Welkom bij Auto Import Trading

BMW 730 D

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • BMW 730 D

BMW 730 D 1039

Recent geimporteerde BMW 730 D.

Na gezocht te hebben op het internet naar een goede tweedehands BMW 7 werd mij al gauw duidelijk dat er in Duitsland de meeste keuze is en dat daar de prijzen ook een stuk voordeliger zijn. Na enig onderzoek kwam ik erachter dat een auto importeren niet echt in een handomdraai geregeld is. Toen kwam ik via Google op de site van Auto Import Trading. Na de goede referenties gelezen te hebben en de profesionele site bekeken te hebben kwam ik in contact met Peter Hugo. Hij gaf mij direct al een goed en betrouwbaar gevoel. Wees mij op de juiste sites en op hun werkwijze.

Na diverse auto's gevonden te hebben bekeek Peter Hugo deze ook op het internet en nam contact op met de leverancier. Verschillende wagens had hij een slecht gevoel bij en wees mij er ook op dat ik wellicht beter naar een wat nieuwer model kon kijken. Dit nieuwe model was iets duurder maar beter geschikt voor het werk wat ik ermee uit ga voeren het luxe personen vervoer. Dit bleek een goede stap te zijn want direct bij de tweede optie was het raak. Alles zag er goed uit en de gesprekken van Peter Hugo met de leverancier bleken ook goed te verlopen. Dus alle lichten op groen om de wagen te gaan inspecteren door Peter Hugo in München.

Voor deze inspectie moet je wel al een flinke som geld overmaken en dat terwijl je de auto alleen nog maar op foto's gezien hebt. Maar door het duidelijke koopcontract heb ik deze stap genomen. Peter Hugo ging naar Duitsland met mijn geld en zal de wagen inspecteren en daarna contact met mij opnemen voordat deze definitief meegenomen zal worden.

De wagen bleek net als op de foto's een plaatje te zijn dus de wagen werd meegenomen en 2 á 3 weken later was ik de trotse eigenaar.

Al met al ben ik blij dat ik met Import Trading in contact gekomen ben en dat zij alles voor mij geregeld hebben. Peter Hugo houdt je goed op de hoogte van alle stappen en geeft goed advies. Mijn volgende wagen zal ik zeker weer via Import Trading aan gaan schaffen.

Met vriendelijke groet,

Dhr van der Linden