Welkom bij Auto Import Trading

Audi TT uit Duitsland importeren

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Audi TT uit Duitsland importeren
  • Audi TT 2.0 inruilauto

Audi TT 2.0 TDI

Wij hebben deze Audi TT recentelijk geïmporteerd uit Duitsland met een besparing van ruim 4.000 euro!

De afgelopen decennia heb ik tot nu toe altijd nieuwe auto's gekocht via Nederlandse dealers. Als TT fan, het enige sport model wat wel beschikt over een hele grote begage ruimte als je de bank neerklapt, was na 5 jaar de tijd gekomen om uit te kijken naar een nieuwer zuiniger model met een lagere bijtelling. Zou ik deze weer nieuw moeten kopen dan kwam de prijs met alle opties die ik graag wilde, toch al weer gauw boven de 60.000 euro uit, dus besloot ik toch de verhalen over goedkopere import maar eens na te gaan. Wat mij snel duidelijk werd dat het hele proces een heel gedoe zou worden als dus besloot ik, dat als ik een auto wilde importeren, dat via experts wilde laten verrichten.

Via de website van Auto Import Trading eerst maar eens kijken hoeveel dat nu werkelijk zou schelen. Door het invullen van een advertentie link had ik de volgende dag al een goed overzicht wat de totale kosten, dus inclusief BPM en importeren zouden zijn. En dat verschil bleek, met een auto met slechts 7000 km op de teller aanzienlijk en vele duizenden euro's te zijn. Ook namen de heren van Auto Import Trading snel contact op om een en ander te verduidelijken, heel klant georienteerd zonder het dwingende wat je bij veel autoverkopers hebt. Samen met Peter Hugo heb ik daarna de definitieve auto uitgezocht, en de onderhandelingen waren na een dag afgerond. Ook het papier werk ging snel, en het overzicht van de rekening en gemaakte kosten waren zeer transparant. 

Na een week was de auto al in Nederland, nadat deze ter plekke in Duitsland was geinspecteerd door Auto Import Trading, en na 2 weken waren ook alle zaken geregeld zoals BPM, nummerplaten, etc. Allemaal super snel en tijdens het proces werd ik regelmatig door mail op de hoogte gehouden. Vriendelijk, duidelijk en klantgericht.

De verkoop van mijn oude TT heb ik ook door Auto Import Trading laten regelen. Heel snel had Auto Import Trading een koper voor de auto, tegen een prijs die erg goed was, en veel beter dan je krijgt bij de reguliere auto- of dealerbedrijven. Ook dit proces was binnen enkele weken afgerond, waardoor de hele transactie van TT naar TT net iets meer dan een maand heeft geduurd. Leuk was natuurlijk het moment van het ophalen van de nieuwe TT waarbij nieuw en oud even naast elkaar stonden op de oprit van het bedrijf.

Ik kan iets anders concluderen dan het zaken doen met Auto Import Trading zeer goed is bevallen: vriendelijk, helder en transparant en snel. Een auto importeren kost niet veel hoofdbrekens en kan snel als je het aan deze experts overlaat. De heren willen het uiterste voor jou uit de deal halen en werken daarbij met zeer transparante duidelijke honorariumafspraken. Uiteindelijk heeft dit mij ook veel geld bespaard, en hoefde ik ook nog eens niet maanden op de nieuwe auto te wachten.

dhr. Juurlink