Welkom bij Auto Import Trading

BMW Importeren uit Duitsland

Gebruikte BMW importeren?

Hieronder vindt u een greep uit het Duitse aanbod van BMW's dat momenteel te koop staat in Duitsland. Wij zijn altijd in staat de juiste BMW in Duitsland voor u te vinden. Aangezien de verkoop van auto's in Duitsland aanzienlijk sneller gaat dan in Nederland kan het voorkomen dat de auto op onze website inmiddels is verkocht. Gelukkig is het aanbod van BMW's in Duitsland erg groot dus zullen wij altijd een vergelijkbare auto voor u vinden.

Wij bieden onze klanten een uitgebreide service en ondersteuning bij de import van uw nieuwe of gebruikte BMW uit Duitsland. Wilt u een BMW importeren uit Duitsland, aarzel dan niet en neem eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Het importeren van een BMW uit Duitsland levert heel veel voordeel op!

33 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

33 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Velen gingen u voor

Een BMW importeren uit Duitsland

 

Sinds de start van ons bedrijf hebben wij al vele BMW's uit Duitsland geïmporteerd. Bijna allemaal zijn dat jonge occasions; auto's in de leeftijd van 0,5 tot 2 jaar oud. Op die zogenaamde Jahreswagen of Vorführwagen valt vanwege de belastingregelgeving enorm veel voordeel te behalen.

 

Het is allemaal te danken aan de onder invloed van Europa gewijzigde bpm-regels. Bpm, oftewel belasting personenauto's en motorrijwielen, is een belasting die de regering naast de 21% btw int. Op een nieuwe auto bedraagt de hoeveelheid bpm 100%, maar dit percentage neemt de laatste jaren met steeds grotere staffels af, waardoor het uit Duitsland importeren van een BMW steeds aantrekkelijker wordt. Voor een auto van vijf maanden oud bedraagt de afschrijving nu bijvoorbeeld 14%, voor een auto van negen tot twaalf maanden 19% en na anderhalf jaar mag je zelfs al 28% in mindering brengen. De besparing op jonge tweedehands BMW's uit Duitsland lopen hierdoor flink op, omdat deze immers vele tienduizenden euro's kosten. Hoe hoger de nieuwprijs, des te groter het financiële voordeel vergeleken met de marktprijs in Nederland. De besparing is zo groot dat zelfs officiële Nederlandse BMW-dealers auto's bij hun Duitse collega's inkopen, maar die zetten er vervolgens een flinke marge tussen die u in uw zak kunt steken als u door ons een auto uit Duitsland laat importeren.

 

Garantie is overdraagbaar

Het voorgaande is nog steeds slechts bij een kleine groep mensen bekend en dat terwijl er veel meer voordelen aan het importeren van een BMW uit Duitsland zitten. Zo is het wagenpark bij onze oosterburen maar liefst vijf keer zo groot met ook nog eens een relatief groot aanbod van Duitse merken zoals BMW. Dat betekent dat u een enorme keuze heeft om de kleur en de uitvoering van uw smaak te vinden. Daarnaast zitten Duitse BMW's veel beter in hun uitrusting. Sommige mensen maken zich bezorgd over garantie, maar die is eveneens onder invloed van Europese regelgeving op ons continent overdraagbaar geworden. 

 

Zakelijk een BMW importeren

Aangezien veel van onze klanten zakelijke rijders zijn, is het handig om te weten dat zakelijk kopen extra voordelen biedt. Binnen de EU is het mogelijk om goederen zonder btw te kopen. De verkoper in Duitsland moet de BMW dan echter wel zonder Mehrwertsteuer (de Duitse btw) kunnen leveren. Daarvoor is het juiste papierwerk nodig waarmee wij u echter kunnen helpen. De ondernemer bespaart op deze manier geld op btw die hij of zij anders drie maanden zou moeten voorfinancieren. 

 

Handig: voorfinancieren

Over voorfinancieren gesproken; daarmee kunnen wij zowel particuliere als zakelijke kopers van een Duitse BMW helpen. Vraagt u bij interesse naar onze voorwaarden. Deze service is bijvoorbeeld ideaal om de periode tussen aanschaf in Duitsland en lease in Nederland te overbruggen. Ook voor de mogelijkheden van het leasen van een Duitse BMW kunt u bij ons terecht.