BMW Importeren uit Duitsland

Gebruikte BMW importeren?

Hieronder vindt u een greep uit het Duitse aanbod van BMW's dat momenteel te koop staat in Duitsland. Wij zijn altijd in staat de juiste BMW in Duitsland voor u te vinden. Aangezien de verkoop van auto's in Duitsland aanzienlijk sneller gaat dan in Nederland kan het voorkomen dat de auto op onze website inmiddels is verkocht. Gelukkig is het aanbod van BMW's in Duitsland erg groot dus zullen wij altijd een vergelijkbare auto voor u vinden.

Wij bieden onze klanten een uitgebreide service en ondersteuning bij de import van uw nieuwe of gebruikte BMW uit Duitsland. Wilt u een BMW importeren uit Duitsland, aarzel dan niet en neem eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Het importeren van een BMW uit Duitsland levert heel veel voordeel op!

33 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

33 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Velen gingen u voor

Een BMW importeren uit Duitsland

 

Sinds de start van ons bedrijf hebben wij al vele BMW's uit Duitsland geïmporteerd. Bijna allemaal zijn dat jonge occasions; auto's in de leeftijd van 0,5 tot 2 jaar oud. Op die zogenaamde Jahreswagen of Vorführwagen valt vanwege de belastingregelgeving enorm veel voordeel te behalen.

 

Het is allemaal te danken aan de onder invloed van Europa gewijzigde bpm-regels. Bpm, oftewel belasting personenauto's en motorrijwielen, is een belasting die de regering naast de 21% btw int. Op een nieuwe auto bedraagt de hoeveelheid bpm 100%, maar dit percentage neemt de laatste jaren met steeds grotere staffels af, waardoor het uit Duitsland importeren van een BMW steeds aantrekkelijker wordt. Voor een auto van vijf maanden oud bedraagt de afschrijving nu bijvoorbeeld 14%, voor een auto van negen tot twaalf maanden 19% en na anderhalf jaar mag je zelfs al 28% in mindering brengen. De besparing op jonge tweedehands BMW's uit Duitsland lopen hierdoor flink op, omdat deze immers vele tienduizenden euro's kosten. Hoe hoger de nieuwprijs, des te groter het financiële voordeel vergeleken met de marktprijs in Nederland. De besparing is zo groot dat zelfs officiële Nederlandse BMW-dealers auto's bij hun Duitse collega's inkopen, maar die zetten er vervolgens een flinke marge tussen die u in uw zak kunt steken als u door ons een auto uit Duitsland laat importeren.

 

Garantie is overdraagbaar

Het voorgaande is nog steeds slechts bij een kleine groep mensen bekend en dat terwijl er veel meer voordelen aan het importeren van een BMW uit Duitsland zitten. Zo is het wagenpark bij onze oosterburen maar liefst vijf keer zo groot met ook nog eens een relatief groot aanbod van Duitse merken zoals BMW. Dat betekent dat u een enorme keuze heeft om de kleur en de uitvoering van uw smaak te vinden. Daarnaast zitten Duitse BMW's veel beter in hun uitrusting. Sommige mensen maken zich bezorgd over garantie, maar die is eveneens onder invloed van Europese regelgeving op ons continent overdraagbaar geworden. 

 

Zakelijk een BMW importeren

Aangezien veel van onze klanten zakelijke rijders zijn, is het handig om te weten dat zakelijk kopen extra voordelen biedt. Binnen de EU is het mogelijk om goederen zonder btw te kopen. De verkoper in Duitsland moet de BMW dan echter wel zonder Mehrwertsteuer (de Duitse btw) kunnen leveren. Daarvoor is het juiste papierwerk nodig waarmee wij u echter kunnen helpen. De ondernemer bespaart op deze manier geld op btw die hij of zij anders drie maanden zou moeten voorfinancieren. 

 

Handig: voorfinancieren

Over voorfinancieren gesproken; daarmee kunnen wij zowel particuliere als zakelijke kopers van een Duitse BMW helpen. Vraagt u bij interesse naar onze voorwaarden. Deze service is bijvoorbeeld ideaal om de periode tussen aanschaf in Duitsland en lease in Nederland te overbruggen. Ook voor de mogelijkheden van het leasen van een Duitse BMW kunt u bij ons terecht.

Referenties van klanten

 • BMW X3 X-DRIVE 3.5D High Ex.

  BMW X3 X-DRIVE 3.5D - auto importeren uit Duitsland
  Na een kleine zoektocht langs diverse, meestal grotere importbedrijven, via mijn collega bij uw bedrijf uitgekomen. Hij heeft recent bij jullie een auto geïmporteerd en was zeer te spreken over de klantvriendelijkheid en flexibiliteit bij zijn aankoop. Daarom de stoute schoenen aangetrokken en contact gezocht nadat ik een fraaie, rijk uitgeruste BMW X3 op mobile.de had gevonden bij een niet-BMW dealerbedrijf met een verrassend lage prijs. Hierna alles uit handen kunnen geven aangaande keuring, RDW registratie, vervoer, inbouw alarm etc. Tevens oude BMW X3 door jullie laten verkopen. Kortom, geen gedoe, snelle afhandeling, scherpe prijstelling en kwaliteit tot in de puntjes geregeld. En als klant sta je daadwerkelijk centraal, worden zorgen bij je weggenomen tot aan thuisbreng-service aan toe, waarvoor dank Peter-Hugo. Enige minpunt in verhaal is dat mijn vrouw erin gaat rijden. Zal ik jullie niet aanrekenen. Tot een volgende keer!
   
  met vriendelijke groet
  Frank van der Vet
 • Audi RS7 uit 2017

  Auto Importeren Audi RS7

  Na lang zoeken de juiste Audi RS7 's avonds om 23.00 gevonden (net nieuw op mobile.de)
  9.00 's ochtends Jeroen van Auto import Trading gebeld: om 12.00 stond na snel schakelen de handtekening onder het koop contract!
  Transparant over kosten, razendsnel, betrouwbaar en met een vleugje humor: 2 weken later kon ik 'm ophalen: een bom van een auto en zeker 15.000 € bespaard!

  Tevens: de verkoop van de auto die ik eerst reed kon ik ook aan deze gasten overlaten, ook weer transparant en strak geregeld, ze regelen de maximale prijs voor je inruiler, zonder omkijken.


  Dit is de weg die je moet bewandelen als je geld,tijd en moeite wil besparen op de aanschaf van een occasion uit duitsland.

  Groet,

  Daan van den Heuvel, Tandtechnicus uit Helvoirt

 • Ferrari FF - 6.3 V12 HELE

  Auto Importeren Ferrari 6.3 V12 HELE

  Na wat importpartijen te hebben vergeleken bij Auto Import Trading uitgekomen. Wat voor mij belangrijk was is dat ze een gedeelte konden meefinancieren zodat dit voor mij wat extra zekerheid gaf bij de aankoop van deze auto. Ook het feit dat ze zelf iedere auto keuren bij de dealer in Duitsland gaf mij een veilig gevoel. Ik kan geen enkele puntje van kritiek geven omdat ze gewoon doen wat ze zeggen. Ik kan iedereen aanbevelen die een auto wil importeren uit Duitsland om met deze profs in zee te gaan.

  Jeffrey Witteveen

 • Bentley Flying Spur

  Bentley Flying Spur

  "Ik wil jullie bedanken voor de zeer correcte manier van werken. Het voordeel dat jullie voor ons behaald hebben was ruim 35.000 euro ten opzichte van het aanbod in Nederland. Bedankt voor jullie flexibiliteit en zeer professionele manier van werken! Voor mij gaf de doorslag dat jullie de auto's zelf op locatie gaan keuren en pas betalen als de auto gezien en goedgekeurd is. Graag tot een volgende keer."

  Groet, Dhr van Zadelhoff

   

 • BMW X6 - M50d

  Een BMW X6 - M50d uit 2015 importeren uit Duitsland

  Na wat wikken en wegen toch gekozen om deze auto uit Duitsland te laten importeren. Na expliciet zoeken voor een BMW X6 met een M50d motor, deze auto gevonden op de Duitse auto website www.mobile.de.
  Gebeld met Peter Hugo de Groot van Auto Import Trading BV met het verzoek of hij verder wilde informeren naar de auto voor mij. Gelijk werd er contact gelegd met de verkopers uit Duitsland waarna binnen 48 uur de handtekeningen zijn gezet onder de koopovereenkomsten.
  Auto Import Trading BV zou verder alles regelen: een aankoopkeuring ter plekke in Duitsland, het terugbrengen van de auto naar Nederland, het aanvragen van de kentekenplaten alsmede het verzorgen van de BPM aanslag.
  Ter plekke werden mij nog extra foto's gestuurd middels Whatsapp aangaande extra aandachtspunten die ik had. Telefonisch werden mij de laatste bevindingen doorgeven zodat al mijn vragen aangaande de aankoopkeuring werden beantwoord.
  Ongeveer 2 weken na het ondertekenen van de koopovereenkomst kon ik de auto ophalen bij het bedrijf. In zo goed als perfecte staat en zo'n 12.000 euro bespaard.

  De service van Auto Import Trading BV is gemoedelijk, professioneel en humoristisch. Zeker aan te raden als het gaat om de aanschaf van een gebruikte auto uit Duitsland.

  H. Nguyen uit Dinteloord

 • Audi RS5 Cabriolet

  Audi RS5 Cabriolet - Auto Importeren Duitsland

  Ik kan heel kort zijn over de sevice van Peter-Hugo en Jeroen. No nonsens, ze doen wat ze beloven en geven de klant veel vertrouwen door zelf naar Duitsland af te reizen om aldaar een aankoopkeuring te doen. Dit was voor mij een heikel speerpunt wat bij andere importeurs niet mogelijk was. Ook de niet goed geld terug garantie geeft je als koper natuurlijk extra veel zekerheid.
  Ik kan een ieder aanraden om te kiezen voor Auto Import Trading BV gezien de persoonlijke en betrouwbare service die zij bieden.

  Met vriendelijke groet,

  Marien van Ouwerkerk

 • Audi A7 Sportback 55 TFSI Quattro 2018

  Referentie Auto Import Trading - Audi A7 Sportback 55 TFSI
  Nadat ik deze auto met alle opties voor een concurrerende prijs en "gunstige" BPM in Neurenberg zag staan direct op een zondag contact opgenomen.
  Het is waar wat ze zeggen 24-7 bereikbaar en erg behulpzaam. 
  Zeer duidelijke uitleg over de BPM en dienstverlening gehad en we konden snel de koopovereenkomst tekenen.
   
  Omdat ik mijn BTW wilde verleggen en de verkopende partij dit alleen in samenwerking met Duitse partner wilde erg veel extra service van Jeroen en Peter Hugo gehad,
  zonder dat hier extra kosten voor in rekening zijn gebracht. All in pakket is ook echt all in.
  Na 2 weken reed ik een nagenoeg nieuwe A7 zonder ook maar een krasje op interieur of exterieur voor de helft van de oorspronkelijke nieuwprijs in Nederland. 
   
  Peter Hugo en Jeroen, Bedankt!!! ik zal in de toekomst zeker weer van jullie diensten gebruik maken.
   
   
  M.v.g.,

  --
  René Boshuizen 
  IT Quality Consultancy & Management