Recent geïmporteerd

Hieronder vindt u een overzicht van de auto's die wij recent hebben geimporteerd. 


Bovenstaande Audi A6 3.0TDI Quattro hebben wij recentelijk voor Dhr Dorstijn geimporteerd. 

Na een paar weken zoeken had ik de voor mij ideale Audi A6 gevonden in Duitsland. Via internet vond ik Auto Import Trading uit Amersfoort.  Nadat ik op de website de gegevens inclusief de weblink van mijn auto had doorgegeven werd ik binnen 2 uur door Peter-Hugo gebeld.  Samen hebben wij toen doorgesproken wat ik zocht en hoe de werkwijze is en uiteraard ook wat de auto mij zou gaan kosten inclusief bemiddeling en BPM.  Ik heb gekozen voor het complete pakket van invoer en ik ben zeer tevreden over de werkwijze en support gedurende dit proces. Elke activiteit wordt van te voren doorgenomen en ook achteraf krijg je de feedback over het proces dat is doorlopen. Het contact met Peter-Hugo was zeer prettig en correct. Kortom ik ben zeer tevreden over hoe het is verlopen ik zou een ieder dan ook aanraden om dit bedrijf te selecteren voor de import van een auto.  Wellicht toch een tip: een extra pakket aanbieden om de auto in super perfecte staat af te leveren door een poets en polijst beurt te laten geven.  De auto is meestal toch een paar dagen onder handen en kan dan meteen worden aangepakt. Ik heb dit nu achteraf laten doen.

 Udo D. te Ijsselstein

Recent geïmporteerd

 

 

12-05-2013 - Bovenstaande Volvo V60 2.0D hebben wij recentelijk geimporteerd uit Duitsland voor Dhr Nieuwerth.

Al een tijd had ik het idee om mijn volgende auto te importeren uit Duitsland, immers je hoort van diverse relaties dat het nogal wat geld scheelt ten opzichte van een vergelijkbare auto in Nederland. Hoe pak je dat aan? Je gaat je oriënteren op internet en komt er achter dat het allemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. Ook kom je de zoektocht langs sites van import bedrijven die pakketten aanbieden voor de afhandeling van het importeren van de auto. Toch maar eens mijn wensen kenbaar gemaakt op de diverse sites. Al snel kwam er een telefonische reactie van Import Auto's. De overige bedrijven lieten het afweten en kwamen minimaal een week later. Zelf ben ik ook op autoscout gaan zoeken en kwam daar al snel een aantal mogelijkheden tegen welke aan mijn interesse en binnen mijn financiële mogelijkheden pasten. Deze heb ik gemaild naar Auto Import Trading en kreeg direct daarop een berekening van de BPM en de totale kosten Ik heb gekozen voor de optie voor het gehele importtraject, dus een complete ontzorging. Een afspraak is dan snel gemaakt en Auto Import Trading is gelijk gaan bellen met de verkoper om de eerste info te vergaren. Na terugkoppeling gelijk de afspraak gemaakt om de auto te gaan bezichtigen. Een paar dagen later tijdens de bezichtiging ben ik bijgepraat over de staat van de auto, een Volvo V60 Summum. Daar bleek dat het een mooie en complete auto was. Hiermee was de deal snel rond gemaakt. Nadat de auto in Nederland was aangekomen heeft het nog een aantal dagen benodigd om deze te laten keuren en op kenteken te te zetten. Maar al snel kon mijn nieuwe aanwinst ophalen. Ik heb mijn oude auto, Volvo V50, bij Import Auto achtergelaten, zodat zij deze konden verkopen. Voor deze bemiddeling rekenen zij 5% van de verkoopwaarde. Ook dit ging weer super, binnen een week was mijn "oude" auto verkocht. Al met al heb ik hiermee zeer goede ervaringen opgedaan en zal ik voor een volgende aanschaf niet lang meer hoeven na te denken over hoe het aan te (laten) pakken.

Patrick Nieuwerth, PN Projectondersteuning

 

 

 

03-05-2012 VW Golf R20 hebben wij recentelijk geimporteerd voor Dhr Janssen uit Woerden.
Alle complimenten voor het fantastische werk dat Auto Import Trading voor mij heeft gedaan! Hetgeen mij een beetje tegenhield was dat ik een auto moest kopen die ik eigenlijk nog niet zelf had kunnen bekijken. Ook moest ik een betaling doen zonder de auto zelf gezien te hebben. Na wat telefonisch overleg met Dhr de Groot ben ik toch overtuigd van de specialiteit van Import-autos. Zij hebben mij gerustgesteld dat mijn geld in goede handen was. Ik ben netjes tijdens het gehele proces op de hoogte gehouden van elke ontwikkeling. Ook het ontvangen van mijn betalingen werd steeds netjes doorgebeld wat toch een goed gevoel geeft. Uiteindelijk ben ik nu de gelukkige eigenaar van een prachtige Golf VI R20 uit 2011 met slechts 18000km op de klok. De auto is werkelijk in een fantastische nieuwstaat en ben er zeer content mee. Ik ben zo blij dat ik uiteindelijk de weg van het importeren uit Duitsland heb gekozen want deze auto voor deze prijs had ik nooit in Nederland gevonden. Het leverde mij een kostenbesparing van maar liefst 5500 euro op tov de Nederlandse prijzen.
Kortom het importeren van een auto uit Duitsland is in mijn geval absoluut de beste optie geweest en ik wil de mensen van IAuto Import Trading nogmaals bedanken voor het fantastische werk dat zij hebben geleverd. Tot de volgende auto.....

Met vriendelijk groet.
Ruud Janssen.
 

20-04-2012 - Bovenstaande auto hebben wij in opdracht van Dhr Hendriks geimporteerd uit Duitsland. Het betreft een BMW 535i Touring uit 2012.
Referentie volgt nog.... 

20-04-2013 - Bovenstaande Mercedes SLK 350 AMG hebben wij recentelijk geimporteerd uit Duitsland voor Dhr Gelten. Referentie volgt nog....


15-04-2013 - Bovenstaande Audi A7 2.8 hebben wij zojuist geimporteerd voor Dhr Vianen uit Woerden.

Nadat ik op zondagavond een eerste mail stuurde naar Peter Hugo werd ik 's ochtends direct al gebeld. Na dit pretige gesprek werd mij direct dezelfde ochtend al 
een mooi voorbeeld gestuurd van een Audi A7 met daarbij een complete kostenberaming. Ik was zo verbaasd over de prijs ( in positieve zin) dat ik direct heb besloten om alles in gang te zetten. Vervolgens heeft Peter Hugo mij perfect bijgestaan met het importeren van mijn nieuwe auto. Ik kan zeggen dat Auto Import Trading echt aan de kant van de klant staat. De onderhandelingskorting werd aan mij doorberekend en ook werd ik tijdens het gehele import proces constant op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Dit is toch wel fijn omdat je een flink bedrag moet overmaken als aanbetaling aan een partij die je eigenlijk nauwelijks kent. Dit heeft Peter Hugo perfect geregeld want ik werd na elke betaling direct gebeld zodra het ontvangen was.
Ook wat betreft de auto ben ik uitermate tevreden.  De prijs was zeer interessant en ik kan iedereen aanraden die op het punt staat een auto te gaan importeren contact op te nemen met deze partij. Nogmaals heel erg bedankt jongens en zeker tot een volgende keer!!!

H. Vianen


Auto import Audi A6 3.0 TDI

Brucht (overrijsel), 1 april 2013

Op zaterdag een email verstuurd naar import-auto’s of ze me konden helpen bij het importeren van een auto uit Duitsland. De link van een Audi A6 3.0 Quattro had ik meegestuurd. Even later, op dezelfde zaterdag, kreeg al een telefoontje over de inschatting van prijs en vergelijking met Nederlandse auto’s. Maandagmorgen had ik een keurige offerte in mijn email, met kosten, BPM, etc.. Ik ben voor het volle pakket gegaan, omdat ik geen tijd had zelf de auto te bekijken, liever zelf geld verdien op de dag dan er een dag aan te besteden, geen deskundige ben in autopapieren, motoren en koetswerk en dan ook nog eens de Duitse technische taal. Daarnaast is zelf importeren te doen, maar het is een heel gedoe, met nummerborden, verzekeringen, of huren autotrailer, etc.. Het kost je zo twee dagen met allerlei bijkomende kosten. Ik werd keurig op de hoogte gehouden door Peter-Hugo de Groot over wanneer de inspectie in Duitsland plaats zou vinden, terwijl ze vanuit zichzelf ook al een borg hadden gestort om de auto gereserveerd te houden. Ter plekke kreeg ik een telefoontje dat de auto er super uitzag, maar enige steenslag had. Op goed vertrouwen en na onderhandeling door hun om de bijwerkkosten in Nederland er uit te halen besloten de auto te laten overkomen. Er werd aangeboden de auto bij me thuis te stallen in afwachting van RDW, maar ik besloot direct het traject door te zetten en na een inspectie in Amersfoort door een collega, de steenslag later te laten bijwerken. Dit laatste heeft Peter-Hugo keurig geregeld evenals de APK, dat toen ik de auto kreeg er alles uitzag als een plaatje. Het importeren is mij goed bevallen. Met autopapieren en onderhoudsgeschiedenis is er geen enkel risico om een auto te importeren, het scheelt gauw €6000, het aantal accessoires is meestal veel ruimer en met import-auto’s ben je verzekerd van een goede auto. Ze geven de mogelijkheid zelf af te zien van de koop als ze hem al uit Duitsland hebben meegenomen. Daar moet je natuurlijk geen misbruik van maken, maar geen enkele andere importeur doet dit naar mijn weten. Al met al ben ik uiterst tevreden over Auto Import Trading. Ze spiegelen je het niet mooier voor dan het is met BPM, etc. en nemen je veel werk uit handen. Het afleveren kon in combinatie met een privébezoek zelfs in de buurt. Dat is nog eens meedenken!

 Sybren Stelpstra, Managing Partner interMaction

 

 

Bovenstaande auto hebben wij recentelijk geimporteerd voor O. Streutgers van Xdes. 

Voor mij was het inmiddels de 2e keer om met Import autos te werken. Ik heb eerder, in 2010 een A4 3.0 TDI Quattro, handgeschakeld laten importeren.
Het uitbesteden van het importeren is een bewuste keus er gaat anders veel prive tijd in zitten, je verkijkt je erop als je het zelf doet, ik spreek uit ervaring. Afgezien van het feit dat ik geen of niet genoeg ervaring ermee heb, auto verkopers (Duitse, Belgische, Franse whatever) blijven een listig slag volk daarom is het hebben van expertise met het importeren van autos naar mijn mening een must. Met de aanschaf van een jonge gebruikte auto of een demo wagen bespaar je in de prijsklasse waarin ik een auto heb aangeschaft een behoorlijk bedrag.
Ik zoek zelf in Duitsland een auto die wil hebben, vervolgens maak ik in Nederland bij een veel te dure merkdealer een proefrit in het betreffende model en laat me alles uitleggen. De specificaties van de eerder op internet gevonden auto bij een merk dealer e-mail ik naar import autos, die schakelen snel en binnen een dag weet ik hoeveel het gaat kosten.
Vervolgens neem ik 1 dag bedenktijd alvorens ik de knoop doorhak. Door Auto Import Trading wordt vervolgens alles geregeld!
Betalen en daarna auto ophalen.

Met vriendelijke groet,
Dhr O. Streutgers 

 

 

Bent u ook voornemens om een auto te gaan importeren? Bekijk dan hier ons aanbod op de website en stuur ons een aanvraagformulier op die u bij elke auto vindt. Wij brengen u dan een passende offerte uit om de betreffende auto voor u te gaan invoeren.


Referenties van klanten

Referenties van klanten

Porsche Taycan 4S

Porsche Taycan 4S importeren uit Duitsland
Porsche Taycan 4S geïmporteerd uit Duitsland Bedankt mannen van Auto Import Trading BV. Het was mij weer een waar genoegen. Dit was voor mij al de 3e auto die ik door AITBV heb laten importeren en alles naar tevredenheid verlopen wederom.  Met vriendelijke groet, B. Romeijn    

Audi SQ8

Audi SQ8 Importeren uit Duitsland
Zeer goede ervaring en uitermate tevreden met de auto! Door mijn zoon, die al verschillende auto's heeft geimporteerd met de hulp van Auto Import Trading, aangespoord om een prachtige Audi SQ8 te gaan importeren uit Duitsland. Van begin tot eind goed geholpen door Peter-Hugo en uiteindelijk een auto gekregen die niet voor 100 maar 200% aan de verwachtingen voldeed. Ik ben dus een zeer tevreden klant en kom zeker weer bij jullie terug!   Vriendelijke groet,   R. Lubbers

Ferrari FF - 6.3 V12 HELE

Auto Importeren Ferrari 6.3 V12 HELE
Na wat importpartijen te hebben vergeleken bij Auto Import Trading uitgekomen. Wat voor mij belangrijk was is dat ze een gedeelte konden meefinancieren zodat dit voor mij wat extra zekerheid gaf bij de aankoop van deze auto. Ook het feit dat ze zelf iedere auto keuren bij de dealer in Duitsland gaf mij een veilig gevoel. Ik kan geen enkele puntje van kritiek geven omdat ze gewoon doen wat ze zeggen. Ik kan iedereen aanbevelen die een auto wil importeren uit Duitsland om met deze profs in zee te gaan. Jeffrey Witteveen

Audi RS7 uit 2017

Auto Importeren Audi RS7
Na lang zoeken de juiste Audi RS7 's avonds om 23.00 gevonden (net nieuw op mobile.de)9.00 's ochtends Jeroen van Auto import Trading gebeld: om 12.00 stond na snel schakelen de handtekening onder het koop contract! Transparant over kosten, razendsnel, betrouwbaar en met een vleugje humor: 2 weken later kon ik 'm ophalen: een bom van een auto en zeker 15.000 € bespaard!Tevens: de verkoop van de auto die ik eerst reed kon ik ook aan deze gasten overlaten, ook weer transparant en strak geregeld, ze regelen de maximale prijs voor je inruiler, zonder omkijken.Dit is de weg die je moet bewandelen als je geld,tijd en moeite wil besparen op de aanschaf van een occasion uit duitsland. Groet, Daan van den Heuvel, Tandtechnicus uit Helvoirt

Audi A7 Sportback 55 TFSI Quattro 2018

Referentie Auto Import Trading - Audi A7 Sportback 55 TFSI
Nadat ik deze auto met alle opties voor een concurrerende prijs en "gunstige" BPM in Neurenberg zag staan direct op een zondag contact opgenomen. Het is waar wat ze zeggen 24-7 bereikbaar en erg behulpzaam.  Zeer duidelijke uitleg over de BPM en dienstverlening gehad en we konden snel de koopovereenkomst tekenen.   Omdat ik mijn BTW wilde verleggen en de verkopende partij dit alleen in samenwerking met Duitse partner wilde erg veel extra service van Jeroen en Peter Hugo gehad, zonder dat hier extra kosten voor in rekening zijn gebracht. All in pakket is ook echt all in. Na 2 weken reed ik een nagenoeg nieuwe A7 zonder ook maar een krasje op interieur of exterieur voor de helft van de oorspronkelijke nieuwprijs in Nederland.    Peter Hugo en Jeroen, Bedankt!!! ik zal in de toekomst zeker weer van jullie diensten gebruik maken.     M.v.g.,--René Boshuizen IT Quality Consultancy & Management

Bentley Flying Spur

Bentley Flying Spur
"Ik wil jullie bedanken voor de zeer correcte manier van werken. Het voordeel dat jullie voor ons behaald hebben was ruim 35.000 euro ten opzichte van het aanbod in Nederland. Bedankt voor jullie flexibiliteit en zeer professionele manier van werken! Voor mij gaf de doorslag dat jullie de auto's zelf op locatie gaan keuren en pas betalen als de auto gezien en goedgekeurd is. Graag tot een volgende keer." Groet, Dhr van Zadelhoff  
Auto inruilen? Heel graag

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen