Welkom bij Auto Import Trading

Importauto VW Beetle Sport 2.0 uit 2015

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Importauto VW Beetle Sport 2.0 uit 2015

VW Beetle Sport 2.0 uit 2015

Exclusieve VW Beetle Sport 2.0 uit 2015 geïmporteerd uit Duitsland met ruim 6.400 euro voordeel !!

Na vele overwegingen was ons oog gevallen op de VW Beetle. Vervolgens zijn wij op zoek gegaan naar een jonge gebruikte op de Nederlandse markt. Echter een leuk aangeklede variant konden wij daar niet vinden. Nadat een kennis ons wees op www.mobile.de was de beslissing snel genomen, we gaan een auto uit Duitsland importeren.

Enig speurwerk op het internet bracht ons bij de site van Auto Import Trading. Wat ons direct aansprak was de heldere site en de overzichtelijke importpakketten.

Het contact daarna met Peter-Hugo was altijd helder en prettig. Zeker toen bleek dat we bijna een auto gekocht hadden zonder navigatie (Duitse auto’s hebben zoveel opties dat je de meest basale bijna vergeet!) heeft Peter-Hugo dit prima opgelost.

Het gehele traject van uitzoeken tot en met de aflevering van de auto was zeer professioneel. Het enige puntje van kritiek is de relatief forse aanbetaling bij aanschaf in Duitsland. Een aanbetaling van 25% lijkt ons redelijker. Overigens kunnen wij een ieder met “koudwatervrees” aanbevelen om eens contact op te nemen met Auto Import Trading. Voor ons was het een zeer aangenaam traject en vragen ons zelf af waarom we dit niet eerder hebben gedaan!


Familie van Kleef uit Wenum Wiesel