Audi A6 3.0TDI Quattro

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Audi A6 3.0TDI Quattro 1009

Audi A6 3.0TDI Quattro, recentelijk geimporteerd voor Dhr Dorstijn.

Na een paar weken zoeken had ik de voor mij ideale Audi A6 gevonden in Duitsland. Via internet vond ik Auto Import Trading uit Amersfoort. Nadat ik op de website de gegevens inclusief de weblink van mijn auto had doorgegeven werd ik binnen 2 uur door Peter-Hugo gebeld.

 

Samen hebben wij toen doorgesproken wat ik zocht en hoe de werkwijze is en uiteraard ook wat de auto mij zou gaan kosten inclusief bemiddeling en BPM. Ik heb gekozen voor het complete pakket van invoer en ik ben zeer tevreden over de werkwijze en support gedurende dit proces. Elke activiteit wordt van te voren doorgenomen en ook achteraf krijg je de feedback over het proces dat is doorlopen. Het contact met Peter-Hugo was zeer prettig en correct. Kortom ik ben zeer tevreden over hoe het is verlopen ik zou een ieder dan ook aanraden om dit bedrijf te selecteren voor de import van een auto.

 

Wellicht toch een tip: een extra pakket aanbieden om de auto in super perfecte staat af te leveren door een poets en polijst beurt te laten geven. De auto is meestal toch een paar dagen onder handen en kan dan meteen worden aangepakt. Ik heb dit nu achteraf laten doen.

 

Udo D. te Ijsselstein