Welkom bij Auto Import Trading

 Audi A6 3.0 TDI S-line

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Audi A6 3.0 TDI S-line 1003

Deze Audi A6 3.0 TDI S-Line hebben wij recentelijk geimporteerd voor Dhr Reuver.

Ik was al een tijdje op zoek naar een Audi A6, maar de uitvoering die ik zocht (2.7 of 3.0 TDI quatro s-line) werd niet tot nauwelijks aangeboden op de bekende Nederlandse sites.

 

Via datzelfde internet kwam ik op een druilerige zondag terecht bij de website van Auto Import Trading. Een uur na de geplaatste opdracht rinkelde mijn telefoon en de volgende dag stond de auto die ik zocht te blinken op het scherm van mijn laptop. De communicatie en procedure verliep professioneel, vriendelijk en uiterst efficiënt.

 

Het enige probleem waar wij tegen opliepen was de financiering. Noem het calvinistisch maar een groot geldbedrag overmaken naar een onbekende zonder echte garanties was voor ons geen optie. Om dit probleem op te lossen spraken we af elkaar te ontmoeten. Peter-Hugo nam de moeite bij ons thuis langs te komen en helder uit te leggen hoe de procedure van het importeren van een auto in zijn werk gaat. We spraken af om de kosten voor de voorfinanciering van de auto te delen, terwijl dat op dat moment nog tegen de gangbare bedrijfsvoering van Auto Import Trading was. Voor deze service werd een klein en billijk bedrag gerekend maar het gaf ons een veilig gevoel.

 

Peter-Hugo is een perfectionist die het nog belangrijker leek te vinden hoe de auto eruit zag dan ikzelf. Elk krasje werd netjes benoemd. De invoering zelf gaat snel , efficiënt en in goed overleg. Twee weken later stond onze nieuwe auto voor ons huis te glimmen.

 

Auto Import Trading en Peter-Hugo in het bijzonder raad ik mijn beste vrienden aan! Ik zal in de toekomst zeker zaken blijven doen met Auto Import Trading.

 

Vriendelijke groet,

 

JM Reuver,

 

Orthopedische chirurg Amersfoort