Uw Audi Importeren uit Duitsland

Bent u op zoek naar een jonge Audi ocassion uit Duitsland. Speelt u met de gedachte toch eens de stap te zetten een Audi te importeren uit Duitsland?

Wij ondersteunen u graag bij het importeren van uw Audi uit Duitsland. Ook importeren wij met een niet goed, geld terug garantie op alle door ons ingevoerde auto's. Het importeren van auto's uit Duitsland is voor ons geen werk maar een hobby. Wij zijn echte liefhebbers van auto's en dat vindt u terug in de kwaliteit van de auto's en de service die wij leveren. Audi is in onze beleving het meest populaire merk. Audi staat voor degelijkheid en kwaliteit. Daarom is Audi wat ons betreft een van de mooiste merken om te importeren. Ook het voordeel op de import van een jong gebruikte Audi is zeker niet gering te noemen. 

Het importeren van uw Audi uit Duitsland wordt kinderspel indien u dit samen met ons realiseert. Wij nemen al uw zorgen uit handen en regelen alles van de eerste tot de laatste stap. Wij nodigen uw graag uit om de mogelijkheden te bespreken voor het importeren van uw Audi uit Duitsland!

Bent u benieuwd welke stappen er doorlopen moeten worden bij import? Klik dan hier.

55 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

55 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Financieel voordeel loopt flink op.....

Een Audi importeren uit Duitsland

 

Audi is een van de meest populaire merken om uit Duitsland te importeren. De interessantste Audi's hebben een leeftijd van ongeveer 0,5 tot 2 jaar oud. Deze auto's staan in Duitsland ook wel bekend als Jahreswagen of Vorführwagen. Vanwege de huidige bpm-regelgeving valt hierop bij import steeds meer voordeel te behalen. 

 

BPM, oftewel belasting personenauto's en motorrijwielen, is een belasting die de regering naast de 21% btw op nieuwe auto's int. Het bpm-percentage bedraagt dan 100%, maar neemt met de leeftijd van de auto in staffels af. Hierdoor wordt het uit Duitsland importeren van een Audi de eerste paar jaar van het autoleven steeds aantrekkelijker. Een auto van vijf maanden oud heeft bijvoorbeeld een bpm-afschrijving van 14%, bij occasions van negen tot twaalf maanden is dit 19% en na anderhalf jaar mag je zelfs 28% in mindering brengen. Op deze manier kun je op de import van een jonge Audi uit Duitsland zeer veel geld besparen, want hoewel Audi's bij onze oosterburen flink goedkoper zijn, kosten ze ook daar vele tienduizenden euro's. De te behalen winst is zo groot dat officiële Nederlandse Audi-dealers zelf eveneens Duitse Audi-occasions van hun collega's importeren. De marge die zij daarop zetten, kunt u echter in uw eigen zak steken als u zelf een Audi uit Duitsland laat importeren. 

 

Veel meer keuze uit Audi-occasions

Ondanks het feit dat wij de afgelopen jaren al vele Audi's uit Duitsland hebben geïmporteerd, is deze mogelijkheid nog steeds slechts bij een kleine groep mensen bekend. En er zitten nog veel meer voordelen aan import van een jonge Duitse Audi-occasion. Omdat het wagenpark in Duitsland met maar liefst 40 miljoen auto's vijf keer zo groot is als bij ons, is er eenvoudigweg steeds meer keuze. Dit wordt nog eens positief beïnvloedt, omdat een veel groter percentage van dat wagenpark dan bij ons uit Duitse merken zoals Audi bestaat. U vindt dus altijd wel een Audi met een kleurcombinatie en de opties die u zoekt, temeer daar Duitse exemplaren veel beter zijn uitgerust dan Nederlandse tweedehands auto's. Mensen die in import van een Audi geïnteresseerd zijn, maken zich wel eens zorgen over de fabrieksgarantie. Deze is – eveneens als gevolg van Europese regelgeving – echter pan-Europees overdraagbaar.

 

Besparen op de btw

Veel van onze klanten zijn zakelijke rijders. Voor hen is er nog een extra mogelijkheid om geld te besparen als zij een Audi uit Duitsland willen importeren. Binnen de EU kunnen goederen namelijk zonder btw worden gekocht. Dan moet de Duitse verkoper echter wel in staat zijn om de Audi zonder Duitse btw, de zogenaamde Mehrwertsteuer, te verkopen. Ook vereist dit het nodige papierwerk, waarmee wij u echter kunnen helpen. Op deze manier kan de zakelijke rijder geld besparen op btw die hij of zij anders drie maanden zou moeten voorfinancieren.

 

De import-Audi leasen

Met voorfinancieren van een gedeelte van de koopsom kunnen wij overigens zowel particuliere als zakelijke kopers helpen. Veel klanten die een Audi uit Duitsland willen importeren, vinden dit handig, omdat zij hiermee de periode tussen de koop in Duitsland en lease in Nederland kunnen overbruggen. Kortom, voor al uw vragen met betrekking tot de import van een Audi uit Duitsland kunt u bij ons terecht.