Audi A5 Sportback

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Audi A5 Sportback

Audi A5 Sportback 1020

Deze Audi A5 Sportback hebben wij in opdracht van Dhr Miltenburg geimporteerd.

Beste Peter-Hugo,

Ik rijd al meer dan 10 jaar met plezier een Audi type Quatro en deze zijn helaas niet ruim 2e hands verkrijgbaar in Nederland, zeker als je ook nog wat eisen aan de uitvoering en de extra's stelt. In Duitsland blijken deze auto's wel ruim te vinden en veelal voordeliger dan in ons land, zodoende besloot ik dat het importeren vanuit Duitsland voor mij de beste optie was.

Na mij te hebben georiënteerd op het internet kwam ik de site van Auto Import Trading tegen, de professionele opzet en duidelijke informatie deden mij besluiten het informatie formulier op de site direct in te vullen. Ik werd netjes binnen 24 uur terug gebeld door Peter-Hugo en na een goed gesprek besloot ik voor importpakket C, een absolute aanrader als je niet een expert bent en je vrije tijd je dierbaar is!

Ik kon mijn keuzes die ik op de Duitse site Mobile.de maakte, door mailen naar Auto Import Trading waarna zij op voor onderzoek uitgingen. De betrouwbaarheid van de Duitse autodealer, historie van de auto, prijs, andere goede mogelijkheden voor deze auto, etc. over alles heeft Auto Import Trading zijn huiswerk gedaan en mij vervolgens een onderbouwd advies gegeven.  Zodoende ben ik ook niet direct tot koop van mijn eerste keuze overgegaan, maar heb rustig 2 weken verder gezocht tot ik de voor mij perfecte auto tegen kwam. Peter-Hugo is vervolgens namens mij naar de Duitse dealer gegaan en heeft daar een laatste keuring verricht. Na zijn positief advies heb ik telefonisch de aankoop gedaan. Papierwerk zoals kopie paspoort, betaling en koopcontract waren allen reeds keurig voor die tijd via de mail geregeld.

Terwijl de RDW import papieren en ter naam stelling geregeld werden door Auto Import Trading heeft Peter-Hugo mij de door mij gekochte auto thuis getoond voor mijn laatste goedkeuring, die natuurlijk positief was. Door de feestdagen duurde de kenteken afgifte helaas wel iets langer dan gedacht, je wil natuurlijk direct van je aankoop genieten, maar sinds begin van dit jaar ben ik blij in mijn nieuwe 2e hands auto te rijden.

Al met al heb ik altijd prettig en professioneel contact gehad met Auto Import Trading en Peter-Hugo, ik heb alles en meer gekregen zoals afgesproken in ons eerste geprek, toen ik besloot tot importpakket C. Ik zal ook aan een ieder die vanuit het buitenland een auto wil invoeren dit bedrijf van harte aanbevelen en met vertrouwen mijn volgende import auto ook door hen laten verzorgen.

Met vriendelijke groet,

R. Miltenburg