Audi TT uit Duitsland importeren Vergroot Foto

Audi TT 2.0 TDI

Extra informatie

Extra informatie

Referentieintro Wij hebben deze Audi TT recentelijk geïmporteerd uit Duitsland met een besparing van ruim 4.000 euro!
Referentietekst

De afgelopen decennia heb ik tot nu toe altijd nieuwe auto's gekocht via Nederlandse dealers. Als TT fan, het enige sport model wat wel beschikt over een hele grote begage ruimte als je de bank neerklapt, was na 5 jaar de tijd gekomen om uit te kijken naar een nieuwer zuiniger model met een lagere bijtelling. Zou ik deze weer nieuw moeten kopen dan kwam de prijs met alle opties die ik graag wilde, toch al weer gauw boven de 60.000 euro uit, dus besloot ik toch de verhalen over goedkopere import maar eens na te gaan. Wat mij snel duidelijk werd dat het hele proces een heel gedoe zou worden als dus besloot ik, dat als ik een auto wilde importeren, dat via experts wilde laten verrichten.

Via de website van Auto Import Trading eerst maar eens kijken hoeveel dat nu werkelijk zou schelen. Door het invullen van een advertentie link had ik de volgende dag al een goed overzicht wat de totale kosten, dus inclusief BPM en importeren zouden zijn. En dat verschil bleek, met een auto met slechts 7000 km op de teller aanzienlijk en vele duizenden euro's te zijn. Ook namen de heren van Auto Import Trading snel contact op om een en ander te verduidelijken, heel klant georienteerd zonder het dwingende wat je bij veel autoverkopers hebt. Samen met Peter Hugo heb ik daarna de definitieve auto uitgezocht, en de onderhandelingen waren na een dag afgerond. Ook het papier werk ging snel, en het overzicht van de rekening en gemaakte kosten waren zeer transparant. 

Na een week was de auto al in Nederland, nadat deze ter plekke in Duitsland was geinspecteerd door Auto Import Trading, en na 2 weken waren ook alle zaken geregeld zoals BPM, nummerplaten, etc. Allemaal super snel en tijdens het proces werd ik regelmatig door mail op de hoogte gehouden. Vriendelijk, duidelijk en klantgericht.

De verkoop van mijn oude TT heb ik ook door Auto Import Trading laten regelen. Heel snel had Auto Import Trading een koper voor de auto, tegen een prijs die erg goed was, en veel beter dan je krijgt bij de reguliere auto- of dealerbedrijven. Ook dit proces was binnen enkele weken afgerond, waardoor de hele transactie van TT naar TT net iets meer dan een maand heeft geduurd. Leuk was natuurlijk het moment van het ophalen van de nieuwe TT waarbij nieuw en oud even naast elkaar stonden op de oprit van het bedrijf.

Ik kan iets anders concluderen dan het zaken doen met Auto Import Trading zeer goed is bevallen: vriendelijk, helder en transparant en snel. Een auto importeren kost niet veel hoofdbrekens en kan snel als je het aan deze experts overlaat. De heren willen het uiterste voor jou uit de deal halen en werken daarbij met zeer transparante duidelijke honorariumafspraken. Uiteindelijk heeft dit mij ook veel geld bespaard, en hoefde ik ook nog eens niet maanden op de nieuwe auto te wachten.

dhr. Juurlink

Bouwjaar & bouwmaand Nee
Airco Nee
Kleur.. Nee
Aantal deuren Nee
Auto omschrijving Nee
Kilometerstand Nee
Versnellingsbak Nee
Brandstof Nee
Pk/Kw Nee
Bent u geïnteresseerd in deze auto? Laat dan hier uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen.
U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen.
Dhr.   Mevr.  
 

Referenties van klanten

 • BMW X3 X-DRIVE 3.5D High Ex.

  BMW X3 X-DRIVE 3.5D - auto importeren uit Duitsland
  Na een kleine zoektocht langs diverse, meestal grotere importbedrijven, via mijn collega bij uw bedrijf uitgekomen. Hij heeft recent bij jullie een auto geïmporteerd en was zeer te spreken over de klantvriendelijkheid en flexibiliteit bij zijn aankoop. Daarom de stoute schoenen aangetrokken en contact gezocht nadat ik een fraaie, rijk uitgeruste BMW X3 op mobile.de had gevonden bij een niet-BMW dealerbedrijf met een verrassend lage prijs. Hierna alles uit handen kunnen geven aangaande keuring, RDW registratie, vervoer, inbouw alarm etc. Tevens oude BMW X3 door jullie laten verkopen. Kortom, geen gedoe, snelle afhandeling, scherpe prijstelling en kwaliteit tot in de puntjes geregeld. En als klant sta je daadwerkelijk centraal, worden zorgen bij je weggenomen tot aan thuisbreng-service aan toe, waarvoor dank Peter-Hugo. Enige minpunt in verhaal is dat mijn vrouw erin gaat rijden. Zal ik jullie niet aanrekenen. Tot een volgende keer!
   
  met vriendelijke groet
  Frank van der Vet
 • Audi RS7 uit 2017

  Auto Importeren Audi RS7

  Na lang zoeken de juiste Audi RS7 's avonds om 23.00 gevonden (net nieuw op mobile.de)
  9.00 's ochtends Jeroen van Auto import Trading gebeld: om 12.00 stond na snel schakelen de handtekening onder het koop contract!
  Transparant over kosten, razendsnel, betrouwbaar en met een vleugje humor: 2 weken later kon ik 'm ophalen: een bom van een auto en zeker 15.000 € bespaard!

  Tevens: de verkoop van de auto die ik eerst reed kon ik ook aan deze gasten overlaten, ook weer transparant en strak geregeld, ze regelen de maximale prijs voor je inruiler, zonder omkijken.


  Dit is de weg die je moet bewandelen als je geld,tijd en moeite wil besparen op de aanschaf van een occasion uit duitsland.

  Groet,

  Daan van den Heuvel, Tandtechnicus uit Helvoirt

 • Ferrari FF - 6.3 V12 HELE

  Auto Importeren Ferrari 6.3 V12 HELE

  Na wat importpartijen te hebben vergeleken bij Auto Import Trading uitgekomen. Wat voor mij belangrijk was is dat ze een gedeelte konden meefinancieren zodat dit voor mij wat extra zekerheid gaf bij de aankoop van deze auto. Ook het feit dat ze zelf iedere auto keuren bij de dealer in Duitsland gaf mij een veilig gevoel. Ik kan geen enkele puntje van kritiek geven omdat ze gewoon doen wat ze zeggen. Ik kan iedereen aanbevelen die een auto wil importeren uit Duitsland om met deze profs in zee te gaan.

  Jeffrey Witteveen

 • Bentley Flying Spur

  Bentley Flying Spur

  "Ik wil jullie bedanken voor de zeer correcte manier van werken. Het voordeel dat jullie voor ons behaald hebben was ruim 35.000 euro ten opzichte van het aanbod in Nederland. Bedankt voor jullie flexibiliteit en zeer professionele manier van werken! Voor mij gaf de doorslag dat jullie de auto's zelf op locatie gaan keuren en pas betalen als de auto gezien en goedgekeurd is. Graag tot een volgende keer."

  Groet, Dhr van Zadelhoff

   

 • BMW X6 - M50d

  Een BMW X6 - M50d uit 2015 importeren uit Duitsland

  Na wat wikken en wegen toch gekozen om deze auto uit Duitsland te laten importeren. Na expliciet zoeken voor een BMW X6 met een M50d motor, deze auto gevonden op de Duitse auto website www.mobile.de.
  Gebeld met Peter Hugo de Groot van Auto Import Trading BV met het verzoek of hij verder wilde informeren naar de auto voor mij. Gelijk werd er contact gelegd met de verkopers uit Duitsland waarna binnen 48 uur de handtekeningen zijn gezet onder de koopovereenkomsten.
  Auto Import Trading BV zou verder alles regelen: een aankoopkeuring ter plekke in Duitsland, het terugbrengen van de auto naar Nederland, het aanvragen van de kentekenplaten alsmede het verzorgen van de BPM aanslag.
  Ter plekke werden mij nog extra foto's gestuurd middels Whatsapp aangaande extra aandachtspunten die ik had. Telefonisch werden mij de laatste bevindingen doorgeven zodat al mijn vragen aangaande de aankoopkeuring werden beantwoord.
  Ongeveer 2 weken na het ondertekenen van de koopovereenkomst kon ik de auto ophalen bij het bedrijf. In zo goed als perfecte staat en zo'n 12.000 euro bespaard.

  De service van Auto Import Trading BV is gemoedelijk, professioneel en humoristisch. Zeker aan te raden als het gaat om de aanschaf van een gebruikte auto uit Duitsland.

  H. Nguyen uit Dinteloord

 • Audi RS5 Cabriolet

  Audi RS5 Cabriolet - Auto Importeren Duitsland

  Ik kan heel kort zijn over de sevice van Peter-Hugo en Jeroen. No nonsens, ze doen wat ze beloven en geven de klant veel vertrouwen door zelf naar Duitsland af te reizen om aldaar een aankoopkeuring te doen. Dit was voor mij een heikel speerpunt wat bij andere importeurs niet mogelijk was. Ook de niet goed geld terug garantie geeft je als koper natuurlijk extra veel zekerheid.
  Ik kan een ieder aanraden om te kiezen voor Auto Import Trading BV gezien de persoonlijke en betrouwbare service die zij bieden.

  Met vriendelijke groet,

  Marien van Ouwerkerk

 • Audi A7 Sportback 55 TFSI Quattro 2018

  Referentie Auto Import Trading - Audi A7 Sportback 55 TFSI
  Nadat ik deze auto met alle opties voor een concurrerende prijs en "gunstige" BPM in Neurenberg zag staan direct op een zondag contact opgenomen.
  Het is waar wat ze zeggen 24-7 bereikbaar en erg behulpzaam. 
  Zeer duidelijke uitleg over de BPM en dienstverlening gehad en we konden snel de koopovereenkomst tekenen.
   
  Omdat ik mijn BTW wilde verleggen en de verkopende partij dit alleen in samenwerking met Duitse partner wilde erg veel extra service van Jeroen en Peter Hugo gehad,
  zonder dat hier extra kosten voor in rekening zijn gebracht. All in pakket is ook echt all in.
  Na 2 weken reed ik een nagenoeg nieuwe A7 zonder ook maar een krasje op interieur of exterieur voor de helft van de oorspronkelijke nieuwprijs in Nederland. 
   
  Peter Hugo en Jeroen, Bedankt!!! ik zal in de toekomst zeker weer van jullie diensten gebruik maken.
   
   
  M.v.g.,

  --
  René Boshuizen 
  IT Quality Consultancy & Management