Een Mercedes Importeren uit Duitsland

Hieronder vindt u een kleine selectie van het merk Mercedes dat momenteel te koop staat in Duitsland. Wij begeleiden u graag bij de import van uw jong gebruikte Mercedes. Het importeren van een auto uit Duisland is een flinke klus. Uiteraard kunt u sommige dingen zelf maar bijvoorbeeld het uitrekenen van de BPM is een specialistische klus. Doet u dit niet goed dan is er een grote kans dat u teveel BPM betaald.

Aangezien de verkoop van Mercedes in Duitsland aanzienlijk sneller gaat dan in Nederland kan het voorkomen dat de auto op onze website inmiddels is verkocht.
Gelukkig is het aanbod van Mercedes in Duitsland enorm dus zullen wij altijd een vergelijkbare Mercedes voor u vinden en importeren.

Laat ons de import van uw nieuwe Mercedes verzorgen en verzeker u van de best mogelijk hulp en advies! Wij importeren met een niet goed, geld terug garantie!

Mercedes

Klik hieronder op de Mobile.de banner en start direct uw zoektocht.

 


Banner mobile.de


 Importeer ook een Mercedes uit Duitsland

 

Door veranderende belastingwetgeving is het importeren van jonge occasions de afgelopen jaren zeer lucratief geworden. Vooral het importeren van Duitse premium merken, zoals Mercedes, uit ons buurland is populair. Maar er zijn nog meer redenen waarom het uit Duitsland laten halen van een Mercedes steeds meer gebeurt.

 

Op het importeren van jonge premium occasions, van Mercedes bijvoorbeeld, uit Duitsland valt het meeste voordeel te behalen. De interessantste Mercedessen zijn 0,5 tot 2 jaar oud. Bij onze oosterburen staan dit soort tweedehands auto's bekend als Jahreswagen of Vorführwagen. Door de huidige bpm-regelgeving kunnen Nederlandse kopers op dit soort auto's bij import steeds meer voordeel halen. Bpm, oftewel belasting personenauto's en motorrijwielen, is een belasting die de regering naast de 21% btw op nieuwe auto's int. Vanaf nieuw bedraagt het bpm-percentage 100%, maar met de leeftijd van de auto neemt dit in staffels af.

 

Veel geld besparen

Hoe aantrekkelijk het uit Duitsland (laten) importeren van een jonge Mercedes occasion is, wordt duidelijk aan de hand van de eerste bpm-staffels. Een auto van vijf maanden oud heeft bijvoorbeeld een bpm-afschrijving van 14%, bij occasions van negen tot twaalf maanden is dit 19% en na anderhalf jaar mag je zelfs 28% in mindering brengen. Als u bedenkt dat de bpm een percentage van de nieuwprijs is, zie je hierdoor al snel dat u door de import van een jonge Mercedes veel geld kunt besparen. Sterker nog; de te behalen winst is zo groot dat officiële Nederlandse Mercedes-dealers deze truc zelf ook toepassen door auto's van Duitse collega's te importeren. De marge die zij daarop zetten, kunt u echter in uw eigen zak steken als u zelf een Mercedes uit Duitsland laat importeren. 

 

Veel meer Mercedessen in Duitsland

Wij importeren al jarenlang talloze Mercedessen uit Duitsland, maar toch is deze manier van auto kopen nog slechts bij een kleine groep insiders bekend. En dat terwijl er naast het financiële voordeel nog veel meer zaken aantrekkelijk aan zijn. Zo is het wagenpark in Duitsland met 40 miljoen auto's maar liefst vijf keer zo groot als in Nederland. Als u daarnaast ook nog bedenkt dat de verhouding van de Duitse premium merken daarin groter is dan bij ons, kunt u zich voorstellen dat de keuze in Duitsland enorm is. Daarnaast is een kenmerk van jonge Duitse occasions dat ze veel beter zijn uitgerust. Dat komt omdat die Jahreswagen en Vorführwagen het eerste jaar door personeel van de dealer of de fabriek worden gereden. Die bestellen de auto's met zoveel mogelijk toeters en bellen, omdat ze op deze manier tweedehands makkelijker verkopen. Een ander voordeel van de import van een jonge Duitse Mercedes is dat de fabrieksgarantie behouden blijft. Dit is al jarenlang pan-Europees geregeld.

 

Besparen op de btw

Voor zakelijke rijders is er nog een extra voordeel dat bij import van een Mercedes uit Duitsland om de hoek komt kijken. Het is mogelijk om goederen binnen de EU zonder btw te kopen. Voorwaarde is wel dat de Duitse verkoper van uw Mercedes de auto zonder Mehrwertsteuer, de Duitse btw, kan verkopen. Hiervoor is papierwerk vereist, maar wij kunnen daarmee helpen. Zo is het voor de zakelijke rijder mogelijk om geld te besparen op btw die hij of zij anders drie maanden zou moeten voorfinancieren.

 

Het leasen van de import-Mercedes

Tenslotte is er nog een service van ons als Auto Import Trading waarmee wij zowel zakelijke als particuliere kopers helpen: voorfinanciering van het aankoopbedrag. Wij hebben gemerkt dat veel kopers van een Duitse import-Mercedes dit handig vinden, omdat het ze in staat stelt de periode tussen aankoop in Duitsland en eventuele lease in Nederland te overbruggen. Na deze tekst moge het duidelijk zijn: voor de import van een Mercedes uit Duitsland bent u bij Auto Import Trading aan het juiste adres.

Referenties van klanten

Referenties van klanten

Porsche Taycan 4S

Porsche Taycan 4S importeren uit Duitsland
Porsche Taycan 4S geïmporteerd uit Duitsland Bedankt mannen van Auto Import Trading BV. Het was mij weer een waar genoegen. Dit was voor mij al de 3e auto die ik door AITBV heb laten importeren en alles naar tevredenheid verlopen wederom.  Met vriendelijke groet, B. Romeijn    

Audi SQ8

Audi SQ8 Importeren uit Duitsland
Zeer goede ervaring en uitermate tevreden met de auto! Door mijn zoon, die al verschillende auto's heeft geimporteerd met de hulp van Auto Import Trading, aangespoord om een prachtige Audi SQ8 te gaan importeren uit Duitsland. Van begin tot eind goed geholpen door Peter-Hugo en uiteindelijk een auto gekregen die niet voor 100 maar 200% aan de verwachtingen voldeed. Ik ben dus een zeer tevreden klant en kom zeker weer bij jullie terug!   Vriendelijke groet,   R. Lubbers

Ferrari FF - 6.3 V12 HELE

Auto Importeren Ferrari 6.3 V12 HELE
Na wat importpartijen te hebben vergeleken bij Auto Import Trading uitgekomen. Wat voor mij belangrijk was is dat ze een gedeelte konden meefinancieren zodat dit voor mij wat extra zekerheid gaf bij de aankoop van deze auto. Ook het feit dat ze zelf iedere auto keuren bij de dealer in Duitsland gaf mij een veilig gevoel. Ik kan geen enkele puntje van kritiek geven omdat ze gewoon doen wat ze zeggen. Ik kan iedereen aanbevelen die een auto wil importeren uit Duitsland om met deze profs in zee te gaan. Jeffrey Witteveen

Audi RS7 uit 2017

Auto Importeren Audi RS7
Na lang zoeken de juiste Audi RS7 's avonds om 23.00 gevonden (net nieuw op mobile.de)9.00 's ochtends Jeroen van Auto import Trading gebeld: om 12.00 stond na snel schakelen de handtekening onder het koop contract! Transparant over kosten, razendsnel, betrouwbaar en met een vleugje humor: 2 weken later kon ik 'm ophalen: een bom van een auto en zeker 15.000 € bespaard!Tevens: de verkoop van de auto die ik eerst reed kon ik ook aan deze gasten overlaten, ook weer transparant en strak geregeld, ze regelen de maximale prijs voor je inruiler, zonder omkijken.Dit is de weg die je moet bewandelen als je geld,tijd en moeite wil besparen op de aanschaf van een occasion uit duitsland. Groet, Daan van den Heuvel, Tandtechnicus uit Helvoirt

Audi A7 Sportback 55 TFSI Quattro 2018

Referentie Auto Import Trading - Audi A7 Sportback 55 TFSI
Nadat ik deze auto met alle opties voor een concurrerende prijs en "gunstige" BPM in Neurenberg zag staan direct op een zondag contact opgenomen. Het is waar wat ze zeggen 24-7 bereikbaar en erg behulpzaam.  Zeer duidelijke uitleg over de BPM en dienstverlening gehad en we konden snel de koopovereenkomst tekenen.   Omdat ik mijn BTW wilde verleggen en de verkopende partij dit alleen in samenwerking met Duitse partner wilde erg veel extra service van Jeroen en Peter Hugo gehad, zonder dat hier extra kosten voor in rekening zijn gebracht. All in pakket is ook echt all in. Na 2 weken reed ik een nagenoeg nieuwe A7 zonder ook maar een krasje op interieur of exterieur voor de helft van de oorspronkelijke nieuwprijs in Nederland.    Peter Hugo en Jeroen, Bedankt!!! ik zal in de toekomst zeker weer van jullie diensten gebruik maken.     M.v.g.,--René Boshuizen IT Quality Consultancy & Management

Bentley Flying Spur

Bentley Flying Spur
"Ik wil jullie bedanken voor de zeer correcte manier van werken. Het voordeel dat jullie voor ons behaald hebben was ruim 35.000 euro ten opzichte van het aanbod in Nederland. Bedankt voor jullie flexibiliteit en zeer professionele manier van werken! Voor mij gaf de doorslag dat jullie de auto's zelf op locatie gaan keuren en pas betalen als de auto gezien en goedgekeurd is. Graag tot een volgende keer." Groet, Dhr van Zadelhoff  
Auto inruilen? Heel graag

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen