Auto Import Trading biedt een nieuwe, unieke service. Kopers die een nieuwe auto geheel naar eigen smaak willen bestellen, maar van het financiële voordeel van de import van een occasion uit het buitenland willen profiteren, kunnen voortaan bij ons terecht.>

Het voordeel op de import van jong gebruikte auto's uit bijvoorbeeld Duitsland is een steeds minder goed bewaard geheim. Vanwege veranderde bpm-regelgeving kopen geïnformeerde autokopers daar al jaren occasions met vele duizenden euro's voordeel. Voor wie altijd gewend was nieuwe auto's te kopen, had de import van een jonge (tot twee, drie jaar oud) tweedehands auto tot nu toe echter één nadeel: je kon de auto niet geheel volgens eigen specificaties samenstellen. Nu is de Duitse automarkt zo enorm groot (vijf keer zo groot als die van ons land) dat er altijd wel een Audi, BMW, Mercedes of Porsche naar uw smaak te vinden is, maar de wensen van autokopers worden steeds individueler.


Unieke importservice


Daarom heeft Auto Import Trading een unieke importservice ontwikkeld. Deze maakt het wél mogelijk om een jong gebruikte auto te importeren die volledig naar specificatie van de Nederlandse occasionkoper is samengesteld. Dat zit zo. Door onze jarenlange ervaring met de import van Duitse premium-occasions hebben wij een groot netwerk van waardevolle contacten bij Duitse merkdealers opgebouwd. Die dealers bestellen tientallen demonstratieauto's per jaar, de zogenaamde Vorführwagen. Wij hebben daarmee afgesproken dat we een nieuwe auto kunnen bestellen, die vervolgens enkele maanden door ons Duitse contact – een verkoper, verkoopmanager of directeur van een dealervestiging – wordt ingereden. Tot hij rijp is om door ons, met het bijbehorende financiële voordeel voor u, te worden geïmporteerd. Zo heeft u de luxe van het zelf samenstellen van uw nieuwe auto en na slechts enkele maanden wachten kunt u ook nog eens van het enorme financiële voordeel van de import van een occasion profiteren.


Auto Import Trading heeft dit kunstje inmiddels al vaak gedaan, dus als u er aan hecht een importauto geheel volgens uw eigen smaak samen te stellen, bent u in Nijkerk aan het juiste adres.