Welkom bij Auto Import Trading

Audi A6 Avant 3.0 TDI 313 PK Bi-Turbo

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Audi A6 Avant 3.0 TDI 313 PK Bi-Turbo

Audi A6 Avant 3.0 TDI 313PK S-lIne

Een Audi A6 Avant 3.0 TDI 313PK S-lIne Importeren uit Duitsland heeft vele voordelen!. Wat dacht u alleen al van een flinke financiële besparing? Lees hieronder de referentie van onze klant!

Al enkele malen heb ik een auto laten importeren via de normale dealer waar wij altijd onze auto’s kochten, tot ik Auto Import Trading in Juli tegen kwam op het internet. Ik heb contact opgenomen en werd direct gevraagd of ik zaterdag aanstaande in de ochtend langs kon komen om onder het genot van een kop koffie mijn wensen te bespreken. Nadat ik mijn wensen kenbaar gemaakt had, is Auto Import Trading op internet gaan speuren naar een Audi A6 BI-Turbo welke aan mijn wensen voldeed. Na een paar dagen kreeg ik al enkele opties voorgeschoteld, waarbij mijn keuze viel op een model. Nadat Auto Import Trading verscheidende pogingen gedaan had om met het bedrijf in contact te komen waar deze auto te koop stond, lukte dit helaas niet. Vervolgens heeft Auto Import Trading weer een paar modellen opgezocht welke aan mijn wensen voldeed en bij de 2e poging was het raak.  

Auto Import Trading heeft direct deze auto vast gelegd en is 2 dagen later naar Berlijn gereden om de auto te controleren, na te lopen en toen bleek dat deze in goede staat verkeerde direct mee te nemen naar Nederland. Toen deze auto bij hun op het bedrijf gearriveerd was kon ik de volgende dag direct langskomen om de auto te bekijken. 

Al met al ben ik blij dat ik met Auto Import Trading zaken heb gedaan. Het bedrijf laat zien dat het vertrouwd overkomt, communiceert goed en komt de gemaakte afspraken na. De volgende auto zal ook zeker via Auto Import Trading geïmporteerd worden! Nogmaals bedankt voor alles. 

Met vriendelijke groet, 

Wesley Spronk / Cees Spronk