Audi A6 2.0 TDI

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Audi A6 2.0 TDI

Audi A6 2.0 TDI 1050

Recent geimporteerde Audi A6 2.0 TDI.

Op aanraden van mijn zwager, die al eerder een auto via AIT uit Duitsland had gehaald, heb ik contact opgenomen via de website. Nog diezelfde avond werd ik teruggebeld en dat is kenmerkend geweest voor de communicatie tijdens het hele proces. Altijd makkelijk, snel en persoonlijk contact. Ik werd pro-actief op de hoogte gehouden van iedere stap die gedaan werd.

Het meeste (en leukste) werk is nog een keuze maken uit het enorme aanbod in Duitsland. Ik denk dat in de praktijk de meeste mensen het zoeken naar de auto wel zelf zullen willen doen, maar het is fijn om in de persoon van Peter Hugo en Jeroen een spiegel te hebben, waartegen je de verschillende opties kunt aanhouden. Ze zullen je daarbij ook eerlijk advies geven. Zelfs toen ik op het laatste moment alsnog besloot om voor een andere optie te gaan, was er volop begrip en hebben ze razendsnel gehandeld om de door mij gewenste optie veilig te stellen.

Ten aanzien van de prijsonderhandeling wil ik andere geinteresserden erop wijzen hier niet al te hoge verwachtingen van te hebben. De prijzen lijken redelijk scherp en mijn ervaring was dat ook AIT daar niet nog eens honderderden euro\'s van af kan krijgen. Desalniettemin zijn de prijzen en aanbod in Duitsland dusdanig gunstig dat je met een import auto altijd beter af zal zijn. Ik heb de kosten die AIT rekent als zeer redelijk ervaren.

Houd wel er wel rekening mee dat de verzekeringsmaatschappijen in Nederland aanvullende eisen kunnen stellen ten aanzien van de alarm systemen die in de auto aanwezig moeten zijn. Bij mij leverde dat nog even een onplezierige veraasing op, maar ook daar heeft AIT een passende oplossing voor geboden.

Nazorg was ook prima. Het oinderhoudsboekje ontbrak nog, maar AIT is keurig als contactpersoon tussen de Duitse dealer en mij blijven acteren tot dat het boekje bij mij in de brievenbus lag.

Met vriendelijke groet,
J Aagten