Welkom bij Auto Import Trading

Audi A6 Avant 3.0 TDI 313 PK

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Audi A6 Avant 3.0 TDI 313 PK

Audi A6 Avant 3.0 TDI 313 PK geimporteerd uit Duitsland, ruim 5.500 euro bespaard !

Zoals zo vaak in het leven ben ik bij jullie terecht gekomen via een aanbeveling. Ik zocht een exclusieve Audi A6 van een jaar of drie oud met weinig kilometers. Jullie werkwijze en snelle reactietijd sprak me direct aan. Ik had al snel door dat jullie vol passie met kennis van zaken opereren. Met dit soort transacties vind ik het ook van groot belang om met de eigenaar van een bedrijf te handelen. Ik was er al snel uit dat ik julllie meest uitgebreide servicepakket zou kiezen. Ik vind dat je met de aanschaf van een auto, die al voordelig is uit Duitsland, zorgvuldig moet zijn. Dat kan via jullie!
Het hele aankoopproces staat bol van kwaliteit en degelijkheid. De uiteindelijke deal die ik via jullie heb gesloten, had ik zelf nooit voor elkaar gekregen. De onderhandeling en de inspectie ter plaatse inclusief de afwikkeling van het kleine gebrek achteraf waren ronduit top! 
Ik rijd nu met heel veel plezier in deze prachtige A6 TDI Biturbo. Iedere acceleratie is werkelijk een genot voor meerdere zintuigen! Dank voor jullie bijdrage daarin!
 
Met vriendelijke groet,
 
Stefan D.