VW Caddy

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • VW Caddy

VW Caddy 1023

Deze VW Caddy hebben wij recentelijk geimporteerd voor de familie Verboom.

Al enige tijd waren wij op zoek naar een Volkswagen caddy combi maxi. Dit omdat deze auto 7 zitplaatsen heeft en met daarnaast nog plaats voor bagage. Het bleek echter erg lastig om deze auto in Nederland als occasion te kopen. Al vrij snel ontdekten we dat we dat veel beter in Duitsland konden doen. Maar ja, een auto kopen in Duitsland leek ons nog niet zo eenvoudig.

Na wat zoeken op internet kwamen we terecht bij Auto Import Trading, een bedrijf dat auto´s importeert uit Duitsland. Je zoekt met telefonische hulp van Auto Import Trading zelf een auto op een Duitse Internetsite en vervolgens wordt hij door hen naar Nederland gehaald. Wel spannend om een auto op deze manier te kopen. Je hebt de auto zelf alleen maar op een foto gezien en moet vertrouwen op het oordeel en de deskundigheid van een ander. Vele malen vroegen wij ons af of we niet erg onverstandig bezig waren!

Inmiddels staat er echter een prachtige auto op onze oprit die aan al onze eisen voldoet. Het invoeringstraject is uitstekend verlopen. Auto Import Trading heeft ons telefonisch van alle stappen op de hoogte gehouden, waarbij wij telkens de gelegenheid hadden de koop al dan niet door te zetten. De service en klantvriendelijkheid hebben wij als uitstekend ervaren. We zouden het zo nog een keer op deze manier doen.

Met vriendelijk groet,

Werner en Margreet Verboom