Ford S-Max

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Ford S-Max 1002

Met aankomende gezinsuitbreiding werd het tijd voor vervanging van onze VW Passat.

De keuze viel al snel op een Ford S-Max. Echter een 2-3 jaar oude S-Max (diesel) met relatief weinig kilometers en 7 zitplaatsen is niet zo eenvoudig te vinden. Na wat zoeken op Autoscout bleek dat het aanbod in Duitsland vele malen groter.

 

Na het besluit om een auto in Duitsland te gaan kopen ben ik me eerst in het importeren gaan verdiepen. Na het duidelijke verhaal op de website van Auto Import Trading en de geplaatste recenties besloot ik er gelijk een email aan te wagen. De volgende ochtend werd ik direct door Peter-Hugo gebeld om de werkwijze door te nemen en uiteraard de wensen met betrekking tot de auto. Na het prettige gesprek meteen verder op zoek gegaan naar een auto.

 

De eerste auto ontglipte me door te lang wachten met reageren. Na een week een perfecte S-Max gezien en direct Peter-Hugo gebeld. Na een kort overleg ging Peter-Hugo direct aan de slag met de Ford dealer in Duitsland. De week erna werd de auto bezocht en hij bleek net zo perfect als in de advertentie. Er was continue contact over de voortgang. Enkele dagen later heb ik de auto bekeken en er in gereden. Door de feestdagen duurde de daadwerkelijke import zo'n anderhalve week. Op de dag van de aflevering stond de auto glimmend en als nieuw op ons te wachten.

 

Samengevat ben ik zeer te spreken over de geboden service, het frequente en duidelijke contact en de totale afhandeling. Een aanrader, ik zou m'n volgende auto zo weer via Auto Import Trading importeren.

 

H.J. van Pesch Houten