Welkom bij Auto Import Trading

VW Tiguan importeren uit Duitsland met laagste BPM

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • VW Tiguan importeren uit Duitsland met laagste BPM

VW Tiguan 2.0 TDI - uit 2015

Deze prachtige VW Tiguan hebben wij voor Dhr Arends uit Duitsland geïmporteerd. ruim 3.500 euro voordeel ten opzichte van de Nederlandse prijs.

Na een eerste contact over een audi Q5, kreeg ik de mededeling, dat deze auto niet meer beschikbaar was. Wij zijn vervolgens gaan kijken naar een VW Tiguan of een Audi Q3, waarbij de voorkeur al snel uitging naar een Tiguan,. (Veel meer voor een lagere prijs en dezelfde techniek)

In eerste instantie vonden wij een auto, waar Peter-Hugo bij is wezen kijken, met een telefoontje uit Duitsland, bij deze auto heeft alleen de motorkap nog de originele lak.

Wij zijn verder gaan kijken en vonden uiteindelijk een wagen in Bremen, deze voldeed zowel qua opties als technisch staat en na advies van Peter-Hugo, aan onze wens, zodat het besluit snel genomen was en zij de auto in Delmenhorst hebben geïnspecteerd en opgehaald en naar Nederland hebben meegenomen.

Alle formaliteiten werden in ongeveer 14 dagen voldaan, waarna wij na betaling de wagen konden ophalen, werkelijk een beauty, met alle opties die maar mogelijk zijn.

Ook de hulp bij het verkopen van onze audi was prima geregeld.

Peter-Hugo en Jeroen, bedankt voor jullie assistentie bij het kopen van de Tiguan en de invoer daarvan en wij willen jullie van harte aanbevelen aan toekomstige clienten.

Hartelijke groeten: Wim en Pinet Arends