’s en beschrijving afgaand zou dat ‘m kunnen worden. Afgesproken wat de auto netto, inclusief BPM en alle andere bijkomende zaken inclusief bemiddeling en vervoer moest gaan kosten en het eens geworden.. Binnen een week was een bezoek/inspectie geregeld. Er bleek een beetje steenslag op de motorkap te zitten en er zat een klein krasje op dat niet in de beschrijving stond, maar verder bleek alles te kloppen. Vanaf de eerste opdracht tot aan ophalen in Nijkerk zat ongeveer twee weken.

Gedurende het hele proces ben ik goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Vriendelijke groet, kind regards,
Dhr van der ScheerBouwjaar & bouwmaand Nee
Airco Nee
Kleur.. Nee
Aantal deuren Nee
Auto omschrijving Nee
Kilometerstand Nee
Versnellingsbak Nee
Brandstof Nee
Pk/Kw Nee
Bent u geïnteresseerd in deze auto? Laat dan hier uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen.
U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen.
Dhr.   Mevr.  
 

Referenties van klanten

 • BMW X3 X-DRIVE 3.5D High Ex.

  BMW X3 X-DRIVE 3.5D - auto importeren uit Duitsland
  Na een kleine zoektocht langs diverse, meestal grotere importbedrijven, via mijn collega bij uw bedrijf uitgekomen. Hij heeft recent bij jullie een auto geïmporteerd en was zeer te spreken over de klantvriendelijkheid en flexibiliteit bij zijn aankoop. Daarom de stoute schoenen aangetrokken en contact gezocht nadat ik een fraaie, rijk uitgeruste BMW X3 op mobile.de had gevonden bij een niet-BMW dealerbedrijf met een verrassend lage prijs. Hierna alles uit handen kunnen geven aangaande keuring, RDW registratie, vervoer, inbouw alarm etc. Tevens oude BMW X3 door jullie laten verkopen. Kortom, geen gedoe, snelle afhandeling, scherpe prijstelling en kwaliteit tot in de puntjes geregeld. En als klant sta je daadwerkelijk centraal, worden zorgen bij je weggenomen tot aan thuisbreng-service aan toe, waarvoor dank Peter-Hugo. Enige minpunt in verhaal is dat mijn vrouw erin gaat rijden. Zal ik jullie niet aanrekenen. Tot een volgende keer!
   
  met vriendelijke groet
  Frank van der Vet
 • Audi RS7 uit 2017

  Auto Importeren Audi RS7

  Na lang zoeken de juiste Audi RS7 's avonds om 23.00 gevonden (net nieuw op mobile.de)
  9.00 's ochtends Jeroen van Auto import Trading gebeld: om 12.00 stond na snel schakelen de handtekening onder het koop contract!
  Transparant over kosten, razendsnel, betrouwbaar en met een vleugje humor: 2 weken later kon ik 'm ophalen: een bom van een auto en zeker 15.000 € bespaard!

  Tevens: de verkoop van de auto die ik eerst reed kon ik ook aan deze gasten overlaten, ook weer transparant en strak geregeld, ze regelen de maximale prijs voor je inruiler, zonder omkijken.


  Dit is de weg die je moet bewandelen als je geld,tijd en moeite wil besparen op de aanschaf van een occasion uit duitsland.

  Groet,

  Daan van den Heuvel, Tandtechnicus uit Helvoirt

 • Ferrari FF - 6.3 V12 HELE

  Auto Importeren Ferrari 6.3 V12 HELE

  Na wat importpartijen te hebben vergeleken bij Auto Import Trading uitgekomen. Wat voor mij belangrijk was is dat ze een gedeelte konden meefinancieren zodat dit voor mij wat extra zekerheid gaf bij de aankoop van deze auto. Ook het feit dat ze zelf iedere auto keuren bij de dealer in Duitsland gaf mij een veilig gevoel. Ik kan geen enkele puntje van kritiek geven omdat ze gewoon doen wat ze zeggen. Ik kan iedereen aanbevelen die een auto wil importeren uit Duitsland om met deze profs in zee te gaan.

  Jeffrey Witteveen

 • Bentley Flying Spur

  Bentley Flying Spur

  "Ik wil jullie bedanken voor de zeer correcte manier van werken. Het voordeel dat jullie voor ons behaald hebben was ruim 35.000 euro ten opzichte van het aanbod in Nederland. Bedankt voor jullie flexibiliteit en zeer professionele manier van werken! Voor mij gaf de doorslag dat jullie de auto's zelf op locatie gaan keuren en pas betalen als de auto gezien en goedgekeurd is. Graag tot een volgende keer."

  Groet, Dhr van Zadelhoff

   

 • BMW X6 - M50d

  Een BMW X6 - M50d uit 2015 importeren uit Duitsland

  Na wat wikken en wegen toch gekozen om deze auto uit Duitsland te laten importeren. Na expliciet zoeken voor een BMW X6 met een M50d motor, deze auto gevonden op de Duitse auto website www.mobile.de.
  Gebeld met Peter Hugo de Groot van Auto Import Trading BV met het verzoek of hij verder wilde informeren naar de auto voor mij. Gelijk werd er contact gelegd met de verkopers uit Duitsland waarna binnen 48 uur de handtekeningen zijn gezet onder de koopovereenkomsten.
  Auto Import Trading BV zou verder alles regelen: een aankoopkeuring ter plekke in Duitsland, het terugbrengen van de auto naar Nederland, het aanvragen van de kentekenplaten alsmede het verzorgen van de BPM aanslag.
  Ter plekke werden mij nog extra foto's gestuurd middels Whatsapp aangaande extra aandachtspunten die ik had. Telefonisch werden mij de laatste bevindingen doorgeven zodat al mijn vragen aangaande de aankoopkeuring werden beantwoord.
  Ongeveer 2 weken na het ondertekenen van de koopovereenkomst kon ik de auto ophalen bij het bedrijf. In zo goed als perfecte staat en zo'n 12.000 euro bespaard.

  De service van Auto Import Trading BV is gemoedelijk, professioneel en humoristisch. Zeker aan te raden als het gaat om de aanschaf van een gebruikte auto uit Duitsland.

  H. Nguyen uit Dinteloord

 • Audi RS5 Cabriolet

  Audi RS5 Cabriolet - Auto Importeren Duitsland

  Ik kan heel kort zijn over de sevice van Peter-Hugo en Jeroen. No nonsens, ze doen wat ze beloven en geven de klant veel vertrouwen door zelf naar Duitsland af te reizen om aldaar een aankoopkeuring te doen. Dit was voor mij een heikel speerpunt wat bij andere importeurs niet mogelijk was. Ook de niet goed geld terug garantie geeft je als koper natuurlijk extra veel zekerheid.
  Ik kan een ieder aanraden om te kiezen voor Auto Import Trading BV gezien de persoonlijke en betrouwbare service die zij bieden.

  Met vriendelijke groet,

  Marien van Ouwerkerk

 • Audi A7 Sportback 55 TFSI Quattro 2018

  Referentie Auto Import Trading - Audi A7 Sportback 55 TFSI
  Nadat ik deze auto met alle opties voor een concurrerende prijs en "gunstige" BPM in Neurenberg zag staan direct op een zondag contact opgenomen.
  Het is waar wat ze zeggen 24-7 bereikbaar en erg behulpzaam. 
  Zeer duidelijke uitleg over de BPM en dienstverlening gehad en we konden snel de koopovereenkomst tekenen.
   
  Omdat ik mijn BTW wilde verleggen en de verkopende partij dit alleen in samenwerking met Duitse partner wilde erg veel extra service van Jeroen en Peter Hugo gehad,
  zonder dat hier extra kosten voor in rekening zijn gebracht. All in pakket is ook echt all in.
  Na 2 weken reed ik een nagenoeg nieuwe A7 zonder ook maar een krasje op interieur of exterieur voor de helft van de oorspronkelijke nieuwprijs in Nederland. 
   
  Peter Hugo en Jeroen, Bedankt!!! ik zal in de toekomst zeker weer van jullie diensten gebruik maken.
   
   
  M.v.g.,

  --
  René Boshuizen 
  IT Quality Consultancy & Management