Welkom bij Auto Import Trading

VW-Golf-R20

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

VW Golf R20 1007

Deze VW Golf R20 hebben wij recentelijk geimporteerd voor Dhr Janssen.

Alle complimenten voor het fantastische werk dat Auto Import Trading voor mij heeft gedaan! Hetgeen mij een beetje tegenhield was dat ik een auto moest kopen die ik eigenlijk nog niet zelf had kunnen bekijken. Ook moest ik een betaling doen zonder de auto zelf gezien te hebben. Na wat telefonisch overleg met Dhr de Groot ben ik toch overtuigd van de specialiteit van Auto Import Trading. Zij hebben mij gerustgesteld dat mijn geld in goede handen was. Ik ben netjes tijdens het gehele proces op de hoogte gehouden van elke ontwikkeling.

 

Ook het ontvangen van mijn betalingen werd steeds netjes doorgebeld wat toch een goed gevoel geeft. Uiteindelijk ben ik nu de gelukkige eigenaar van een prachtige Golf VI R20 uit 2011 met slechts 18000km op de klok. De auto is werkelijk in een fantastische nieuwstaat en ben er zeer content mee. Ik ben zo blij dat ik uiteindelijk de weg van het importeren uit Duitsland heb gekozen want deze auto voor deze prijs had ik nooit in Nederland gevonden. Het leverde mij een kostenbesparing van maar liefst 5500 euro op tov de Nederlandse prijzen.

 

Kortom het importeren van een auto uit Duitsland is in mijn geval absoluut de beste optie geweest en ik wil de mensen van Auto Import Trading nogmaals bedanken voor het fantastische werk dat zij hebben geleverd. Tot de volgende auto.....

 

Met vriendelijk groet,

 

Ruud Janssen.