Audi A7 3.0TFSI

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Audi A7 3.0TFSI

Audi A7 3.0TFSI

Audi A7 3.0 TFSI geimporteerd uit Duitsland

De auto bevalt prima, heb er al 10.000 km mee gereden wat een heerlijke auto. Heb ABT er ook nog even naar laten kijken en de effecten zijn niet normaal wat een power. Heel tevreden dus.

Ook over jullie bedrijf ben ik heel tevreden. Ik kwam met jullie in contact toen ik zelf al de zoektocht naar een geschikte auto had afgerond. Jullie hebben me met raad en daad bijgestaan toen ik de koop bij de Duitse dealer zelf rond maakte. En ook al werken jullie in principe met vastgestelde pakketten, lieten jullie zien dat jullie ook de flexibiliteit hebben om de dienstverlening precies op mijn behoefte af te kunnen stemmen. Das vond ik heel professioneel en prettig om te werken. Het ophalen van de auto, keuren, importen, alles regelden jullie en tijdens het proces -wat toch altijd leuk en spannend is voor mij als koper- hielden jullie me prima op de hoogte.
Nogmaals bedankt voor de goede en professionele service. Ik rijd de komende jaren in een heerlijke auto die ik -mede dankzij jullie- tegen een hele scherpe prijs heb kunnen kopen. 

Ik hoop dat bovenstaande een leuk verhaal is voor op de website. Succes ermee!

Walter Donkers