Uw Audi Importeren uit Duitsland

Bent u op zoek naar een jonge Audi ocassion uit Duitsland. Speelt u met de gedachte toch eens de stap te zetten een Audi te importeren uit Duitsland?

Wij ondersteunen u graag bij het importeren van uw Audi uit Duitsland. Ook importeren wij met een niet goed, geld terug garantie op alle door ons ingevoerde auto's. Het importeren van auto's uit Duitsland is voor ons geen werk maar een hobby. Wij zijn echte liefhebbers van auto's en dat vindt u terug in de kwaliteit van de auto's en de service die wij leveren. Audi is in onze beleving het meest populaire merk. Audi staat voor degelijkheid en kwaliteit. Daarom is Audi wat ons betreft een van de mooiste merken om te importeren. Ook het voordeel op de import van een jong gebruikte Audi is zeker niet gering te noemen. 

Het importeren van uw Audi uit Duitsland wordt kinderspel indien u dit samen met ons realiseert. Wij nemen al uw zorgen uit handen en regelen alles van de eerste tot de laatste stap. Wij nodigen uw graag uit om de mogelijkheden te bespreken voor het importeren van uw Audi uit Duitsland!

Bent u benieuwd welke stappen er doorlopen moeten worden bij import? Klik dan hier.

55 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

55 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Financieel voordeel loopt flink op.....

Een Audi importeren uit Duitsland 

Audi is een van de meest populaire merken om uit Duitsland te importeren. De interessantste Audi's hebben een leeftijd van ongeveer 0,5 tot 2 jaar oud. Deze auto's staan in Duitsland ook wel bekend als Jahreswagen of Vorführwagen. Vanwege de huidige bpm-regelgeving valt hierop bij import steeds meer voordeel te behalen.  

BPM, oftewel belasting personenauto's en motorrijwielen, is een belasting die de regering naast de 21% btw op nieuwe auto's int. Het bpm-percentage bedraagt dan 100%, maar neemt met de leeftijd van de auto in staffels af. Hierdoor wordt het uit Duitsland importeren van een Audi de eerste paar jaar van het autoleven steeds aantrekkelijker. Een auto van vijf maanden oud heeft bijvoorbeeld een bpm-afschrijving van 14%, bij occasions van negen tot twaalf maanden is dit 19% en na anderhalf jaar mag je zelfs 28% in mindering brengen. Op deze manier kun je op de import van een jonge Audi uit Duitsland zeer veel geld besparen, want hoewel Audi's bij onze oosterburen flink goedkoper zijn, kosten ze ook daar vele tienduizenden euro's. De te behalen winst is zo groot dat officiële Nederlandse Audi-dealers zelf eveneens Duitse Audi-occasions van hun collega's importeren. De marge die zij daarop zetten, kunt u echter in uw eigen zak steken als u zelf een Audi uit Duitsland laat importeren. 

 

Veel meer keuze uit Audi-occasions

Ondanks het feit dat wij de afgelopen jaren al vele Audi's uit Duitsland hebben geïmporteerd, is deze mogelijkheid nog steeds slechts bij een kleine groep mensen bekend. En er zitten nog veel meer voordelen aan import van een jonge Duitse Audi-occasion. Omdat het wagenpark in Duitsland met maar liefst 40 miljoen auto's vijf keer zo groot is als bij ons, is er eenvoudigweg steeds meer keuze. Dit wordt nog eens positief beïnvloedt, omdat een veel groter percentage van dat wagenpark dan bij ons uit Duitse merken zoals Audi bestaat. U vindt dus altijd wel een Audi met een kleurcombinatie en de opties die u zoekt, temeer daar Duitse exemplaren veel beter zijn uitgerust dan Nederlandse tweedehands auto's. Mensen die in import van een Audi geïnteresseerd zijn, maken zich wel eens zorgen over de fabrieksgarantie. Deze is – eveneens als gevolg van Europese regelgeving – echter pan-Europees overdraagbaar.

 

Besparen op de btw

Veel van onze klanten zijn zakelijke rijders. Voor hen is er nog een extra mogelijkheid om geld te besparen als zij een Audi uit Duitsland willen importeren. Binnen de EU kunnen goederen namelijk zonder btw worden gekocht. Dan moet de Duitse verkoper echter wel in staat zijn om de Audi zonder Duitse btw, de zogenaamde Mehrwertsteuer, te verkopen. Ook vereist dit het nodige papierwerk, waarmee wij u echter kunnen helpen. Op deze manier kan de zakelijke rijder geld besparen op btw die hij of zij anders drie maanden zou moeten voorfinancieren.

 

De import-Audi leasen

Met voorfinancieren van een gedeelte van de koopsom kunnen wij overigens zowel particuliere als zakelijke kopers helpen. Veel klanten die een Audi uit Duitsland willen importeren, vinden dit handig, omdat zij hiermee de periode tussen de koop in Duitsland en lease in Nederland kunnen overbruggen. Kortom, voor al uw vragen met betrekking tot de import van een Audi uit Duitsland kunt u bij ons terecht.

Referenties van klanten

 • BMW X3 X-DRIVE 3.5D High Ex.

  BMW X3 X-DRIVE 3.5D - auto importeren uit Duitsland
  Na een kleine zoektocht langs diverse, meestal grotere importbedrijven, via mijn collega bij uw bedrijf uitgekomen. Hij heeft recent bij jullie een auto geïmporteerd en was zeer te spreken over de klantvriendelijkheid en flexibiliteit bij zijn aankoop. Daarom de stoute schoenen aangetrokken en contact gezocht nadat ik een fraaie, rijk uitgeruste BMW X3 op mobile.de had gevonden bij een niet-BMW dealerbedrijf met een verrassend lage prijs. Hierna alles uit handen kunnen geven aangaande keuring, RDW registratie, vervoer, inbouw alarm etc. Tevens oude BMW X3 door jullie laten verkopen. Kortom, geen gedoe, snelle afhandeling, scherpe prijstelling en kwaliteit tot in de puntjes geregeld. En als klant sta je daadwerkelijk centraal, worden zorgen bij je weggenomen tot aan thuisbreng-service aan toe, waarvoor dank Peter-Hugo. Enige minpunt in verhaal is dat mijn vrouw erin gaat rijden. Zal ik jullie niet aanrekenen. Tot een volgende keer!
   
  met vriendelijke groet
  Frank van der Vet
 • Audi RS7 uit 2017

  Auto Importeren Audi RS7

  Na lang zoeken de juiste Audi RS7 's avonds om 23.00 gevonden (net nieuw op mobile.de)
  9.00 's ochtends Jeroen van Auto import Trading gebeld: om 12.00 stond na snel schakelen de handtekening onder het koop contract!
  Transparant over kosten, razendsnel, betrouwbaar en met een vleugje humor: 2 weken later kon ik 'm ophalen: een bom van een auto en zeker 15.000 € bespaard!

  Tevens: de verkoop van de auto die ik eerst reed kon ik ook aan deze gasten overlaten, ook weer transparant en strak geregeld, ze regelen de maximale prijs voor je inruiler, zonder omkijken.


  Dit is de weg die je moet bewandelen als je geld,tijd en moeite wil besparen op de aanschaf van een occasion uit duitsland.

  Groet,

  Daan van den Heuvel, Tandtechnicus uit Helvoirt

 • Ferrari FF - 6.3 V12 HELE

  Auto Importeren Ferrari 6.3 V12 HELE

  Na wat importpartijen te hebben vergeleken bij Auto Import Trading uitgekomen. Wat voor mij belangrijk was is dat ze een gedeelte konden meefinancieren zodat dit voor mij wat extra zekerheid gaf bij de aankoop van deze auto. Ook het feit dat ze zelf iedere auto keuren bij de dealer in Duitsland gaf mij een veilig gevoel. Ik kan geen enkele puntje van kritiek geven omdat ze gewoon doen wat ze zeggen. Ik kan iedereen aanbevelen die een auto wil importeren uit Duitsland om met deze profs in zee te gaan.

  Jeffrey Witteveen

 • Bentley Flying Spur

  Bentley Flying Spur

  "Ik wil jullie bedanken voor de zeer correcte manier van werken. Het voordeel dat jullie voor ons behaald hebben was ruim 35.000 euro ten opzichte van het aanbod in Nederland. Bedankt voor jullie flexibiliteit en zeer professionele manier van werken! Voor mij gaf de doorslag dat jullie de auto's zelf op locatie gaan keuren en pas betalen als de auto gezien en goedgekeurd is. Graag tot een volgende keer."

  Groet, Dhr van Zadelhoff

   

 • BMW X6 - M50d

  Een BMW X6 - M50d uit 2015 importeren uit Duitsland

  Na wat wikken en wegen toch gekozen om deze auto uit Duitsland te laten importeren. Na expliciet zoeken voor een BMW X6 met een M50d motor, deze auto gevonden op de Duitse auto website www.mobile.de.
  Gebeld met Peter Hugo de Groot van Auto Import Trading BV met het verzoek of hij verder wilde informeren naar de auto voor mij. Gelijk werd er contact gelegd met de verkopers uit Duitsland waarna binnen 48 uur de handtekeningen zijn gezet onder de koopovereenkomsten.
  Auto Import Trading BV zou verder alles regelen: een aankoopkeuring ter plekke in Duitsland, het terugbrengen van de auto naar Nederland, het aanvragen van de kentekenplaten alsmede het verzorgen van de BPM aanslag.
  Ter plekke werden mij nog extra foto's gestuurd middels Whatsapp aangaande extra aandachtspunten die ik had. Telefonisch werden mij de laatste bevindingen doorgeven zodat al mijn vragen aangaande de aankoopkeuring werden beantwoord.
  Ongeveer 2 weken na het ondertekenen van de koopovereenkomst kon ik de auto ophalen bij het bedrijf. In zo goed als perfecte staat en zo'n 12.000 euro bespaard.

  De service van Auto Import Trading BV is gemoedelijk, professioneel en humoristisch. Zeker aan te raden als het gaat om de aanschaf van een gebruikte auto uit Duitsland.

  H. Nguyen uit Dinteloord

 • Audi RS5 Cabriolet

  Audi RS5 Cabriolet - Auto Importeren Duitsland

  Ik kan heel kort zijn over de sevice van Peter-Hugo en Jeroen. No nonsens, ze doen wat ze beloven en geven de klant veel vertrouwen door zelf naar Duitsland af te reizen om aldaar een aankoopkeuring te doen. Dit was voor mij een heikel speerpunt wat bij andere importeurs niet mogelijk was. Ook de niet goed geld terug garantie geeft je als koper natuurlijk extra veel zekerheid.
  Ik kan een ieder aanraden om te kiezen voor Auto Import Trading BV gezien de persoonlijke en betrouwbare service die zij bieden.

  Met vriendelijke groet,

  Marien van Ouwerkerk

 • Audi A7 Sportback 55 TFSI Quattro 2018

  Referentie Auto Import Trading - Audi A7 Sportback 55 TFSI
  Nadat ik deze auto met alle opties voor een concurrerende prijs en "gunstige" BPM in Neurenberg zag staan direct op een zondag contact opgenomen.
  Het is waar wat ze zeggen 24-7 bereikbaar en erg behulpzaam. 
  Zeer duidelijke uitleg over de BPM en dienstverlening gehad en we konden snel de koopovereenkomst tekenen.
   
  Omdat ik mijn BTW wilde verleggen en de verkopende partij dit alleen in samenwerking met Duitse partner wilde erg veel extra service van Jeroen en Peter Hugo gehad,
  zonder dat hier extra kosten voor in rekening zijn gebracht. All in pakket is ook echt all in.
  Na 2 weken reed ik een nagenoeg nieuwe A7 zonder ook maar een krasje op interieur of exterieur voor de helft van de oorspronkelijke nieuwprijs in Nederland. 
   
  Peter Hugo en Jeroen, Bedankt!!! ik zal in de toekomst zeker weer van jullie diensten gebruik maken.
   
   
  M.v.g.,

  --
  René Boshuizen 
  IT Quality Consultancy & Management

Belangrijke mededeling

Ondanks het Coronavirus zijn wij in staat om alle importopdrachten momenteel uit te voeren volgens de aangegeven planning. Echter is er bij het RDW keuringsstation een beperkter keuringsaanbod. Dit houdt in dat het inplannen van een keuringsafspraak wat langer kan duren dan normaal.