Volkswagen Tiguan 2.0 TDI

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Volkswagen Tiguan 2.0 TDI

Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 1055

Recent geimporteerde Volkswagen Tiguan 2.0 TDI.

In verband met mijn naderende pensioen wilde ik mijn lease auto vervangen door een eigen auto. Het gemak en de bescherming die je als lease rijder hebt ben je kwijt en daar moet je even aan wennen. Meer zelf doen dus.
Ik wilde een jong gebruikte auto met weinig km op de teller. Een zoektocht in Nederland leverde weinig op, maar in Duitsland waren er wel verrassend veel beschikbaar. Door wat tijdgebrek en onzekerheid over de import had ik hulp nodig en via internet kwam ik terecht bij Auto Import Trading. De site stond me wel aan en de eerste contacten via de telefoon en email waren prima. Toen ik de auto (VW Tiguan met 10.000km en 1 jaar oud) via www.mobile.de gevonden had, ben ik toch eerst even naar Nijkerk gereden om kennis te maken. Tenslotte doe je een transactie met een bedrijf dat je niet kent en dat doe ik in principe nooit.
Het voelde direct goed aan. Vriendelijk, degelijk en verstand van zaken. De koop van de auto was binnen een dag geregeld. Binnen twee weken was de procedure van geld overmaken, keuren, invoeren en transporteren, registreren geregeld. Eigenlijk zo snel dat ik de auto te vroeg had. Zonder probleem kon ik de auto een paar weken bij Auto Import Trading laten staan en heb hem opgehaald toen ik mijn lease auto moest inleveren.

Kortom; een erg goed verlopen proces en ik zou het zo weer doen.
 
Met vriendelijke groet,
Henri Witteveen