Welkom bij Auto Import Trading

Audi A6 3.0 Quattro 1005

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Audi A6 3.0 Quattro 1005

Deze Audi A6 3.0 Quattro hebben wij geimporteerd voor Dhr. Stelpstra

Op zaterdag een email verstuurd naar import-auto’s of ze me konden helpen bij het importeren van een auto uit Duitsland. De link van een Audi A6 3.0 Quattro had ik meegestuurd. Even later, op dezelfde zaterdag, kreeg al een telefoontje over de inschatting van prijs en vergelijking met Nederlandse auto’s. Maandagmorgen had ik een keurige offerte in mijn email, met kosten, BPM, etc..

 

Ik ben voor het volle pakket gegaan, omdat ik geen tijd had zelf de auto te bekijken, liever zelf geld verdien op de dag dan er een dag aan te besteden, geen deskundige ben in autopapieren, motoren en koetswerk en dan ook nog eens de Duitse technische taal. Daarnaast is zelf importeren te doen, maar het is een heel gedoe, met nummerborden, verzekeringen, of huren autotrailer, etc.. Het kost je zo twee dagen met allerlei bijkomende kosten. Ik werd keurig op de hoogte gehouden door Peter-Hugo de Groot over wanneer de inspectie in Duitsland plaats zou vinden, terwijl ze vanuit zichzelf ook al een borg hadden gestort om de auto gereserveerd te houden.

 

Ter plekke kreeg ik een telefoontje dat de auto er super uitzag, maar enige steenslag had. Op goed vertrouwen en na onderhandeling door hun om de bijwerkkosten in Nederland er uit te halen besloten de auto te laten overkomen. Er werd aangeboden de auto bij me thuis te stallen in afwachting van RDW, maar ik besloot direct het traject door te zetten en na een inspectie in Amersfoort door een collega, de steenslag later te laten bijwerken. Dit laatste heeft Peter-Hugo keurig geregeld evenals de APK, dat toen ik de auto kreeg er alles uitzag als een plaatje. Het importeren is mij goed bevallen. Met autopapieren en onderhoudsgeschiedenis is er geen enkel risico om een auto te importeren, het scheelt gauw €6000, het aantal accessoires is meestal veel ruimer en met Auto Import Trading ben je verzekerd van een goede auto. Ze geven de mogelijkheid zelf af te zien van de koop als ze hem al uit Duitsland hebben meegenomen. Daar moet je natuurlijk geen misbruik van maken, maar geen enkele andere importeur doet dit naar mijn weten.

 

Al met al ben ik uiterst tevreden over Auto Import Trading. Ze spiegelen je het niet mooier voor dan het is met BPM, etc. en nemen je veel werk uit handen. Het afleveren kon in combinatie met een privébezoek zelfs in de buurt. Dat is nog eens meedenken!

 

Sybren Stelpstra, Managing Partner interMaction