Welkom bij Auto Import Trading

Een BMW X6 - M50d uit 2015 importeren uit Duitsland

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Een BMW X6 - M50d uit 2015 importeren uit Duitsland

BMW X6 - M50d uit 2015

Wij hebben onlangs deze prachtige BMW M50d uit 2015 uit Duitsland geïmporteerd met een voordeel van maar liefst 12.000 euro ten opzichte van de Nederlandse verkoopprijzen.

Na expliciet zoeken voor een BMW X6, modeljaar 2015 met een M50d motor, deze auto gevonden op de Duitse auto website www.mobile.de.
Gebeld met Peter Hugo de Groot van Auto Import Trading BV met het verzoek of hij verder wilde informeren naar de auto voor mij. Gelijk werd er contact gelegd met de verkopers uit Duitsland waarna binnen 48 uur de handtekeningen zijn gezet onder de koopovereenkomsten.
Auto Import Trading BV zou verder alles regelen: een aankoopkeuring ter plekke in Duitsland, het terugbrengen van de auto naar Nederland, het aanvragen van de kentekenplaten alsmede het verzorgen van de BPM aanslag.
Ter plekke werd mij nog extra foto's gestuurd middels Whatsapp aangaande extra aandachtspunten die ik had. Telefonisch werden mij de laatste bevindingen doorgeven zodat al mijn vragen aangaande de aankoopkeuring werden beantwoord.
Ongeveer 2 weken na het ondertekenen van de koopovereenkomst kon ik de auto ophalen bij het bedrijf. In zo goed als perfecte staat en zo'n 12.000 euro bespaard.

De service van Auto Import Trading BV is gemoedelijk, professioneel en humoristisch. Zeker aan te raden als het gaat om de aanschaf van een gebruikte auto uit Duitsland.

H. Nguyen uit Dinteloord