Welkom bij Auto Import Trading

BMW 520D Touring

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • BMW 520D Touring

BMW 520D Touring 1052

Recent geimporteerde BMW 520D Touring.

Ik ben enige tijd op zoek geweest naar een goede BMW 5 serie vanaf bouwjaar 2011. Echter kwam ik er al gauw achter dat er weinig aanbod was in Nederland t.o.v Duitsland. Daarnaast bleek dat er standaard meer opties op zaten en dat de prijs aanzienlijk  lager lag in Duitsland. Ik zou dus graag mijn auto in Duitsland willen kopen maar hoe ga ik dat regelen en is dat niet te veel rompslomp. Zal ik niet wat meer betalen en zou ik voor meer zekerheid gaan waren mijn gedachten. Het grote prijsverschil heeft mijn ertoe gezet contact op te nemen met Auto Import Trading.
Ik heb een eerste offerte aangevraagd o.b.v. een gevonden auto op Mobile.be. Deze offerte bevestigde dat het prijsverschil inderdaad aanzienlijk zou zijn t.o.v. Nederland. Na een eerste gesprek gehad te hebben met Hugo had ik al gelijk een vertrouwd gevoel en heb ik de stap gezet om met Auto Import Trading in zee te gaan. Het feit dat ze al bestaan vanaf 2008 en dat dit hun werk is ben ik ervan uit gegaan dat dit een betrouwbare partij is.
Dit is zeer zeker gebleken. We hebben netjes een contract getekend en veelvuldig contact gehad over het te volgen proces. Ik heb gekozen voor Import pakket C en Hugo heeft mij daarin geen moment teleurgesteld. Voor de inspectie hebben wij contact gehad, na de inspectie hebben wij telefonisch alles doorgenomen en besloten de aankoop te verrichten. Dit op basis van de bevindingen die Hugo ter plaatsen heeft verzameld. Keurig netjes een belletje bij aankomst in Nederland.
Alles afgehandeld binnen 10 dagen. Uiteindelijk heb ik de auto opgehaald en zag er perfect uit. Ik was blij als een klein kind. Geweldig!! De kleine oneffenheden die Hugo had aangegeven voor de aankoop vielen mij nauwelijks op. Zo precies wordt er naar de auto gekeken.
Ik rij en nu inmiddels al een paar maanden in en het is de beste auto aankoop die ik ooit heb gedaan. Inmiddels heb ik dit doorgegeven aan verschillende vrienden en raad ze zeker aan met Auto Import Trading in zee te gaan. Mijn volgende auto ga ik zeker weer via Hugo naar Nederland halen.

Bedankt!

Dhr de Rijke