Is het importeren van auto's vanuit Duitsland en het verkopen in in Nederland nog steeds interessant? Auto's rijden niet alleen op de wegen, ze zijn ook belangrijk voor een aanzienlijk deel van de Nederlandse economie. De afgelopen jaren importeerden steeds meer mensen een gebruikte auto en werd er een recordaantal tweedehands auto’s verkocht. U kunt deel uitmaken van deze levendige handel in voertuigen, door een winstgevend import/exportbedrijf op te bouwen.Lees Meer
Geplaatst in Auto Importeren Duitsland Door Auto import

Is het importeren van auto's vanuit Duitsland en het verkopen in in Nederland nog steeds interessant? Auto's rijden niet alleen op de wegen, ze zijn ook belangrijk voor een aanzienlijk deel van de Nederlandse economie. De afgelopen jaren importeerden steeds meer mensen een gebruikte auto en werd er een recordaantal tweedehands auto’s verkocht. U kunt deel uitmaken van deze levendige handel in voertuigen, door een winstgevend import/exportbedrijf op te bouwen.Lees Meer
Geplaatst in Auto Importeren Duitsland Door Auto import

Wilt u besparen op de aanschaf van een tweedehands auto omdat de prijzen in Nederland steeds hoger worden? In veel gevallen loont het om eens over de grens te kijken. Auto’s zijn in Duitsland en België vaak een stuk goedkoper en net zo betrouwbaar. Er worden vooral in Duitsland veel ex lease auto’s verkocht. Houd er wel rekening mee dat u de auto koopt bij een Duits autobedrijf en niet bij particulieren.Lees Meer
Geplaatst in Auto Importeren Duitsland Door Auto import

Het lijkt misschien vreemd maar als specialist in het importeren van auto’s krijgen wij nog steeds regelmatig de vraag of het importeren van een auto in het buitenland daadwerkelijk goedkoper is. Het valt niet te ontkennen dat de prijzen in omringende landen een stuk lager liggen als we kijken naar de automarkt. Maar er komen ook kosten bij kijken als u een tweedehands auto wil importeren. Daarom twijfelen sommige mensen nog. We vertellen u daarom graag waar u rekening mee moet houden en waar u op moet letten als u een auto wil importeren.Lees Meer
Geplaatst in Auto Importeren Duitsland Door Import Autos

Een Duitse auto importeren is niet moeilijk, zeker niet als u onze hulp inschakelt. Er zijn echter wel een paar belangrijke punten om op te letten. Het is belangrijk om alleen te kopen bij een erkend bedrijf in Duitsland om meer zekerheid te hebben dat u een goede auto importeert.Lees Meer
Geplaatst in Auto Importeren Duitsland Door Auto import

Steeds meer Nederlanders kopen hun tweedehands auto's in Duitsland. Omdat auto’s in Duitsland vaak beter geprijsd zijn. Als u denkt aan een auto importeren dan kunt u kiezen uit veel verschillende modellen. Maar hoeveel minder kan men een tweedehands auto uit Duitsland krijgen dan op de lokale tweedehandsmarkt? Import Autos legt dit graag uit!Lees Meer

Tags:

Geplaatst in Auto Importeren Duitsland Door Import Autos
Hoe lang duurt het importeren van een auto uit Duitsland

Het kopen van een auto in Duitsland en het importeren naar Nederland is gebonden aan regels. Als u een auto koopt in Duitsland en deze wil importeren neemt dat enige tijd in beslag. De specialisten van Auto Import Trading hebben echter al vele malen met dit bijltje gehakt en kunnen het proces daarom snel en efficiënt voor u uitvoeren.Lees Meer
Geplaatst in Auto Importeren Duitsland Door Auto Import Trading BV
aankoopkeuring auto importeren Duitsland

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een auto te importeren uit Duitsland. Dit is namelijk voordeliger, ondanks dat er kosten mee gepaard gaan. Het is zelfs mogelijk om het importeren zelf te regelen. De meeste mensen kiezen hier echter niet voor omdat het een tijdrovend en complex proces is. Import-autos.nl is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het importeren van Duitse auto's waardoor wij dit proces extra voordelig en extra snel voor u kunnen uitvoeren.Lees Meer
Geplaatst in Auto Importeren Duitsland Door Auto import

Referenties van klanten

 • BMW X3 X-DRIVE 3.5D High Ex.

  BMW X3 X-DRIVE 3.5D - auto importeren uit Duitsland
  Na een kleine zoektocht langs diverse, meestal grotere importbedrijven, via mijn collega bij uw bedrijf uitgekomen. Hij heeft recent bij jullie een auto geïmporteerd en was zeer te spreken over de klantvriendelijkheid en flexibiliteit bij zijn aankoop. Daarom de stoute schoenen aangetrokken en contact gezocht nadat ik een fraaie, rijk uitgeruste BMW X3 op mobile.de had gevonden bij een niet-BMW dealerbedrijf met een verrassend lage prijs. Hierna alles uit handen kunnen geven aangaande keuring, RDW registratie, vervoer, inbouw alarm etc. Tevens oude BMW X3 door jullie laten verkopen. Kortom, geen gedoe, snelle afhandeling, scherpe prijstelling en kwaliteit tot in de puntjes geregeld. En als klant sta je daadwerkelijk centraal, worden zorgen bij je weggenomen tot aan thuisbreng-service aan toe, waarvoor dank Peter-Hugo. Enige minpunt in verhaal is dat mijn vrouw erin gaat rijden. Zal ik jullie niet aanrekenen. Tot een volgende keer!
   
  met vriendelijke groet
  Frank van der Vet
 • Audi RS7 uit 2017

  Auto Importeren Audi RS7

  Na lang zoeken de juiste Audi RS7 's avonds om 23.00 gevonden (net nieuw op mobile.de)
  9.00 's ochtends Jeroen van Auto import Trading gebeld: om 12.00 stond na snel schakelen de handtekening onder het koop contract!
  Transparant over kosten, razendsnel, betrouwbaar en met een vleugje humor: 2 weken later kon ik 'm ophalen: een bom van een auto en zeker 15.000 € bespaard!

  Tevens: de verkoop van de auto die ik eerst reed kon ik ook aan deze gasten overlaten, ook weer transparant en strak geregeld, ze regelen de maximale prijs voor je inruiler, zonder omkijken.


  Dit is de weg die je moet bewandelen als je geld,tijd en moeite wil besparen op de aanschaf van een occasion uit duitsland.

  Groet,

  Daan van den Heuvel, Tandtechnicus uit Helvoirt

 • Ferrari FF - 6.3 V12 HELE

  Auto Importeren Ferrari 6.3 V12 HELE

  Na wat importpartijen te hebben vergeleken bij Auto Import Trading uitgekomen. Wat voor mij belangrijk was is dat ze een gedeelte konden meefinancieren zodat dit voor mij wat extra zekerheid gaf bij de aankoop van deze auto. Ook het feit dat ze zelf iedere auto keuren bij de dealer in Duitsland gaf mij een veilig gevoel. Ik kan geen enkele puntje van kritiek geven omdat ze gewoon doen wat ze zeggen. Ik kan iedereen aanbevelen die een auto wil importeren uit Duitsland om met deze profs in zee te gaan.

  Jeffrey Witteveen

 • Bentley Flying Spur

  Bentley Flying Spur

  "Ik wil jullie bedanken voor de zeer correcte manier van werken. Het voordeel dat jullie voor ons behaald hebben was ruim 35.000 euro ten opzichte van het aanbod in Nederland. Bedankt voor jullie flexibiliteit en zeer professionele manier van werken! Voor mij gaf de doorslag dat jullie de auto's zelf op locatie gaan keuren en pas betalen als de auto gezien en goedgekeurd is. Graag tot een volgende keer."

  Groet, Dhr van Zadelhoff

   

 • BMW X6 - M50d

  Een BMW X6 - M50d uit 2015 importeren uit Duitsland

  Na wat wikken en wegen toch gekozen om deze auto uit Duitsland te laten importeren. Na expliciet zoeken voor een BMW X6 met een M50d motor, deze auto gevonden op de Duitse auto website www.mobile.de.
  Gebeld met Peter Hugo de Groot van Auto Import Trading BV met het verzoek of hij verder wilde informeren naar de auto voor mij. Gelijk werd er contact gelegd met de verkopers uit Duitsland waarna binnen 48 uur de handtekeningen zijn gezet onder de koopovereenkomsten.
  Auto Import Trading BV zou verder alles regelen: een aankoopkeuring ter plekke in Duitsland, het terugbrengen van de auto naar Nederland, het aanvragen van de kentekenplaten alsmede het verzorgen van de BPM aanslag.
  Ter plekke werden mij nog extra foto's gestuurd middels Whatsapp aangaande extra aandachtspunten die ik had. Telefonisch werden mij de laatste bevindingen doorgeven zodat al mijn vragen aangaande de aankoopkeuring werden beantwoord.
  Ongeveer 2 weken na het ondertekenen van de koopovereenkomst kon ik de auto ophalen bij het bedrijf. In zo goed als perfecte staat en zo'n 12.000 euro bespaard.

  De service van Auto Import Trading BV is gemoedelijk, professioneel en humoristisch. Zeker aan te raden als het gaat om de aanschaf van een gebruikte auto uit Duitsland.

  H. Nguyen uit Dinteloord

 • Audi RS5 Cabriolet

  Audi RS5 Cabriolet - Auto Importeren Duitsland

  Ik kan heel kort zijn over de sevice van Peter-Hugo en Jeroen. No nonsens, ze doen wat ze beloven en geven de klant veel vertrouwen door zelf naar Duitsland af te reizen om aldaar een aankoopkeuring te doen. Dit was voor mij een heikel speerpunt wat bij andere importeurs niet mogelijk was. Ook de niet goed geld terug garantie geeft je als koper natuurlijk extra veel zekerheid.
  Ik kan een ieder aanraden om te kiezen voor Auto Import Trading BV gezien de persoonlijke en betrouwbare service die zij bieden.

  Met vriendelijke groet,

  Marien van Ouwerkerk

 • Audi A7 Sportback 55 TFSI Quattro 2018

  Referentie Auto Import Trading - Audi A7 Sportback 55 TFSI
  Nadat ik deze auto met alle opties voor een concurrerende prijs en "gunstige" BPM in Neurenberg zag staan direct op een zondag contact opgenomen.
  Het is waar wat ze zeggen 24-7 bereikbaar en erg behulpzaam. 
  Zeer duidelijke uitleg over de BPM en dienstverlening gehad en we konden snel de koopovereenkomst tekenen.
   
  Omdat ik mijn BTW wilde verleggen en de verkopende partij dit alleen in samenwerking met Duitse partner wilde erg veel extra service van Jeroen en Peter Hugo gehad,
  zonder dat hier extra kosten voor in rekening zijn gebracht. All in pakket is ook echt all in.
  Na 2 weken reed ik een nagenoeg nieuwe A7 zonder ook maar een krasje op interieur of exterieur voor de helft van de oorspronkelijke nieuwprijs in Nederland. 
   
  Peter Hugo en Jeroen, Bedankt!!! ik zal in de toekomst zeker weer van jullie diensten gebruik maken.
   
   
  M.v.g.,

  --
  René Boshuizen 
  IT Quality Consultancy & Management